» » » » » » Justin Bieber NBA Yıldızından Dayak Mı Yedi?


Son günlerde özellikle skandallarıyla adından sıkça bahsettiren Justin Bieber hakkında gündeme bomba gibi yeni bir iddia daha ortaya atıldı. 

İddiaya göre, Los Angeles'ta bir Starbucks dükkanında kahve almak isteyen Justin, kendisine servis yapmayan görevliyi korumalarına dövdürtmek istedi. Olay sırasında tesadüfen orada bulunan LA Clippers'in 208 cm boyundaki basketbol oyuncusu Blake Griffin, olaya müdahale ederek Justin Bieber'a yumruk attı.

Blake Griffin'in eski takım arkadaşı, şuan LA Lakers takımında forma giyen Chris Kaman, olaya tanık olduğunu şu tweetle belirtti.
"Dükkanın diğer köşesinde oturuyordum, Griffin o kadar da sert vurmadı..." 
Facebook ve Twitter'da paylaşım rekorları kıran bu haberden sonra Justin Bieber'ın son zamanlardaki davranışlarını onaylamayanlar Blake Griffin'e tebrik ve teşekkür tweetleri attılar.

Olay hakkında Justin Bieber'dan bir açıklama gelmedi.

YWYJSH

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Ya paylaşımlarınızı takip ediyorum fakat bu kadar biraz fazla değil mi? Hep Justin! Dünyada onun dışında ünlü yok mu? Evet bir Belieber ım ama bu kadarı fazla!!!!

    YanıtlaSil
  2. Saniyede magazin haberleri gelmiyor.Fark ettiysen genelde Miley ve Justin var.Çünkü onlar kendilerinden oldukça sık bahsettiren şarkıcılıar ♥ Farkındaysan magazin haberleri olmayınca blogda paylaşalım diye etkinlik düzenliyorlar."Bella Thorne nin stil değişimi","Ünlülerin ilk öpücükleri","Birbirine ikiz kadar benzeyen 10 ünlü" gibi :D Yani Justin paylaşıp paylaşmamak onların elinde değil.

    YanıtlaSil
  3. Patlamismis olabolir ama justine kimse bunu yapamaz terpiyesizler

    YanıtlaSil
  4. Bu magazinin hayatı yalan artık belgesiz kanıtsız haberler yapmaktan vazgeçin insanları yanlış yönlerdiriyorsunuz!!

    YanıtlaSil
  5. başka bi site de bunu yazmış "SAHTE ÇIKTI
    Çok geçmeden haberin bir HOAX (internet ortamında yayılan aspragas haber) olduğu ortaya çıktı. Zira Chris Kaman'ın şaka yaptığını belirttiği "İnsanların her söylenene inanmasını görmek çok komik" şeklinde tweet atması bunu kanıtlar nitelikteydi. Yetkililer haberin yalan olduğunu, Bieber'in bir haftadan fazla süredir Los Angeles dışında bulunduğunu, olay sırasında orda olmasının imkansız olduğu belirtti. Ayrıca iddia edildiği gibi böyle bir polis kaydının olduğu da kanıtlanamadı."

    YanıtlaSil