» » » » Paris Jackson Bileklerini Kesti


Sosyal Medya Paris Jackson'ın intihara teşebbüsünü konuşuyor. Bu yönde pek çok söylenti var. Tabiki bu konuda henüz  Paris iyileşmeden ve bir açıklama yapmadan kesin bir yargıya ulaşamayız. Öncelikle;
Paris Jackson'un durumu gün geçtikçe iyiye gidiyor. Bazı yalan iddialardan biri Paris 'in öldüğüyle ilgiliydi.Bu konuda açıklama ailesi tarafından geldi;

Katherine Jackson;
"Hassas ve 15 yaşında olmak nerede olursanız olun zordur. Eğer en yakınınızı kaybetmişseniz o özellikle zordur. Paris fiziksel olarak gayet iyi ve uygun tıbbi yardımı alıyor. Lütfen onun ve ailenin mahremiyetine saygı duyun."

La Toya Jackson;
"Biz, minnettarız, Paris için ezici ve destekleyici kamu ve medya için. Ama şu anda isteği mahremiyet, ailemiz birlikte bu sorunların üstünden gelecek."

Şimdi de asılsız iddialara gelelim;

Pop'un kralı Michael Jackson'ın kızı Paris Jackson'ın bileklerini keserek intihara kalkışmasının sebeplerinden birininde annesiDebbie Rowe ve abisi Prince Jackson ile arasında geçen gergin ilişiklerinin neden olduğu ve Jackson'ın duygusal bir karmaşıklık yaşadığı söyleniyor.

Farklı bir kaynağın iddiası ise; Bunun 25 Haziran yani Michael Jackson'ın 4. yıldönümü olacaktı. Bunun onun açısından duygusal bir çöküntü olduğu ve bu sebeple intihara teşebbüse kalkıştığı yönünde.

Tüm bunlar bir yana artık her şey bitti ve Paris Jackson'un iyileşme döneminin hızla gelip;bir an önce sağlığına kavuşmasını bekleyeceğiz.






Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum: