» » » Türk Directioner'dan LM'e Küfürlü Tweet

Bildiğiniz gibi son zamanlarda tüm hayran grupları sevdikleri ünlüyü başka bir kadın/erkek ile görünce sinirleniyorlar ve sevdiği ünlünün yanında görüntülenen ünlüye anti oluyor, onlara Twitter, Facebook gibi sosyal ağlardan küfürler yağdırıyorlar.
Little Mix bence çok başarılı bir grup. Gerek sahne şovları, gerek sesleri, giyim tarzları, hayranlarıyla samimiyetlikleri gerçekten çok hoş. Directioner'lar tarafından sürekli saldırıya uğrayan grup üyelerinden Perrie Edwards tweete yanıt verdi. Buraya kadar her şey normal ancak bundan sonrası biraz garip. Küfürlü tweeti atan kişi bir Türk. Arkadaşın profiline bakınca ona gerçekten çok kızdım. Bir tek Türkiye'de bu kadar nefret ediliyor Eleanor, Perrie ve Danielle'dan. Zaten Zayn ve diğer çocuklar da bu durumdan çok rahatsız anlaşıldığı gibi. Tek bir ricam var arkadaşlar, lütfen hakkında hiçbir şey bilmeden bir insandan nefret etmeyin. İşte Directioner ve Perrie arasında geçen küçük diyalog:
Siktir!
Bence birilerinin sarılmaya ihtiyacı var. Kuçu kuçu.

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

197 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. ne diyon lann !! bu onların hayatı sizene. Gerçek Directionersen onları olduğu gibi sev ve KABULLEN !! Farkında değilmisiniz ?? Sizin yüzünüzden yabancı Directionerler bizden yani gerçek DIRECTIONER lerden nefret ediyo. Sizin yaptığınız tam bir bencillik !! Kendinize gelin ya da hiç Directioner olmayın.. Zaten değilsiniz !!!!

      Sil
    2. Yabancı Directioner'lar bizi bir eleştirdiler ya, hepiniz mixer kesildiniz amk dönekler.

      Sil
    3. hak etmişler diyosun ama sırf perrie yüzünden tüm grup sevilmiyor ayrıca o kim ki zayn'e karışabiliyo perrie'yi sevmemekle sadece zayn'i üzüyo biraz da böyle düşün be

      Sil
  2. Kız benim gibi düşünüyo :D

    YanıtlaSil
  3. :( Off lütfen böyle yapmayın ya :(

    YanıtlaSil
  4. çok abartmışlar :(

    YanıtlaSil
  5. İyi demiş kız helal olsun!! :D
    ANTI PERRIE! ANTI LITTLE MIX!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :D

      Sil
    2. ulan türk olmayan directionerların %70'i siz türk directionerlardan nefret edip sizi sövüyorlar siz hala laf derdindesiniz

      Sil
    3. Bak tatlım anti perrie demişsin de terbiyenizi takının!Onun tırnağı bile olamassın Fever Perrie

      Sil
    4. onun tırnagı bıle olamayız olamam olamazsın dıye basıt dusuncelerın oldugu ıcın sen unlu dıılsın o unlu bu dar kafalılıktan vazgecsenıze artık bırını sevmıyosan sevmıyosundur kımse unlu dıye sevılmek zorunda dııl antıcı degılım cunku bırını ya sevıyorumdur yada nefret edıcek kadar bıle deger vermıyorumdur ama tırnagı bıle olamazsın da dıyemezsın kımseye ayık ol !

      Sil
    5. işte tam da bundan bahsediyorum perrie'ye anti olanlar perrie little mix'den diye little mix'i de sevmiyolar.Jade'in Jesy'in ve Leigh'in ne suçu var?

      Sil
  6. ANTI ZERRIE , ANTI PERRIE , ANTI LITTLE MIX.! PROBLEM.?!?!?!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kayıp kardeşimi buldum lann! :D

      Sil
    2. yok problem felan böyle kocaman kocaman sarılalım

      Sil
    3. Gel karşimlerr sarılalım hep birlikt ANTI PERRIE :D

      Sil
    4. Problem sizin yaşamanız

      Sil
    5. APE forever knk yerun seni <3

      Sil
    6. VAR PROBLEM. GOOGLE GÖRSELLERE APE YAZSANIZA BİR. BAKIN NE ÇIKIYOR.

      Sil
    7. siz mi çıkıyorsunuz mixerlar? o zaman hiç zahmet edip açmayalım :/

      Sil
    8. ANTİ PERRİE ANTİ ZERRİE ANTİ LİTTLE MİX İŞTE BU HEPSİNDEN NEFRET EDİYORUM

      Sil
  7. birilerinin sarılmaya ihtiyacı var derken?

    YanıtlaSil
  8. perrie nin orijinal hesabı yok ki. doğruluğuna inanmak biraz güç. kusra bakmayın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Perrie'nin hesabı olmadığını ben de biliyorum. Ama fark ettiysen Perrie'e yolladı demedim, Little Mix'e yolladı dedim. :)

      Sil
  9. Oha sizde baya bi' abartmışsınız. Kız sadece "Fuck You" yazdı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen yalan haber ya sadece fuck you

      Sil
    2. Sadece Fuck You Mu ? Senin için sadece 2 kelime olabilir ama onlarında bir sabrı var çünkü bu mesajdan binlerce yollanıyor Little Mix'e

      Sil
    3. bınlerce yollanıyosademek kı onlarda bı sorun var bıraz dusun bence ;)

      Sil
    4. ehehe olmamışınız siz rüyanızda ebenizi terstenmi gördünüz anlayamadım ki nasıl bu hali aldınız?? binlerce alıyorlar. nereden biliyorsun sen onların e-postasımısın gardaş?? iyi işte sabırlarını zorlayalım mixersınız mixersınız tmda yani bize karışmayın :D FOREVER APE <3

      Sil
  10. Cadı dedim dedim inanmadınız bakın ne oldu şimdi ?

    YanıtlaSil
  11. ANTI PERRIE ANTI LİTTLE MIX Mİ? Bunu yazanlar var hala ya.Perrie sadece Zayn'ın sevgilisi deği.Bir grubu,kariyeri var.Gayette başarılı.Ayrıca Little Mix sırf Perrie değil.O 3 kişinin suçu ne? Zayn Perrie'den ayrılsa size GELMEYECEK.BU KADAR BASİT.Zayn'in sevgilisiyle değil kariyeriyle ilgilenin.Türkiye'den böyle bir tweet atılması ve cevap gelmesi utanç verici bence! Daha saygılı olmayı öğrenmeliler.Nefretinizi içinizde tutun.

    YanıtlaSil
  12. Sonra neden ergeniz. Ergen diye adımız çıkar tabii. Gidin arayın Perrie'den en çok nefret eden ülke Türkiye. Little Mix çok başarılı bir grup. Tamam bir Directioner olarak bende Zerrie'den hoşlanmıyorum ama Zayn Perrie'den ayrılınca bize dönmeyecek ki. Tamam abi sevmiyorsun da bari yeteneklerine laf etme ya. Hem yeteneksiz olsalar neden X-Factor'de 1. olsunlar. Tanınmıyorlar çok çünkü X-Factor her ülkede yayınlanan yarışma programı değil.Bende Zerrie'nin reklam ilişkisi olduğunu düşünüyorum. Little Mix tanınmaya değecek bir grup. Bari saygı duymayı öğrenin. Mixer'lara da Little Mix'e de. Çünkü biz nasıl bize laf edilince yada One Direction'a laf edilince kızıyorsak onlarda kızıyor. Biraz empati kurun abi ya.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede sonrada directionerlerin adı kezbana çıkıyor

      Sil
  13. abi DİRECTİONER'ım ve LM'yi seviyorum ve Zerrie'yi destekliyorum abi var mı? küfür etmeye gerek yok. onlar bunu haketmiyor kendinizi perrie'nin yerine koyun ve öle düşünn size hakaret edildiğini düşünün lan ?

    YanıtlaSil
  14. KIZA BU KADAR KÜFÜR ETMENİZİN VE ONDAN NEFRET ETMENİZİN SEBEBİ NE? ZAYN'LE ÇIKMASI MI? BİRAZ EMPATİ KURUN! SİZDE ZAYNLE ÇIKSAYDINIZ EMİN OLUN AYNILARINI YAPARDINIZ! ZAYN VE PERRIE ÇOK MUTLULAR. ZAYN'İ GERÇEKTEN SEVSEYDİNİZ ONUN MUTLU OLMASINA İZİN VERİRDİNİZ.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SEBEBI SIRF ZAYNLE ÇIKMASI DEĞİL,ZAYNI KULLANIP ÜN KAZANMASI.REKLAM İLİŞKİSİ OLMASI.ANLIYOR MUSUN?HER GÜN ZERRIE FOTLARI VIDEOLARI GÖRMEKTEN BEN BIKTIM SİZ BIKMADINIZ.NE BİÇİM BİR DUYGU YAŞIYOSUNUZ ANLAMIYORUM.MUTLULAR MI?NAH MUTLULAR!!

      Sil
    2. dumanmısın nesin zaynle perrienin resimlerine bi bak sadece bi fotoğrafında öpüşüyolar ona da hakkı var onlar sevgili üstelik perrie neden zayni kullansın ki perrienin grubu x factorde 1. oldu ünleri de paraları da var eğer zayni kullanıyor olsaydı x factorü kazanır kazanmaz zaynden ayrılırdı ve şunu bilki zaynin senin korumalığına ihtiyacı yok zayn kendini kullandırtmayacak kadar akıllı ve olgun birisi o kimin kimi kullanıp kullanmadığını iyi bilir üstelik bu ilişki zayn istemeseydi çoktan bitmişti yani bunları perrieye değil zayne söyle tatlım

      Sil
  15. Anaaa o kız bendim asdadsdf (ÇARPILDI) :D :D :D.

    YanıtlaSil
  16. Anti Perrie anti Zerrie I am Directioner. Problem ?? :).

    YanıtlaSil
  17. biraz abartmış olabilirler ama insanlarında kendilerini bizim yerimize koyması lazım siz sizin hayallerinizi yaşayan bir insanı sevebilir misiniz ? sadece bizi neden sevmediğimiz konusunda yargılıyosunuz ! ama neler yaşadığımızı sormuyosunuz o aşık ama bizde aşığız neden o sadece aşık oldu deniliyor Directioner larda aşık o yüzden yapıyorlar artık insanları nefretleri konusunda yargılamaktan vazgeçin çünkü onlarda sadece aşık oldukları için yapıyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Afedersin çok pardon hayranlığına laf etmek istemem ama bir insan bir insana aşık olunca onun için en iyiyi ister.O en iyi içinde kendi olmasa bile.Ayrıca aşk bu değil.Görmediğin,İÇİNİ BİLMEDİĞİN birine aşık olamazsın.Hem sen onun görünüşü için sevdiğini söylüyorsun baya baya.SIRF GÖRÜNÜŞ İÇİN BİRİNE AŞIK DA OLUNMAZ HAYRAN DA.He hala ısrar ediyorsan bırak mutlu olsun.Perrie'den nefret etme lütfen.Milyonlarca insan sana ne yapacağını söylese hoşuna gider mi? Zayn hayatının başkaları tarafından yönetilmesini istemiyor.

      Sil
    2. ben de dırectıoner'ım ve bız yanı gercek dırectıoner'lar sadece gorunusu ıcın bu gruba hayran dıılız yaptıkları muzık paylastıkları her kelıme her gulus her bakıs agızlarından cıkan her soz yaptıkları her davranıs kalbımıze ruhumuza hıtap ettıgı ıcın dırectıoner'ız ve bılıyoruz hıc bırı gelıp bızım sevgılımız olmıcak zaten bu yuzden onların hayranı dıılız sevdıgımız ıcın hayranıyız dırectıonerlara bulasmadan önce ne kadar bırlıkte bı bag ıcınde olduklarını anlayız hangı ulkedekı fanları tt olmus bugune kadar ??

      Sil
  18. Hem Mixer'ım hem Directioner!Sırf sizin bu ergenlikleriniz yüzünden ne 1D ne de LM buraya gelecek!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın kardeşim. bu kadarda ergen olunmaz ki

      Sil
  19. Pardon da Zayn le Perrie cıkmasaydı hiçbiriniz Little Mix i tanımıycakti burda bi anlasalım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. X Factor'de 1. olmuş,daha kariyerinin başında Jessie J ile konsere çıkmış ve 1 yılda 6 ödül kazanmış bir grup sonuçta Little Mix.Bence gayet de tanınırdı.Seslerini 1D yapmadı sonuçta.

      Sil
    2. tabikide tanınamazdı çoğu insan perrie yi little mix in üyesi diğil Zayn Malik'in sevgilisi olarak tanıyoo

      Sil
    3. Kimmiş öyle tanıyanlar çok merak ediyorum? Varsa da onların cahillikleri o zaman.

      Sil
  20. Benim sinirlendiğim kısım ilk once hepınız anti perrie diye kıcınızı yırtıyodunuz sonra hayran oldunuz bi karakteriniz olsun ya kım ne derse oraya gidiyosunuz

    YanıtlaSil
  21. KIZ ÇOK İYİ DEMİŞ ANTİ PERRİE EDWARDS ANTİ LİTTLE MİZ ANTİ ZERRİE !!! BU KIZI SEVMEMİ BEKLEMEYİN BENDEN!

    YanıtlaSil
  22. Kaybolan kardeşimi buldum :D HELAL OLSUN ! Aynısını yapmayı çok isterdim :D O sarılmayı da Zayn den bekliyo bitch herhalde .. :D Çok bekler -,- Zayn onun yüzünden Directionerleri artık umuramıyor ... Canı cehenneme pis bitchin :D !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oğlum harbi malsınız ya :) sanki zayn önceden sizi çok sikine takıyordu halada takmıyor. directionerlar yeni farketmiştir zaynin kezbanları umursamadığını :)

      Sil
  23. ayrılsalar Zayn'in bize döneceğini falan düşünmüyoruz.Hadi inkar edin ne kadar çok değiştirdi Zayn'i.Biz sadece eski Zayn'i istiyoruz tamam mı? Bu kadar basit.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zayn'i Perrie değil zaman değiştirdi...

      Sil
  24. Perrie'yi kıskanıyosunuz diyenlere;
    Perrie'nin fiziğini mi kıskanacağım? Miley'in kini kıskanırım.
    Perrie'nin gözlerini mi kıskanacağım? Katy ne güne duruyor?
    perrie'nin Güzelliği mi? Demi Lovato ne güne duruyor?
    Perrie mi tatlı ?Selena Gomez'e bakın.
    Perrie'nin sesi mi? Lana del rey var burada.
    Onda kıskandığım tek şey sevgilisi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onun sevgilisi seni hiçte sikine takmıyor ama :) siz onun için hap içip bileklerinizi keserken o sizi düşünmüyor. zayn sizin keyfiniz için sevgilisiz yaşayacak değil ya

      Sil
    2. Evet Perrie'yi kıskanıyorsunuz çünkü bu özelliklerin hepsini tek tek başkasında aramak yerine Perrie'de hepsinin bulunduğunu göremiyorsunuz. Hem Directioner, Hem Mixer'ım ve böyle yaşamak inanın çok zor. Sadece saygı duymanızı bekliyorum sizden. Directioner'lar beni öyle utandırıyorlar ki! Sizin yüzünüzden Directioner'lıktan soğudum. Evet bazı Directioner'lar gerçekten de ergenliğe girmiş. Hatta ergenlik onlara girmiş. Bundan böyle Mixer'lığım Directioner'lığımdan daha koyu olacak, bilginize.

      Sil
    3. çok haklısın kaybolan kardeşimi buldum diyebilirim :D

      Sil
  25. sadece fuck you yazdı yani siktir ! bide perrie kuçu kuçu yazdı o nerde ??

    YanıtlaSil
  26. PERRİE ONA KUÇU KUÇU YAZDI TAM HABER VERİN!!!!!!!1

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazmışsada kendini savunmak için yazmış yani :)

      Sil
  27. ahahah amk tam malsınız lan fuck you yazdı kız alt tarafı iyiki de yazdı fuck you kelimesini siktir cehenneme kadar yolun var diye çeviren şahısın kafasını yaşamak istiyorum. He bide kuçu kuçu yazdı perrie o nerde tabi işiniz gücünüz reklam sadece gülüyorum size :DSDA:S

    YanıtlaSil
  28. BEN BU İLİŞKİ İÇİN BİLEKLERİMİ KESTİM HAP İÇTİM BİRSÜRÜ.ANNEM HERGÜN ÇIĞLIKLARLA UYANDI ŞİMDİ BANA HAYRANLIĞIMA SAYGI DUY VE LM BAŞARILI DİYEMEZSİNİZ!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deriz.Gayette deriz.Çünkü LM başarılı! Bileklerin bunu inkar etmeye yetmez.Ayrıca sen Mixer'ların hayranlığına saygı duymazsan bizde senin hayranlığına saygı duymayız! Senin varlığından haberdar,hayatında gelip geçici rol oynayan insanlar için bileklerini kestiğine değmez! Yazık! O zaman herkes bileğini kessin herkese küfür etsin ooh öyle yaşasın.Ne güzel! Afedersin ama bileklerini kesmen Zerrie'yi ayırmayacak.Kestiğinle kalacaksın.Güzelliğini,gençliğini heba edeceksin.Birgün pişman olacaksın.Ayrıca son olarak bileklerini kesince öyle herkese söyleyen insan bunu gösteriş için yapıyordur.Bu kadar basit.Benim en yakın arkadaşım da bileklerini kesiyor ama gösteriş değil amacı.Yada kendini kanıtlamak.İnsanlar görmesin diye kısa kollu giymediğini bilirim.

      Sil
    2. bak sana ne diyeceğim
      bak 10 yıl sonra bu yaptıklarını hatırlayıp pişman olacaksın yapma daha küçüksün hayatını senin varlığından haberi olmayan elin gavuru için tehlikeye atamazsın ATMAMALISIN
      okuyacaksın hayatını 5 tane elin adamına adayamazsın

      Sil
    3. sonrada 1D'ye antiyim diye bana sataşıyorlar! yahu ne hale geldiğinizi görmüyor musunuz?varlığınızdan bile haberi olmayan elin herifi için bileklerinizi kesiyorsunuz.hap içiyorsunuz.NE HALE GELDİĞİNİZİ GÖRMÜYOR MUSUNUZ YA??! hem insanların gözünden düşüyorsunuz hemde o çok sevdiğiniz one directionunuza anti kazandırıyorsunuz. one direction antileri sizin ergenliğiniz yüzünden çoğalıyor.

      Sil
    4. seni gidi orospu çocuğu seni :) bir de türk evladı olacaksın. türk kızlarımız bu kadar mı düştü? temiz türk kızlarımız elin gavur piçi için bileklerini kesip hap içecek kadar mı düştü?vatanımızı kurtaran atatürk için ne yaptın peki orospu çocuğu? vatanın için bileklerini kestin mi? hap içtin mi? YAZIKLAR OLSUN LAN SİZE TÜM DİRECTİONERLAR OROSPU ÇOCUĞUDUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Sil
    5. O Senin Gerizekalılığın Perrie sana böyle birşey yap demedi ya.Beyinsize Bak.

      Sil
  29. işiniz gücünüz reklam amk çok yalakasınız ya bide giyim tarzları güzel yazmış arkadaşa bi gözlük şart oldu

    YanıtlaSil
  30. anti olalımda sarılsın :D <3 perrie <3 jade <3 jesy <3 anne

    YanıtlaSil
  31. AMK BUNU YAZAN MAL LAN KIZI TANIYORUM SADECE "FUCK YOU" YAZDI PERRIE DENİLEN OROSPUDA KÖPEK MUAMELESİ YAPTI SIRF LM'Yİ SEVDİĞİNİZ İÇİN ABARTIYORSUNUZ AMQ CEENNEME KADAR YOLUNUZ VAR BİLE DEMEDİ SİKTİĞİMİN KEVAŞELERİ. BİDE 1DFAMILY DİYE BİR ŞEY VARDI SEVİNİYODUK KARDEŞİZ DİYE SIRF O KALTAK YÜZÜNDEN KARDEŞİNİZİ SATAN VARLIKLARSINIZ AYRICA SADECE TÜRKİYE DEĞİL DİĞER ÜLKELERDE MİLYONLARCA ZIAM SHIPPERLAR DA VAR ONLAR PERRIEDEN DAHA FAZLA NEFRET EDİYOR Bİ BOK BİLMİYOSUN GELİP SİK ATMA ORTAYA KODUĞUMUN YAVŞAĞI.

    YanıtlaSil
  32. yalnız haberi yanlış yazmışsınız.siktir git yazmıştı sadece.cehenneme kadar yolun var falan yazmamıştı fazladan eklemişsiniz MAşallah.Ama Perrie'nin yazdığı şeyi eksiltip yii göstermeye çalışmışsınız.Perrie sonunda kuçu kuçu yazdı köpek dedi buna ne diyceksiniz ? Onu da yazsanıza.Maşallah haklı çıkartmak için yapmdığınız kalmamış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bak sana ne diyeceğim
      bak 10 yıl sonra bu yaptıklarını hatırlayıp pişman olacaksın yapma daha küçüksün hayatını senin varlığından haberi olmayan elin gavuru için tehlikeye atamazsın ATMAMALISIN
      okuyacaksın hayatını 5 tane elin adamına adayamazsın

      Sil
  33. Ya nasıl ki erkekler, kız arkadaşları Justin'e bayıldıkları için küfür ediyorlar, kıskanıyorlar, ipe sapa gelmez söylemlerde bulunuyorlar veya One Direction üyelerine de yapıyorlar tabi dimi. Şu an o odun, ayı gibi tanımlarda bulunduğunuz erkek arkadaşlarınızın durumuna düşüyorsunuz. Kız değil misiniz azcık kız olduğunuzu gösterin. Dimi aynısını başka bir erkek One Direction üyesine yapsa çoğu dahil bu Little Mix'e kötü yorumlar ve söylemler yapan kız da dahil olmak üzere çullanırdınız. Bir şeyi yapmadan önce onun tersini de düşünmeye çalışın hımph. Kıskanıp küfür edeceğine gitsin onun gibi olmaya çalışsın. Düşünsene Zayn onu beğenmişse bir bildiği vardır. Zayn onu tercih etmişse Zayn'de de onun bir parçası var demektir. Ama bu küfürlü yorumu yapan kız ''ıykhh'' dediği mahallle apaçileri, serserilerinden bir farkın kalmadı. (STOP)

    YanıtlaSil
  34. Tek Türkiye'de değil.Dünyada.Hatta Perrie Zerrie resimleri yüzünden instagram hesabını sildi.Çünkü yabancı fanlar hep Perrie'ye küfür etti.Çok afedersiniz ama Perrie'de hakediyor bu hakaretleri.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. neden?zayn seninle mi çıkacak?:)

      Sil
    2. NEDEN HAKEDİYOR AÇIKLAR MISIN ÇOK MERAK EDİYORUM? ZAYNLE ÇIKTIĞI İÇİN Mİ HAKEDİYOR? ONUN MUTLU OLMA HAKKI YOK MU?

      Sil
  35. abi bir gidin allahınızı severseniz ya gidin sınıf arkadaşınıza falan aşık olun. varlığınızdan bile haberi olmayan elin gavuruyla niye hayal kuruyorsunuz? gerizekalı mısınız olmayacak bir hayal için üzülüyorsunuz?

    YanıtlaSil
  36. http://imzakampanyam.com/turkish-lovatics-wants-demi-lovato-concert-imza-kampanyasi deminin türkiyeye gelmesi için imza topluyoruz destek verin lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. demi lovatonun türkiyeye gelmesi için imza topluyoruz

      Sil
  37. ANTI ZERRIE , ANTI PERRIE , ANTI LITTLE MIX.! PROBLEM.?!?!?!

    YanıtlaSil
  38. Bizden özür bekleme Perrie ve Mikserciler. Sizi sevmek zorunda değiliz sizde bizi sevmek zorunda değilsiniz Herşeyi yapın ama One Direction'u ve Zayn'i Directionerlerden soğutmayın! İstediğiniz herşeyi yapmakta serbestsiniz isterseniz dünyanın en büyük sürtüğü olun ama asla Directionerleri One direction'a Düşman etmeyin Buna hakkınız yok.!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1D ve Zayn'den Zayn Perrie ile çıktığı için mi soğudun cidden? Sırf bunun için soğuduysan senin fan grubunda kalman için yalvaran yok.Zayn mutlu diye ondan soğuduysan keşke hiç sevmeseydin onu! Directionerleri 1D'ye düşman etmek ne lan?

      Sil
    2. canım senin algılama problemin falan mı var? öncelikle özür dilemesi gereken direksiyoncular.ve aklı başında olan directionerları 1D'dan soğutanda kezban directionerlar

      Sil
  39. asla evlenemeyeceğiniz adamlarla ne fanteziler kuruyosunuz onların sevgililerine kin besliyosunuz artık kendinize gelin!

    YanıtlaSil
  40. ULAN SİZİN SİKTİRİBOKTAN ZAYNLE EVLENME HAYALLERİNİZ YÜZÜNDEN TÜRK DİRECTİONERLERİN ADI KEZBANA ÇIKIYOR!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AYNEN AQ.ERGEN OLMAYAN DIRECTIONERLERE YAZIK.

      Sil
  41. bu mallar yüzünden herkes türk directionerlerdan nefret ediyor :(

    YanıtlaSil
  42. bir directioner olarak söylüyorum... sizin bu saçma hayalleriniz yüzünden directionerlerin %70'i türk directionerlardan nefret ediyor.türkiyenin adını karalıyorsunuz

    YanıtlaSil
  43. la bu ne bokum hareketler böyle

    YanıtlaSil
  44. diretionerlar yüzünden 1D'den soğudum. Niall, Demi'ye iltifat etti, Demi şişman fahişe oldu. Katy Harry ve Niallı öptü kaşar oldu. Taylor,Dani,El ve Perrie onlarla çıkınca hemen anti sayfaları açıldı vs. Directioners böyle giderek BENCE 1Dnin adını kötüye çıkarıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zaten bu yüzden 1D antileri çoğalıyor :(

      Sil
  45. alın şu siktiriboktan hayallerinizi ve oturun aşağıya eskiden directionerdım grubun üyelerini çok yakışıklı buluyordum şarkılarını beğeniyordum.kişiliklerini,davranışlarınıda beğenirdim.şimdi bana ''sahte directioner'' falan diye ergence girişmeyin.2 yıl önce directioner oldum.2 gün önce bıraktım.çünkü siz directionerlar işin o kadar bokunu çıkardınız ki hayatınızda 1 kere bile görmediğiniz,magazinden tanıdığınız elin adamı için bileklerinizi kesmeye başladınız.sonra bunun bir saçmalık olduğu düşündüm ve bıraktım.bakın bunlar heves gibi gelip geçiyor ama o zayn denen varlık sizin için ne yaptı?siz kendinizi kestiniz onun zerre kadar umrunda değilsiniz.büyüdüğünüzde yaptıklarınızı düşünüp pişman olacaksınız

    YanıtlaSil
  46. One Direction'un Türkiye'ye gelmesi durumunda kötü olucak Perrie'ye Antiyseniz bunu dışa vurmayın sizin yüzünüzden 1D Türkiye'ye gelmek istemeyecek.. Salaklar sevmiyorum bende sevmiyorum ama bunu her yerde belli etmeyin mallık %100 yani.!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. am suyu akarken görüldü
      memeler uçarken görüldü
      götünü açarken görüldü
      am,göt,meme


      not:inciciyim

      Sil
  47. Son 1-2 gün içerisinde sosyal medya ortamında en çok sözü edilenler arasında Türk Directioner'lar da yer alıyor.
    Fakat işin aslına baktığımızda olumlu bir konusulma olmadığı ortaya çıktı.
    Neredeyse dünya genelinde ki Directioner'ların %70'i Türk Directioner'lardan nefret ediyorlar.
    Nedeni ise "Türk Directioner'ların oldukça kaba ve saygısız olmaları" hakkında büyük bir tepki var. Işlerin son büyüme noktası bu 1-2 gün içerisinde gerçekleşti.
    Olay; Türk Directioner'lar Little Mix ve The Wanted gruplarının Twitter hesaplarına oldukça ağır ithamlarda bulunarak hakaretler yagdirmasinın ardından son olarak dün ve bugün içerisinde pek çok Türk Directioner'ın LM grubuna hakaret içerikli twet'ler atması işi kopma noktasına getirdi ve Directioner olan, Mixer olan ve her ikisi olan hayranlar sosyal paylaşım sitelerinde Türk Directioner'ların oldukça berbat bir kitle olduklarını söyleyip bazı yazıları yabancı dile çevirip "Onlar anlayışsız, insanlara saygı duymasını bilmeyen bir topluluk!" olarak konuşulmaya baslanildi. Türk Directioner'lar hakkında "Böyle kaba insanların 1D hayranları olup, kendilerine Directioner demeleri çok saçma. Ve hayır bütün dünya biliyor ki onlar Directioner değiller." şeklinde konuşuluyor.
    Şu anda Türk Directioner'lara karşı büyük bir nefret var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. am suyu akarken görüldü
      memeler uçarken görüldü
      götünü açarken görüldü
      am,göt,meme


      not:inciciyim

      Sil
  48. asla birlikte olamayacakları erkekleri kıskanıyolar nasıl bir zihniyet mantıkdır bu -__-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. am suyu akarken görüldü
      memeler uçarken görüldü
      götünü açarken görüldü
      am,göt,meme


      not:inciciyim

      Sil
  49. Allah aşkına birşey diyecem bu One Direction üyelerinden 1'i bile bu kezbanları siklemiyor bunlar hala neyın derdınde amk üstüne üstlük gavurları türk kardeslerınden üstün tutuyorlar kendi yaşlarından katça buyuk olan gavurlar onlara bakacak sanıyolar bir olay one directionun gelıpte sızı savunacağınımı sanıyosunuz onlar kızlarla karılarla gezerken siz hala bizlere onları savunun bravo size tebrikler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. directionerlara dedim

      Sil
    2. am suyu akarken görüldü
      memeler uçarken görüldü
      götünü açarken görüldü
      am,göt,meme


      not:inciciyim

      Sil
  50. ben 1D'ye sırf directionerların ergenliği yüzünden antiyim yoksa 1D kötü değil ama hayranları iğrenç...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. am suyu akarken görüldü
      memeler uçarken görüldü
      götünü açarken görüldü
      am,göt,meme


      not:inciciyim

      Sil
  51. Ben 1D'yi sevmiyorum çünkü mal gibi şarkıları var.Sesleri bok gibi.Şimdi gelip sıkıyorsa sen söyle diyeceksiniz.Tamam,bende bok gibi bir sesimle şarkı söylerim,bilgisayarda sesimde hayvan gibi değişiklikler yaparım,bende ünlü olurum.Böyle herkes ünlü olur.Sıkıyorsa sen söyle diyeceksiniz ya,emin ol ki senden daha güzel sesim var gerizekalları.Sadece yakışıklılar diye hayransınız. (Kendi aralarında yakışıklılar)Az gidin gerçek müzik yapan kişileri dinleyin lan.Geçen biri arabesk rap dinlemek nasıl bir duygu yazmıştı.Nirvana,Led Zeppelin ve sayamadığım yüzlerce gerçekten müzik yapan kişiler,gruplar arabesk rap mi yapıyor geri zekalı ? Yabancı insanların yarısından çoğu Türk Directioner'lardan nefret ediyor.Sonuç olarak Türklerden de nefret etmiş oluyorlar.Sizin yüzünüzden ülke batacak lan.Hayranlığında bir sınırı var.Bazı directioner'lar gayet saygılılar.Ama %1 veya %2 kısmı saygılı.Benimde arkadaşlarımdan bir çoğu directioner.Arkadaşlarıma saygı duyuyorum çünkü onlar hayranlık sınırını aşmıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakışıklı oldukları için hayran olmayanlara da hakaret ettin şuan.Evet bazıları öyle ama bari genelleme yapma...Ayrıca 1D'nin canlı performanslarını da mı dnlemedin...Ve insanlar farklı şeylerden hoşlanabilir.Bu normal.Nirvananın daha iyi olduğu bir gerçek.Aksini iddaa eden aptal yani.Ama ben 1Dye hayranım.Elbet Nirvana yada Led Zeppelinle yarışması olanaksız ama ben onların müziğiyle rahatlıyorum.Müzik türleri bu yüzden ayrılmış.Herkes hoşuna gidenleri dinler.Nirvanayla 1Dyi kıyaslıyorsan sen zaten sıçmışsın o ayrı da...Son olarak ülke batcak ne aq...

      Sil
    2. (ben yorumu yapan kişi) ama her directioner senin gibi değil işte bazıları tek müzik yapan kişinin 1d ve jb olduğunu sanıyor.hayranlık sınırını aşanlar var. ben onlara söylemiştim bütün directionerlara değil.

      Sil
    3. am suyu akarken görüldü
      memeler uçarken görüldü
      götünü açarken görüldü
      am,göt,meme


      not:inciciyim

      Sil
  52. sevmeyin demiyorum bokunu çıkartmayın yeter

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. am suyu akarken görüldü
      memeler uçarken görüldü
      götünü açarken görüldü
      am,göt,meme


      not:inciciyim

      Sil
  53. zayn hayatını size adayacak değil ya sevgilisi özel hayatı falanda olacak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. am suyu akarken görüldü
      memeler uçarken görüldü
      götünü açarken görüldü
      am,göt,meme


      not:inciciyim

      Sil
  54. şuna bakın beyler 1D'la ilgili :D
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/935710_508996735833181_1686539567_n.jpg

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. am suyu akarken görüldü
      memeler uçarken görüldü
      götünü açarken görüldü
      am,göt,meme


      not:inciciyim

      Sil
  55. hayal kurmayın siz amk hayal dünyasının amına koydunuz amk 13 yaşındasınız 1D hayranları gidip onla evlencez sevgili olcaz boş hayaller adamlar 19 yaşında sizin gibi 13-14 yaşlara bakmazlar :

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. am suyu akarken görüldü
      memeler uçarken görüldü
      götünü açarken görüldü
      am,göt,meme


      not:inciciyim

      Sil
  56. Lan yetti şu Directionerler artık amk! Şu hale bak lan ülkeyi batırma yoluna girdiler! Bu öküz kezbanlar yüzünden başka ülkeler Türkiye'yi yanlış taniyacaklar kötü bir izlenim bırakacağız! Bu ne lan ülkeyi bok götürüyor bu mallar yüzünden!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. am suyu akarken görüldü
      memeler uçarken görüldü
      götünü açarken görüldü
      am,göt,meme


      not:inciciyim

      Sil
  57. yazıklar olsun lan size.türkiyenin adını batırdınız birde övünüyorsunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. am suyu akarken görüldü
      memeler uçarken görüldü
      götünü açarken görüldü
      am,göt,meme


      not:inciciyim

      Sil
  58. Perrie ye küfredecek kadar küçülmedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. am suyu akarken görüldü
      memeler uçarken görüldü
      götünü açarken görüldü
      am,göt,meme


      not:inciciyim

      Sil
  59. Sikeyim Perrie'yi amk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. am suyu akarken görüldü
      memeler uçarken görüldü
      götünü açarken görüldü
      am,göt,meme


      not:inciciyim

      Sil
  60. Her bir şeye küfürle yaklaşan milletsiniz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. am suyu akarken görüldü
      memeler uçarken görüldü
      götünü açarken görüldü
      am,göt,meme


      not:inciciyim

      Sil
  61. Hepsi kezbanlar yüzünden amk.Tamam,nefret ediyorsun da niye gidip twitterda LM'e laf söylüyorsun amk? sadece LM olsa iyi. Ülkemizin adını çıkardı bu orospu çocukları her önlerine gelen ünlüye laf atıyorlar amk.Böyle aptallarla aynı ülkede yaşadığım için kendimden utanıyorum.Directioner olacaksan adam akıllı ol ne demeye kezbanlık yapıyorsun amk?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. am suyu akarken görüldü
      memeler uçarken görüldü
      götünü açarken görüldü
      am,göt,meme


      not:inciciyim

      Sil
  62. ülkemizin adını çıkardılar itin dölleri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. am suyu akarken görüldü
      memeler uçarken görüldü
      götünü açarken görüldü
      am,göt,meme


      not:inciciyim

      Sil
  63. Perrie'yi değil,diğerlerini seviyorum . Diğerleri bunu haketmiyor. Doğru söylemek gerekirse başarılılar.(Leigh,Jade ve Jesy) Ama Perrie bu kuçu kuçu olayını hakediyor. (Bence)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunu senin anana yapsalar sen napardın?

      Sil
    2. am suyu akarken görüldü
      memeler uçarken görüldü
      götünü açarken görüldü
      am,göt,meme


      not:inciciyim

      Sil
  64. directionerlara boşuna kezban demiyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. am suyu akarken görüldü
      memeler uçarken görüldü
      götünü açarken görüldü
      am,göt,meme


      not:inciciyim

      Sil
  65. PERRİE'YE ANTİ OLANLARI SİKİM MK

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. am suyu akarken görüldü
      memeler uçarken görüldü
      götünü açarken görüldü
      am,göt,meme


      not:inciciyim

      Sil
  66. siz directionerlar azdıkça 1D antileri çoğalıyor. anti 1D sayfası 12 binken nasıl 18 bin oldu sanıyorsunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. am suyu akarken görüldü
      memeler uçarken görüldü
      götünü açarken görüldü
      am,göt,meme


      not:inciciyim

      Sil
  67. Ulan onu bunu bırakta şu one direction için götünü veren kızlar 20 yaşında geldiklerinde pink-floyd muhabbeti yapacak ben ona üzülüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. am suyu akarken görüldü
      memeler uçarken görüldü
      götünü açarken görüldü
      am,göt,meme


      not:inciciyim

      Sil
  68. directionerlar o kadar itici ki insanı 1D antisi yapmayı başarıyorlar. hadi anti one directionculara bakında yarattığınız eseri görün directionerlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. am suyu akarken görüldü
      memeler uçarken görüldü
      götünü açarken görüldü
      am,göt,meme


      not:inciciyim

      Sil
  69. şu zayn denen piçide göklere çıkartıp durdunuz sanki ülkeyi kahramanların kahramanı müslümanların müslümanı zayn kurardı amk :D
    not:erkek değilim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. am suyu akarken görüldü
      memeler uçarken görüldü
      götünü açarken görüldü
      am,göt,meme


      not:inciciyim

      Sil
  70. zayn piçi için bileklerinizi kesip hap içtiniz, peki sizi directioner yaratmayan rabbiniz allah için bugün ne yaptınız? vatanımızı kurtaran atatürk için bügün ne yaptınız orospu çocukları?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. am suyu akarken görüldü
      memeler uçarken görüldü
      götünü açarken görüldü
      am,göt,meme


      not:inciciyim

      Sil
    2. Atatürk için ağladım. binlerce kez.
      Zayn için ağladım, en fazla 20 kez.

      Orospu çocukları dediğin Directioner'lar belki de senden daha da insandır. Tüm 1D sayfaları 10 kasım'da PP KP atatürk yapıyor git biraz araştır. Ona aşık olmamaız bizim milletimizi siklemediğimiz anlamına gelmiyor.

      Sil
  71. am suyu akarken görüldü
    memeler uçarken görüldü
    götünü açarken görüldü
    am,göt,meme


    not:inciciyim

    YanıtlaSil
  72. Bize köpek demiş oda biyerlerini açmasın amk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. der tabi amk. biri sana ''siktir git'' dese göt göt bakar mıydın yoksa karşılık mı verirdin?

      Sil
  73. Aslında bu zayn dedikleri diğer ingiliz grubu da faşistdir bu yüzden inci sözlük onlara düşmandır bu faşist ingilterenin size oynadığı bir oyun sadece ne kadar hayran o kadar para o da o kadar silah sadece bu kadar basit bu yüzden Atatürk'e düşmanlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1)Grubun adı Zayn değil amk daha adını bilmeden mal mal konuşıyorsun 2)İnci sözlük o yüzden düşman? Anlyrm cnm :Dd.D:d 3)Faşist sadece kendi düşüncesinin doğru olduğuna inanan ve diğer insanların düşüncesine saygı göstermeyen hatta diğer insanları da kendi gibi düşünmeye zorlayan insana denir.Ne alaka grupla? 4)Atatürk'e düşmanlar?!?!?!?!? Pardon?!??! Öyle birşey mi dedi 1D? 1D kim Atatürke düşmanlık kim?! Öyle bir düşünceleri yok.Bununla ilgili bişey de söylemediler.Söylediklerinde bir doğru kelime yok amk.Mal mal konuşuyon D:d:DD:

      Sil
    2. 1-sadece zayn malik değil grubu 1D'da faşist.
      2-evet
      3-grupta zaten öyle
      4-''atatürke düşmanlar'' derken grubu değil vatan haini köpekleri kastetmiştim

      söylediklerimin hepsi doğru.

      Sil
    3. NEYE İNANIRSAN İNAN AMA SÖYLİYİM 1D FAŞİST DEĞİL.1D KENDİ FİKİRLERİNE UYMAYANLARA İŞKENCE Mİ YAPIYOR AQ? DAHA SAÇMA BİŞEY OLAMAZDI HERALDE.SÖYLEDİKLERİNİN HEPSİ YANLIŞ.YANLIŞ ŞEYLERE İNANIYORSUN.BEN SANA SÖYLEYEYİM.İSTERSEN YİNE BİLDİĞİNİ OKU AMA Y-A-N-L-I-Ş-S-I-N.ONLARIN UNLU OLMADAN ONCEDE BİR HAYATI VARDI VE ONLARDA BENİM SENİN GİBİ İNSANLAR.SİLAH VS VS. SAÇMA KONUŞUYORSUN.
      HATTA BİŞEY DİYİMMİ ONLAR ROBOT DEĞİL.DUYGULARI VAR.İNCİLİYORLAR.ONLAR İNAN NEFRETİ HAKETMİYORLAR.ONLAR SADECE İYİ SESİ OLAN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMİŞ BİR GRUP İNSAN.

      Sil
    4. Abi amk :SDFFG İnci bunlara düşman çünkü sözlük abazalardan ibaret. Millet 1D ile ilgilenince abazalar sönük kalıyor, kızlar da bunlara bakmıyor o yüzden dfgdgh

      Sil
  74. zayn yakışıklı ama harry'nin tipe bak. Bok atsan yapışmaz lan. Bilim kurgu filmlerinde makyajsız oynar harry.

    YanıtlaSil
  75. HOPPPA HOPPAA LEYLEYLEYY
    HOPPAAA HOPPAA LEY LEY LEY
    HOPPA HOPPA TEY TEY TEY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    OPPA GAMGAM SITAYL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  76. perrie zayni kullanıyor diyorsunuz. peki zayn beyinsiz mi kendisini kullanan biriyle çıksın? zaynin aklı yok mu? eğer mutlu değillerse neden zayn perrieden ayrılmıyor? sadece saçmalıksınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zerrie Modest ve İllüminati'nin kurduğu bir yalan.

      Sil
  77. hayranlığında bir sınırı var yani benimde sevdiğim erkek sanatçılar var ama sevgililerine kin beslemiyorum bu yaptığınız çok saçma

    YanıtlaSil
  78. zyn mslmn bkre tmm mı ayrca o szn gbi cnabette gzmyr hm prrie bzm hyllrmzi çldı.s.s.s.s.s.s.s.s.s.s.s.s.s


    ASDFGHJKLŞ krize girdim amk ne mal heriflersiniz :DDD

    YanıtlaSil
  79. rahat bırakın şu kezbanları bırakın istedikleri kadar hayran olsunlar amk 3-4 sene sonra grup yok olcak zaten :D

    YanıtlaSil
  80. ÇOK ABARTTILAR.

    YanıtlaSil
  81. onIar herşeyi hakediyor one direction neden rahatsız oIuyor anIamıyorum ynai biz onIarı hem kaç senedir görmedik hemde kıskanıyoruz bence biz directionerIeri anIamaIarını bekIerdim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. of bsg ya hepiniz kezbansınız. hayalmiş...hayalinizin anasına bacısına dalayım sizin orospu çocukları

      Sil
    2. amk sen bunları kıskanıyorsan zaten yoldan çıkmışın demektir :D bunları kıskanacağıma johhny sinsi kıskanırım daha iyi en azından directioner kezbanlarını sikebilir :D

      Sil
    3. görende eski sevgilin sanacak amk ''kaç senedir görmedim'' ne amk? sen onları hayatında hiç göremezsin onlarda türk direksiyoncuları zaten siklemiyorlar amk bunlar için ağlayacağınıza derslerinize çalışın ki babanız karnenizi görünce sizi sikmesin bu direksiyoncular harbi mal lan :D

      Sil
    4. Yalnız direksiyoncu dediklerin götüne vites sokarlar senin adam ol. Siktirme ebeni. diğeri de bsg yazmış amk nasıl bir kezbandır :(((

      Sil
  82. Directionerlar hayranlık kelimesinin anlamını bildiğimizden emin misiniz? Çünkü bu hayranlık değil bildiğin zıvanadan çıkmak

    YanıtlaSil
  83. Siz kendinize directioner mi diyosunuz? Yazik gerçekten yazik! Zayn ne kadar üzülüyor farkinda degil misiniz? Zayn niye twittera girmiyor biliyor musunuz? Iste tam da bu yüzden! Tamam perrieyi sevmeyin,zerrieyi desteklemeyin ben de desteklemiyorum ama böyle seyler de yazmayin. Zaynin röportajini okumadiniz mi? Agliyacakti resmen. Siz hala perrie asagi perrie yukari. Hakaret edin durun. Böyle yaparsaniz tabi girmez twittera zayn. Suçlanilacak biri varsa bu yazilari yazip zayni üzenlerdir. İyi ki birsey ögrendiniz. Reklam diyip duruyosunuz. Peki zayn neler çekiyor haberiniz var mi? Var tabi.

    YanıtlaSil
  84. Kuçu kuçu mu? Köpek maması yiyen de sendin değil mi Perrie?

    YanıtlaSil
  85. çok teşekkürler directionerlar sizin sayenizde daha fazla 1D antisi kazanıyoruz :)

    YanıtlaSil
  86. eskiden ergen olunca sivilcelerimiz çıkardı şimdiki nesil ergen olunca zekaları geriliyor :)

    YanıtlaSil
  87. geçmişteki örneklere de göz atarsak boybandlerin modası hiç geçmeyeceğe benziyor ki yenileri de oluşturuluyor... genç kızlar her zaman onlar için çıldıracak onlara sahip olmak isteyecek hayaller kuracak ve parlayan boybandler daima eleştirilecek ve yerilecek haha kısır döngü bu.sonra da yıldızları söner dağılırlar falan

    YanıtlaSil
  88. tüm directionerlar böyle döl israfı https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1000549_530179760381545_702430325_n.jpg

    YanıtlaSil
  89. perrie zayn'i parası için sevmez çünkü o eleanor değil canlarım. perrienin bir grubu bir kariyeri var niye zayne dilensin ki? perrieye ettiğiniz küfürleri eleanor salağınada etsenize :D birde calderic olup perrieye küfür edenler var onlara acıyorum :DD
    burada mutlu bir çift tablosu var mı?yok tabiki! https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/249004_191200764364969_985738845_n.jpg
    ama burada var :) http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2012/342/0/9/zerrie_4ever__by_littlemixfans-d5neugl.jpg

    YanıtlaSil
  90. bunlar sırf perrie için tüm gruba anti oluyolar.perrie belki de zayn'i parası için seviyo olabilir ama diğerleri one direction'a saygı duyuyor özellikle de Jade!perrie zayn'i parası için seviyosa diğerlerinin suçu ne?boşuna tüm gruba anti olmaktan vazgeçin artık çok abartıyosunuz

    YanıtlaSil
  91. siz nasıl directionersiniz ya zayn'in sevidği kişiye hakaret ederek zayn'i mutlu ettiğinizi mi sanıyosunuz yanılıyosunuz. zayn bunlardan dolayı çok üzülüyo artık aklınızı başınıza toplayın da zayn'in üzülmemesini sağlayın çünkü gerçekten çok abartıyosunuz

    YanıtlaSil
  92. Hak ediyorsunuz pislikler bizim yaşadığımız acıyı siz yaşayamazsınız çünkü siz onlarla çıkıyorsunuz!Bizim günlerce ağladığımızı bilmeden bir şey diyemezsin!Eğer dersen karşında bizi yani TÜRK DİRECTİONERLER'İ bulursun!!!!!!!!!! :@

    YanıtlaSil
  93. hayatımda ilk kez yorum yapıyorum ve çok heyecanlıyım burdan köydeki halamlara dayımlara ve askerdeki abime çok çok selamlar yolluyorum‎

    YanıtlaSil
  94. Bence LM haklı . Ben acayip bir Directioner ' im ancak LM ' i de seviyorum . Bence biraz onlarada hak verin ! Çünkü onlar aşıklar ve siz onlara küfür ettiğinizde hiçbir şey değişmiyor ! Size biri böyle bişi yapsa , örneğin anneniz çıkmanıza , sevmenize izin vermese ... Çok üzülürsünüz ( bende çok üzülürüm ) işte siz bunu yapıyorsunuz ! İzin verin de SEVSİNLER !

    YanıtlaSil
  95. little mix mış hay sizin ebenize varya zaynım olmasa siz ünlü olurdunuz sanki anti mixerlar

    YanıtlaSil
  96. bn hm directioner hmde mixer'im onları seviyorum ve sevmeye devam edicem ama sizinde sevin ve one direction'u mutlu etmek istiyorsanız özel hayatlarına saygı duyun siz insana insan gibi davranmıyorsanız size insan değil hayvan denir ama size hayvan dersek hayvanlara hakaret olur onların özel hayatı var ve sizinde olacak bunu untmayın sanki tüm directionerler one directionerle evlencekmiş gibi sadece 5 kişi onların olacak ve o kişiler yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor ve ben bundan mutluluk duyorum çünkü onlarla mutlular!!!1!!!1!1!!!!!!

    YanıtlaSil
  97. şu perrie orospusunabak lan kim kuçuymuş sana gösteririm amına koduğumun çocuğu

    YanıtlaSil
  98. Little Mix çok haklı. Türk Directioner'ler bildiğin ergen gibi davranıyor. Saçma.

    YanıtlaSil
  99. SİKTİRİN GİDİN OLUM PERRİE SÜRTÜK DİĞERLERİ TATLI KIZ DANİELL İYİ ELENORDA TATLI SOPHİA PİÇİ KENDALL OÇU PERRİE SÜRTÜĞÜ SİKTİRGİT SENDEN Mİ TAVSİYE ALCAZ OROSPU

    YanıtlaSil
  100. sensin ergen

    YanıtlaSil