» » Christina Aguilera'dan Şaşırtan Fotoğraf


 32 yaşındaki güzel şarkıcının 2012'nin sonlarından beri başı kiloları ile dertteydi. Ancak Twitter'da paylaştığı fotoğrafı görenler kısa süreli bir şok geçirdi.

Aguilera'nın attığı fotoğrafta gerçekten vücudu çok fit görünüyor.

Xtina'nın Hoy Tengo Ganas DeTi (Alejandro Fernandez'le düet yaptığı) şarkısına şuan çekilmekte olan klipten.

Christina'nın yeniden formuna kavuşması tabii ki sağlıklı beslenme ve zamanının çoğunu spor salonunda geçirmesi sayesinde oldu.

Şarkı gerçekten de güzel. Umarız Xtina'nın yeni şarkısı da en az Moves Like Jagger ve Your Body kadar hit bir parça olur.

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

20 yorum:

  1. Sikile sikile tabi bu hale gelir amına koduğumun orospusu nefret ediyorum senden götveren fahişe. Amcık kafa kendisini Britney Spears sanıyor ama o değil ve asla olamayacak salak! Başarısız, sürtük.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. manyak mısın britney kim ki? bi gir bak hangisinin sesi daha güzel ve güçlü neden britneye bemzemek istesin zaten kendine has bir tarzı var ve inanılmaz bir sese sahip galiba çok bilmiyosun o yeni çıkan biri değil önceden de vardı ve çok başarılı

      Sil
    2. orospu çocuğu yırtık prezervatif mağduru siktir git buradan sikerler seni amcık göt beyin bok orospu piç. christinanın kaç yıldır bu işi yaptığını biliyor musun sen?bu kadının en güçlü sese sahip olduğunu biliyor musun sen?şimdi siktir aklına,beynine soktuğumun amına koduğumun beyinsizi

      Sil
    3. bak şimdi orospu çocuğu arkadaşım benim christina britneyden daha başarılı ve daha güçlü bir sese sahip :) tamam mı?

      Sil
    4. vermeye alışkın olduğun için sikile sikile ne hale gelindiğini biliyorsundur mutlaka :)

      Sil
    5. Elındekı aynayı kaldır tatlım ve sende alıskınsınkı ıyı bılıyosun demekkı :)

      Sil
  2. baya kilo vermiş maşallah :DS

    YanıtlaSil
  3. Justin Timberlake'i paylaşamadıklarından Britney'le kavgalı ama ne gariptir ki Britney Justın'i aldattı.Şimdi Justin mutlu, hanımlar kavagalı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orospu karı ya.

      Sil
    2. orospu sensin siktir git burdan yoksa seni ben sikerim olmayan beynine boşalayım piç kurusu götverenoğlu

      Sil
  4. Ya kötü ve iğrenç yorumlarınızı kendinize saklayın. Christina çok başarılı ve bir o kadar da güzel bir şarkıcı. Kilo verince daha da güzel olmuş. Sizin demenizle başarısız veya başka bir şey olunmuyor.

    YanıtlaSil
  5. Tipe bak amk. İğrenç yaratık

    YanıtlaSil
  6. Hahahaa Britney'e mi özeniyor?Gerçekten saçmalığın bu kadarı kadının kendine has bambaşka bir tarzı ve sesi var ve zaten Christina Britneyden çok daha başarılı gerçekten böyle düşünebiliyorsan zaten müzik anlayışın 0 dır git Arsız Bela dinle

    YanıtlaSil
  7. Siz 20 saniyeden fazla sesini bozmadan bağırabilir misiniz? 17 yaşında Grammy alabilir misiniz? Eğer cevabınız hayır ise Christina Aguilera'ya saygı duymak zorundasınız

    YanıtlaSil
  8. Britney'nin boku bile olamadı kaç senedir.. Artık hiçbi bok olamaz zavallı haha. Eziği kimse kaale bile almıyor. Britney'in depresif hali bile bunun en iyi halinden bin kat iyidir:)

    YanıtlaSil
  9. Ulan dallama, ne başarısından bahsediyorsun... Christina mı başarılı? Kadın Britney'in 1 numaralı taklidi.. Britney 2000'lerin en çok satan kadın yıldızı, tüm zamanların ise en çok satan 5 kadın yıldızından biri. Kadının ilk iki albümü Tüm Zamanların En Çok Satan Albümleri listesinde yer aldı. Dünya turneleri,klipleri,performansları hatta bunalıma girişi bile olay.. Christina zavallı başarısızın teki. Britney her zaman liderdi, slave öncesi herkes Britney gibi şirin gözükmeye çalışırdı. Slave ile trendler değişti ve ardından herkes ne kadar seksi olabilirim diye kasmaya başladı. Trendleri Britney belirledi fırtınalar kopardı diğerleri ise onu taklit etti. BOMT,Crazy,OOPS,Toxic vs. hepsi dünyaya bedel hitler. Kadının VMA 2000,2001 performansları hala en ikonik olarak geçiyor. Britney KRALİÇEDİR. Bas bas bağırmakla iyi şarkıcı olunmuyor, olunsaydı Christina kaale alınırdı. Kimse Christina'yı kaale bile almıyor. Britney'in bunalımlı hali bile Christina'nın en iyi halinden bin kat iyidir..

    YanıtlaSil
  10. Britney 2000'lerin en çok satan kadın yıldızı, tüm zamanların ise en çok satan 5 kadın yıldızından biri. Kadının ilk iki albümü Tüm Zamanların En Çok Satan Albümleri listesinde yer aldı. Dünya turneleri,klipleri,performansları hatta bunalıma girişi bile olay.. Christina zavallı başarısızın teki. Britney her zaman liderdi, slave öncesi herkes Britney gibi şirin gözükmeye çalışırdı. Slave ile trendler değişti ve ardından herkes ne kadar seksi olabilirim diye kasmaya başladı. Trendleri Britney belirledi fırtınalar kopardı diğerleri ise onu taklit etti. BOMT,Crazy,OOPS,Toxic vs. hepsi dünyaya bedel hitler. Kadının VMA 2000,2001 performansları hala en ikonik olarak geçiyor. Britney KRALİÇEDİR. Bas bas bağırmakla iyi şarkıcı olunmuyor, olunsaydı Christina kaale alınırdı. Kimse Christina'yı kaale bile almıyor. Britney'in bunalımlı hali bile Christina'nın en iyi halinden bin kat iyidir.. Britney'in sesi çok farklı ve pop şarkıları ile birebir örtüşüyor. Christina'nın iğrenç boru sesi ise insanı rahatsız ediyor. Ayrıca herşey ses olsaydı Christina çırılçıplak soyunup Dirrty gibi ezik ve özenti klipleri çekmezdi.. Zavallı!

    YanıtlaSil
  11. Daha başarılıymış, başarı anlayışını sikim zavallı! Christina her zaman Britney'in çakması olarak onun gölgesinde kaldı. Yarattığı etki sıfır. Kimsenin Christina'yı kaale aldığı bile yok. 2003'te Britney mola vermişken bile hergün gazetelerde manşetlerdeyken, Christina'nın albümü olmasına rağmen ve promo yapmasına rağmen kimse kaale bile almıyordu zavallıyı. Britney pop kraliçesidir ve 2000'lerin pop kültürüne en çok damga vurmuş ismidir... Christina çaresizi anca Gaga gibi yeniyetmeleri taklit etsin.. Zavallılığın bu kadarı..

    YanıtlaSil
  12. Fit olsa kaç yazar, boru sesini kimse dinlemek istemiyor.. Kimsenin bu zavallıyı kaale aldığı bile yok.. FLOPTINA

    YanıtlaSil