» » » Perrie Edwards'ın Gelinliğini Vera Wang Tasarlayacak!


zayn perrie düğün

Genç çiftler Perrie Edwards ve Zayn Malik'in Noel'de evlenmek istediklerini daha önce sizinle paylaşmıştık. İkilinin düğününden ayrıntılar gelmeye devam ediyor.

Yakın bir kaynak düğüne kaç kişinin davet edildiğini ve Perrie'nin gelinlik için kiminle anlaştığını açıkladı!



İkilinin düğününde yaklaşık 500 kişi olacak. Tabii ki bu 500 kişilik davet listesinin içinde kimler olduğu henüz bilinmiyor.

Perrie'nin gelinliği için Vera Wang'le anlaşıldı. Wang'in gelinliklerine göz atarsanız, gerçekten çok kaliteli olduklarını görebilirsiniz!

Ne dersiniz, sizce ikilinin düğünü nasıl olacak?






Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

14 yorum:

  1. Beni çağırabilirsiniz :):):):):) Nikah şahidiniz olurum :):):): MIXER! <3

    YanıtlaSil
  2. O değil de bunlar ciddi ciddi evleniyo ln :D

    YanıtlaSil
  3. Bunlar gerçekten evleniyor ya işe bak.

    YanıtlaSil
  4. abi bu sene evleniceklerinibilmiyodum... grup kesinlikle dağılıcak ve hayalimin erkeği zayn in çocuğu bile olucak... keşke xfactor e katılmasalardı...

    YanıtlaSil
  5. OLM BURLAR GERÇEK EVLENİYO ADADASASSA

    YanıtlaSil
  6. grup dağılmıcak abartmayın abi sizene sanki siz istemediğiniz için hayatında hiç evlenmicek o mutlu olsun istemiyomusuz siz he??? hep kendi mutluluğunuzu düşünmeyin abi.

    YanıtlaSil
  7. asıl sanane amk. siktir git bir de nicki Directioner. siktir git.

    YanıtlaSil
  8. Olum bunlar ciddi ciddi evleniyo mu lan asdfgflskflsfs en başta ağladım üzüldüm sonra tam saygı duyuyorum dedim hemen evlencez diyolar.Grup dağılırsa bozuşuruz Zayn.Ama Zayn'in grubu tehlikeye aticağını düşünmüyorum. en faza 2 seneye boşanırlar zaten

    YanıtlaSil
  9. Bence bu düğün olmayacak.

    YanıtlaSil
  10. FOREVER APE... ♥15 Eylül 2013 15:38

    saçmalamayın abi ya :D :D daha düğün tarihleri belli değil. durmadan geciktiriyorlar. röportajda muhabir Zayn'e "ne zaman evleneceksiniz" diye sorduğunda Niall konuyu değiştirmek için "ben hamileyim" demişti hatırlatırım. asla evlenmeyecekler. Posterimin üstüne yazıyorum bak, bu sene içinde evlenmeyecekler ve nişan da atılacak. herşey little mix daha ünlü olsun diye yapılıyor. ve oldu da! bu kadar basit :)) Directioner kardeşlerim üzülmesin. hepimiz mutsuzuz ama bu işin sonunda Zayn ve perrie ayrıldığında durum anlaşılmasın diye Zayn çok üzüldüğünü falan söyleyecek. yani yine kaybeden little mix olacak. ayrıca Zayn Megan Fox'u güzel buluyor, perrie'yle evlenmesi çok saçma olur -_- öfff... sen hala bunu mu okuyorsun? abi git limonata falan iç, hava çok sıcak. üzme kendini. sana ağlamak yakışmıyor hem :) git sapık hayal et falan oku :D kıyamam sana ben ... ♥

    YanıtlaSil
  11. ya hakkaten ha sızıne lan hayranısınız dıye adam kendı mutlulugunu yasamasın mı sımdı? tamam sevıyosunuz falan okey de bunun dısında herkes kendı hayatına bakar abı nolucaktı yanı adamlar sızın ıcın bekar mı kalıcaktı? sankı perrie ile evlenmese gelip sizle evlenicek.abartmayın ya ünlüleri bu kadar hayatının odak noktası yapmayın yani.sankı sız onları sevıyosunuz dıye bır ömür bekar kalıcaksınız lan bı cogunuzun sevgilisi var onlar bunu ıhanet olarak mı görüyor sımdı?hayır.e o zaman? ve su zıt fikirli diye mal mal küfür etmeyi de bırakın artık ya herkes kendı düsüncesini söylüyor burda çemkirmenize gerek yok.

    YanıtlaSil
  12. Burçak Öztürk20 Eylül 2013 19:34

    Herkes kendi istediğini yapmakta özgür ve onlarda evlenmek istemiş ama kendi düşünceme göre biraz işi aceleye getiriyorlar.Bence bir süre daha bekleyip evlenmeleri gerekirdi.Neyse yakında her şey ortaya çıkar.

    YanıtlaSil
  13. zayn ve perrieyi ömür boyu mutluluklar diliyorum

    YanıtlaSil