» » » Perez Hilton Ortalığı Karıştırdı !


Ünlü blog yazarı Perez Hilton, dün gece yaptığı bir haber ile ortalığı karıştırdı ! Türkiye saatine göre gece 3 sularında dedikodu blogunda ve Twitter üzerinden paylaştığı "ÖZEL HABER! Katy Perry & Russell Brand, Soho House da öpüştü!" başlıklı haber karışıklığa sebep oldu.

Perez Hilton'un bu haberi üzerine Katy fanları Twitter üzerinden Perez'i tweet yağmuruna tuttu ! Perez bu tweetler üzerine "Bu olay bugün erken saatlerde oldu.","Eğer doğru olmasaydı, paylaşmazdım." gibi haberin doğruluğunu savunan tweetler attı.Tüm bu olaylardan sonra Katy, Twitter da ; "Kabaca! Sözde!" şeklinde tweet attı.




Bu tweet üzerine Perez "Bu kargayı ben yiyorum..(Yanlışını kabul etmek anlamında bir deyim) Özür dilerim. RT Katy Perry & Russell Brand birleşmesi dedikodu olduğu AÇIĞA ÇIKTI!" şeklinde tweet atarak ortalığı yatıştırdı.Bu olaylardan sonra Perez blogunda bir yanlışlık olduğu belirten haber paylaştı.
Bloguna yazdıkları :
Katy Perry & Russell Brand birleşmesi dedikodu olduğu AÇIĞA ÇIKTI!
 

Olamaz ! Kesinlikle yanlış bir haberdi!
Bir kaynağın söylediğine göre Katy Perry, eski eşi Russell Brand ile dışarıda görüldü ama biz bunun doğru olmadığını kabul ediyoruz.

Russell'ın üstüne, KatyCat'leri silah gibi attığımız için çok üzgünüz.


Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply