» » » Bir Zamanların Fenomen Dizisi "The Orange County"


Ekranda gördüğümüz dizilerin çoğu inanılmaz ya da kaliteli olabilir ama "samimi" olanı nadir bulunur. Bu samimi dizilerden biride The O.C'dir. The O.C; 16 yaşında annesi tarafından terk edilip sokağa atılan bir çocuğun hayatını anlatıyor. Asıl olay ise avukat Sandy Cohen'ın Ryan'ı hapishaneden kurtarıp evine getirmesiyle başlıyor. Cohen'larla yaşamaya başlayan Ryan büyük bir aşka kapılıyor. Bu heyecan verici olaylar diziyi soluksuz izlememe sebep oluyor.
Aslında dizide sadece Ryan'ın hayatı değil, Set ve Summer ikiliside beni oldukça heyecanlandırıyor. Seth, Ryan'ın aksine daha afacan, komik biri. Yıllardır Summer'a aşık. Summer ile konuşmaları, atışmaları, romantik sahneleri The O.C'nin Türk versiyonu Medcezir dizisinde harcanacak gibi görünüyor. Bunu hiç istemem çünkü The O.C'nin izlenmesinde en büyük etken Seth ve Summer'dır.

Marissa Cooper, Summer'ın deyişiyle Coop. Coop, sorunlu bir ailenin sorunlu bir kızı. Ryan'a aşık olur ve onunla ilişki yaşamaya başlar. 2. sezonun finalinde Ryan'ın abisini vurur, kötü alışkanlıklar edinir. Hap alır, lezbiyen bir ilişkiye girer. Anlayacağınız öncedende dediğim gibi sorunlu bir genç kızdır. Ne yazık ki uzun soluklu bir karakter değildir Marissa Cooper, 3. sezonun finalinde Ryan'ın kollarında ölü bulunur.



Medcezir dizisinde en merak ettiğim konu Mira'yı yani Marissa'yı nasıl anlatacakları. Eminim ki yabancı versiyonu kadar sorunlu yapmazlar. En büyük umudum ise Mert ve Eylül'ü (Seth&Summer) harcamaları. Gerisi terane zaten, bakalım cuma gününü bekleyelim... The O.C'yi izlemeyenler, bence muhakkak izleyin pişman olamayacaksınız. Benim hissettiğim o sıcaklığı yakalayacaksınız.


Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply