» » » » Justin Bieber'ın Yeni Sevgilisi Jordan Evli Çıktı!


Dün çıkan haberlerin detayları yavaş yavaş gelmeye başladı. Justin Bieber ve sevgilisi olduğu iddia edilen Jordan Ozuna ile Las Vega Indoor Skydiving'de uçuş seansına girdiler.

Jordan hakkında daha şimdiden birçok dedikodu yayıldı. Bunlardan şuanlık en yaygını Jordan'ın eski porno yıldızı olduğu, Las Vegas Indoor Skydiving'de çalıştığı vs vs. Henüz kimse Jordan hakkında pek bilgiye sahip değil, tabii ki ailesi dışında!

Jordan'ın kaynanası Kim Ozuna, Celebuzz'a Jordan'ın oğlu Daniel Ozuna ile evli olduğunu söyledi. Ancak Kim evliliklerinin sağlam olmadığını da ekledi.
Bir yıl boyunca ayrı kaldılar, bunu kendileri çözdüler. Evlendiklerinde çok gençtiler. Büyük ihtimalle boşanma sürecindeler.

Las Vegas Indoor Skydiving'de çalışan bir temsilci de Justin'in ziyareti hakkında biraz bilgi verdi.
Bir temsilci, Justin Bieber'ın 16 Haziran'da geleceğini söylemek için aradı. Justin 5 arkadaşı ve söz konusu kızla (Jordan) beraber, kapanmadan kısa bir süre önce geldi. Jordan burada çalışmıyor. Jordan ve Justin aynı zamanda uçuş odasına girdiler ve fotoğrafları uçuş odasının kapısının dışından çektik. Uçuş 1600 dolar tuttu. Justin uçuş için para ödemedi. Ödeme yapacağı zaman, ziyaretinden bazı fotoğrafları sosyal medyada paylaşması karşılığında, ödeme yapılmaması teklif edildi.

Justin ve Jordan'ın uçuştan ilk fotoğrafları; 





























Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum: