» » » » » » » » » » » Çıktığına İnanamayacağınız Çiftler!


hollywood çiftleri

Birbiriyle tamamen alakasız, el ele hayal edemediğiniz ünlüler oldu mu? Eğer olduysa bu listeye bir göz atmanızı öneririz!

İşte çıktığına inanamayacağınız çiftler!



1. Demi Lovato, yakın arkadaşı Miley Cyrus'ın abisi Trace Cyrus'la ne kadar çıktıklarını inkar etse de, kesinlikle kısa süreli olsa da çıktılar! Lovato ve Cyrus 2009 yılında -çıktıkları söylentileri olduğu zamanlar- Twitter üzerinde flört etmişlerdi! Tabii daha sonra Demi Joe Jonas'la sevgili olduklarını söylemişti.


2. Justin Bieber'ın kasabadan çok yakın arkadaşı olan Ryan Good ve Pretty Little Liars'ın güzel oyuncusu Ashley Benson'la çıktığını biliyor muydunuz? İkili beraber Carly Rae Jepsen'ın Call Me Maybe şarkısına parody videosu bile çekmişti!


3. Yakışıklı şarkıcı Cody Simpson'ın hepimizin kahkül ve turuncu saç denince aklımıza gelen Disney'in başarılı oyuncusu Bella Thorne'ün 2011'de çıktıları söyleniyordu. İkili beraber bir film galasına birlikte katılarak çıktıklarını doğrulamıştı.


4. Son günlerde sevgilisiyle nişanlandığı dedikodusu yayılıp, dedikodulardan yaklaşık bir hafta sonra sevgilisiyle ayrılan Lucy Hale, eskiden Disney'in yakışıklı oyuncusu David Henrie'yle mükemmel bir ilişki yaşamıştı!


5. Disney denilince akla ilk gelen isimlerden Miley Cyrus ve yine Disney'in en sevilen dizilerinden Zack & Cody'nin Lüks Yaşamı'ndan Dylan Sprouse bir günlüğüne çıkmışlardı! Dylan katıldığı bir programda çıktıklarını, Nick (Jonas) geldiğinde ayrıldıklarını söylemişti.


6. Justin Bieber 2010 yılındaki My World turunda ona Jessica Jarrell eşlik etmişti. İkili hep en iyi arkadaşlar olduklarını söylediler ama konserde birbirleriyle o kadar yakınlaştılar ki, tüm magazin sitelerinde ikilinin çıktıkları söylendi.


7.  Alacakaranlık filminin yakışıklı kurdu Taylor Lautner'la güzeller güzeli Lily Collins'in birlikte oynadıkları filminden (Abduction) sonra çıktıklarını biliyor muydunuz?


8. Katy Perry'le evlilik hazırlıkları yapıldığı söylenen John Mayer ve Taylor Swift de bir süre çıkmışlardı. İkili ayrıldıktan sonra birbirleri hakkında şarkı bile yazdı. Hatta Mayer'in Swift hakkındaki Paper Doll şarkısında, "Birbirinin aynı olan 22 yaşındaki kızlardan biri gibisin." ve "Atkını sar, Moroccan kırmızısı. Ve saçını arkadan topla." gibi kısımlar var.


9. Bir zamanlar çok yakın arkadaş olan Victoria Justice ve Josh Hutcherson'ın çıktıkları iddia edilmişti. Doğruluğu kesin olmasa da kabul edelim, çok sevimli bir çift olurlardı!


Bu çiftlerin arasından en çok hangisine şaşırdınız?

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

10 yorum:

  1. Bella ile Cody çıkmadı hatta Bella Cody Simpson şimdi gelip çıkma teklifietse asla hayır demem dedi ama yıllardır tristen klier ile çıkıyor ve mileynin, justinin ve deminin hariçinnde diğer çiftler gerçekten çok yakışırdı <3

    YanıtlaSil
  2. DEMİ'YE :O

    YanıtlaSil
  3. EN ÇOK DEMİ LOVATO VE TRACE CYRUS'A ŞAŞIRDIM OHA :O

    YanıtlaSil
  4. Josh ve Victoria çok yakışıyormuş

    YanıtlaSil
  5. asu kısakürek14 Eylül 2013 12:48

    JUSTİN VE DEMİ ye :O

    YanıtlaSil
  6. en çok josh ve victoria ya :O

    YanıtlaSil
  7. Eminem ve Christina Aguilera'nında çıktıkları söyleniyordu :D Ben en çok buna şaşırmıştım.

    YanıtlaSil
  8. En çok Demi Lovato ve Justın Bieber in kine Şaşırdm.D

    YanıtlaSil
  9. Gulcan O'Brien10 Mayıs 2014 09:28

    Demi ve Trace'ye şaşırdım :O

    YanıtlaSil