» » » » » » » » Gossip Girl Oyuncuları Şimdi Ne Yapıyorlar?

Gossip Girl, bir kitap uyarlaması olarak başlamış, 6 sezon boyunca izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu. Karakterlerin başarılı performansı, dizideki aşklar ve dizinin modası oldukça güçlü bir etki bıraktı.

"And who am I? That's one secret I'll never tell ... You know you love me. XOXO, Gossip Girl" giriş cümlelerini de izleyenler kesinlikle hatırlayacaktır. Değineceğimiz çok konu var diziyle ilgili, ama konumuza geçmemiz lazım. Dizinin başarılı oyuncuları şu an başka projelerle devam ediyorlar. Dizinin önemli oyuncularını şu anda neler yapıyor, inceleyelim:



1. Blake Lively - Serena Van Der Woodsen

Blake Lively bir süre oyunculuk hayatına bir ara vererek, evliliğin tadını çıkarmaya başladı. Aralık 2012'de Ryan Reynolds ile gizli bir evlilik gerçekleştirdi. Blake, Şu anda "Adeline" isimli romantik-dram filminin kadrosunda yer alıyor. Filmin şu an çekimlerine başlanmadı. 2015'te vizyona girmesi bekleniyor.

2. Leighton Meester - Blair Waldorf

Leighton, Gossip Girl bittiğinden beri yoğun. Sırada 5 tane sinema filmi var. Bunlardan biri Life Partners isimli film. Bu filmde eşi Adam Brody ile oynayacak. Bildiğiniz üzere Adam Brody ile Leighton, yakın bir zamanda gizlice evlenmişlerdi.

3. Penn Badgley - Dann Humphrey

Gossip Girl'ün ardından başka bir dizide oynamayan Penn, filmlere odaklanmayı seçti. Bu filmlerden ikisi bu sene yayınlanacak olan Cymbeline ve Parts Per Billion filmleri. Penn ayrıca geçen yıl, 2 yıllık sevgilisi Zoe Kravitz'den ayrıldı.

4. Ed Westwick - Chuck Bass

Diziden sonra bir süre dinlenen Ed Westwick, işine geri döndü. 2013'te Romeo ve Juliet filminde Tybalt rolünü oynadı. Bu yıl 4 filmde rol alacak. Jessica Szohr ile bir dargın bir barışık giden ilişkileri, tekrar toparlanmış gözüküyor.



5. Chace Crawford - Nate Archibald

Dizinin finalinden beri Chace sürekli takip edildi. 2013 ün sonlarında çıkan Undrafted filminde rol alan yakışıklı oyuncu, ayrıca Glee'de de yer aldı.

6. Taylor Momsen - Jenny Humphrey

Taylor diğer oyunculardan biraz daha farklı bir kariyer planı çizdi. Grubu The Pretty Reckless ile çalışmaya devam eden genç şarkıcı, Marilyn Manson ve Evanescence ile beraber turlara çıkma fırsatı yakaladı.

7. Connor Paolo - Eric Van Der Woodsen

Connor Paolo ise 2011 yılında Gossip Girl'den Revenge dizisine geçti. Revenge dizisinde 2 yıl oynadıktan sonra karakteri öldürülen Connor, Outlaw isimli bir filmde rol alacak.

8. Jessica Szohr - Vanessa Abrams

Dizide en çok sevilmeyen karakteri canlandıran Jessica, fan kitlesi oluşturmada zorluk yaşadı. Ama buna rağmen  2013'te birçok filmde yer buldu. 2014'te de 5 filmde yer alacak.

9. Michelle Trachtenberg - Georgina Sparks

Hollywood'da uzun bir kariyere sahip olan oyuncu, Harriet the Spy filmiyle başlayan kariyerinde birçok değişik karakteri canlandırdı. Michelle, bu yıl yayınlanacak The Scribbler filminden rol alacak. Son olarak da Killing Kennedy filminde rol alan Michelle'nin yeni rollerini merak ediyoruz.

Caner Ünal

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply