1-Demi Lovato
Demi'nin birilerine şaka yapmayı sevdiğini biliyoruz. X-Factor'de Simon'a yaptığı şakadan da anlaşılıyordur. Tur konserinde de Little Mix'e yaptığı şakayı da biliyoruz.


2-Selena Gomez
Selena, Justin'le çıktıkları zaman Justin'in arkadaşı Ben Biller ile ona şaka yapmışlardı. Ben, Selena ile fotoğraf çekip Justin'e attı. Justin mesajı görünce çıldırdı ve ikisini de aradı. Selena şakayı yapmaya 3 saat boyunca devam etti.

3-Victoria Justice
Big Time Rush konseri sonrası Victoria ve kız kardeşi onlara sulu bir şaka yaptı.
''Ellerimizde su tabancalarıyla odalarında bekliyorduk ve uzun bir konserden sonra kulise döndüklerinde bir arkadaş bize sinyal verdiğinde kardeşim ve ben saklandığımız yerden çıktık ve onlara çılgınca su fışkırttık. Bu eğlenceliydi.''

4-Ian Somerhalder
Sinsi Ian bir gece vaktinde Kat Graham'ın arabasına sokulmuş ve ona çığlık attırmış.
''Sokağın sonunda setten çıkıyorduk ve ben arabamın pencerelerini açtım. Sonra aniden birisi sürücü tarafına geldi ve bağırdı. Ve o Ian'dı. Gece vaktinde arabasından atlayıp beni korkuttu. Ne zaman vampir modunda olsalar giyinme odamın kapısını kilitliyorum çünkü bunu görmek çok korkunç.'' diyor Kat.
5-Louis Tomlinson
Şakacı Louis'in şakasını yaptığı 1D üyesi... Niall. Niall ve Louis KFC'de yemek beklerken Louis Niall'ın pantolonunu aşağı çekmiş.


6-Fifth Harmony
Simon'ın 54. doğum gününde, Fifth Harmony grubu Simon'ın evini tuvalet kağıdı ile kaplamıştı ve büyük bir pankart ile ona şaka yapmışlardı.
''87.doğum günün kutlu olsun Simon. Sevgilerle,Fifth Harmony.''

7-Josh Hutcherson
Josh, Jennifer Lawrance'a mücevher kutusu almış ve içine cırcır böceği koymuş. Jennifer kutuyu açıp böcekleri görünce çok korkmuş.
''Oscar kazandıktan sonra filme gelince tebrik etmek için ona tılsımlı mücevher kutusu aldık fakat içine 10 cırcır böceği koyduk. Uzun süre kutuyu açmadı,hepimiz dışarıda çığlığı için bekledik.'' diyor Josh.

8-Luke Benward
Oliva ve Luke'ın kız kardeşi film izlerken Luke gizlice odalarına girmiş ve yatağın arkasından atlamış. Olivia çok korkmuş ve yere düşmüş.


9-Ashley Benson
Çoğumuz Ashley'in Shay'e yaptığı şakayı ve Ash'in ne kadar şakacı biri olduğunu biliyoruz. Ashley bir keresinde Shay'in saçlarına sakız şişirme numarası yaptı.

10-Justin Bieber
Çoğumuz Justin'in Ashley gibi şakacı olduğunu biliyoruz ve Miley ve Taylor'a yaptığı şakalarla kahkahalara boğulmuştuk.
Justin'in Taylor'a yaptığı şaka Punk'd programının bir bölümüydü. Justin, Taylor'ın başkasının düğünü mahvettiğine inandırmıştı.
Hepsi Justin ve Ryan'ın Taylor'ı denize fişek fırlatmaya ikna etmesiyle başladı. Fişek tahmin edilenden daha uzağa gitti ve bir gemiyi yaktı. Taylor gemide düğün olduğunu öğrenince gözyaşlarına boğuldu.

Caner Ünal

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

9 yorum:

  1. ♥♫_Demilena_♫♥31 Mart 2014 19:32

    Demii :D <3

    YanıtlaSil
  2. Belieber SmileR31 Mart 2014 22:48

    gemide sahte bi düğün vardı taylor düğün sahiplerine özürdilemiş ağlamamış ama telaşlanmış Justin mileyede şaka yapmış hepsi yolun başı kitabında yazıyo :) :)

    YanıtlaSil
  3. Evet bnde okdum justin dan kanterede şaka ypıyodu ama sonra justini şkalıyolr ollg kızı diye adam çkrıyolrdı haha

    YanıtlaSil
  4. Banamı seslendin sevgili lovaticim efendim cınımm

    YanıtlaSil
  5. ♥♫_Demilena_♫♥2 Nisan 2014 12:25

    He he evet :D

    YanıtlaSil
  6. Türkçe konuşmama şaşırmadınmı lovaticim :)

    YanıtlaSil
  7. ♥♫_Demilena_♫♥2 Nisan 2014 22:17

    Oha Demi Türkçe konuşuyo. (bunu dememi benden bekleme #fakedemi :D )

    YanıtlaSil
  8. Belieber SmileR3 Nisan 2014 21:14

    fake falan demi sana yazmış ahahah :) :)

    YanıtlaSil
  9. Taylor asdffsaddf

    YanıtlaSil