» » » » » Miley Cyrus Babası İle İlişki Terapistine Gidiyor!


Miley Cyrus ekranda oldukça vahşi, mutlu ve umursamaz gibi görünebilir. Ama kapalı kapılar ardında, özel hayatında sorunları olan bir genç.

Star dergisinde yazılanlara göre Miley, düşüncelerini yönlendirmek için bir ilişki terapistine gidiyor, ama nişanlısı Liam ile değil babası Billy Ray ile!

Geçenlerde Miley Cyrus'ın annesi Tish Cyrus, Billy Ray Cyrus'a boşanma davası açmıştı. Daha sonra evliliklerine bir şans daha vermek istemişler. Ama Miley, babası ile eskisi gibi olmak için hazır olmayabilir...

Şarkıcıya yakın bir kaynak şunları söyledi.
"Sadece annesinin onu (Billy Ray)'i bırakmaması Miley ile her şeyin harika olduğu anlamına gelmez. Bu danışmana gitmek onun fikriydi ve Billy Ray de kabul etti."
Onların terapisi Temmuz ayı sonlarında, sadece birkaç hafta önce başladı ve yakınların söylediklerine göre ilerleme kaydedildi.
"Miley her zaman babasının küçük kızı oldu ve onu yeniden önceki gibi sevebilmeyi istiyor."

YWYJSH

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Babasıyla tekrar yakın olmak için ve babasını tekrar sevmek için terapiste gidiyorsa bir insan bu ilişkileri önemsemiyordur bence. Yani nedne bunlar için terapiste gidiyorlar ki ?

    YanıtlaSil
  2. Tam tersi, önemsediği için gidiyor. Tekrar eskisi gibi olmak istiyor ama babasının yaptıklarından sonra hissedemiyor, bu yüzden profesyonel yardım alıyor. Bu çok iyi.
    Miley Liam ile de gitmek istiyordu ama Liam kabul etmemişti.

    YanıtlaSil
  3. Bazı insanlar kendi sorunlarını kendi halledemezler ve uzmana başvururlar bu kadar basit ve bence en iyisini yapıyor.

    YanıtlaSil