» » » Rihanna Diamond World Tour / Türkiye


Rihanna Diamond World Tour kapsamında dün (30.05.2103) Türkiye ' ye geldi ! Konsere giden hayranların çoğu memnun bir şekilde evlerine döndü. Barbadoslu Güzel Yıldız Türkiye ye bir daha gelmek istediğini söyledi. Konser boyunca gülümsemesi gözlerden kaçmadı. Mutlu ve olaysız bir şekilde konser sonlandı.



Şimdi Gidemeyenler İçin Konserin Ayrıntılarına Geçelim;

1) Mother Mary şarkısını söylemedi (Çünkü Müslüman bir ülkeyiz ve şarkı Hristiyanlığı anlatıyor.)
2)Rihanna konserin açılış şarkısı olarak Phresh Out The Runway'i seslendirdi. Eski şarkılarından;Man Down, Umbrella , Rude Boy, Where Have You Been, Please Don't Stop The Music, We Found Love şarkılarını ard arda seslendirdi; Yeni albümünden de Pour It Up, Birthday Cake şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi.
3)Sahneden "Thank You İstanbul" diyerek ayrılan şarkıcı hayranlarının ısrarına dayanamayarak tekrar sahneye çıktı. Stay ve Diomands şarkısını söyleyerek konseri bitirdi.
4)"Türk hayranlarımı seviyorum, hepiniz çılgınsınız! Buraya tekrar gelmek için sabırsızlanıyorum! Bu gece gerçekten çok özeldi. Teşekkürler İstanbul! Bu şarkı bitmeden bu gece kimse evine gitmeyecek." dedi.
5) Aksanından dolayı "İstanbool!" diye bağırdı.
6) 3 kez Üçgen işareti yaptı. -İlluminati'den dolayı olduğu söyleniyor.-
7)Konser bileti alamayanlar "Beleş Tepe" olarak tabir edilen stadın üst tarafına saatler öncesinden gelerek yer tuttu.
8) 1 saat kadar geç kaldı. Güzel yıldız trafikten kaçıp deniz yoluyla gitmeyi tercih etti. Ancak sonradan havalimanında kıyafetlerini unuttuğu için Marinada 1 saate yakın beklemek zorunda kaldılar. Bu nedenle konsere de geç çıkmak zorunda kaldı.





Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum: