» » » Justin Bieber "Batman VS Superman" Filminde Mi Oynayacak?


justin bieber sinema

Justin Bieber "Man of Steel" filminin devamı olan "Batman VS Superman"in ekibinde mi yer alacak?

Şarkıcı 13 Eylül Cuma gecesi David S. Goyer ve Zack Snyder tarafından yazılmış olan "Batman VS Superman" senaryosu ile birlikte çekindiği kendi fotoğrafını açıklama olarak "#robin??" yazarak Instagram hesabında yayınladı. 


Senaryo onun için özel olarak hazırlanmış gibi kapak sayfasının üstünde büyük bir "Bieber" filigranı vardı.

Bieber'ın fotoğrafı yayınlandıktan sadece dört saat sonra 346,000'den daha fazla beğeni aldı ve sıkıntılı Batman hayranlarının, genç bir kadının "Batman sonsuza kadar mahvolabilir" yazmasıyla bir dizi yorumlar atmasına yol açtı.

Ama Batman fanları hemen üzülmesin. Justin Bieber Cuma gününden önce Funny Or Die ile bazı çalışmalar yaptığını yazarak tweet atmıştı, bu yüzden belki de bunun için sahte bir senaryo hazırlamışlardır.

Dilara

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

15 yorum:

  1. Saçma :D Böyle kaliteli bi yapımda başarılı ve tecrübesi olan kişileri oynatırlar en basit rol için bile geçerli bu justinin kadroya dahil edileceğini sanmıyorum ki yanlış anlaşılmadır bence

    YanıtlaSil
  2. bana bak !! ne demeye çalışıyorsun sen!! justin in başarıalrını yazmaya kalksam satırlar yetmez tmmı amkın evladı bu 1 hemede justinde olan tecrübe batmanın anasında bile yoktur buda 2 !!

    YanıtlaSil
  3. yakışır bnm aşkıma :))

    YanıtlaSil
  4. Justine laf atmadım burda kezbanlık yapma justinden soğutan sizlersiniz işte :D müziğine bişey dediğimiz mi var,oynadığı bi tane film göster? bi tecrübesi yok eğer oyunculuğa başlayacaksa bu batman vs superman filmi olmamalı. Lafı nerenizden anlıyorsunuz anlamıyorum ki :D

    YanıtlaSil
  5. Dilara Gökçe15 Eylül 2013 18:28

    Kezban işte Dicle takma :D Başarılarını yazsa satırlar yetmezmiş. 11-14 yaş grubu arasındaki hayranlarını çıkarsak fanlarının %80 gider. Sesi güzel olsa bile Timberlake varken Bieber dinlemek nedir ya? Neyse Fatma arkadaşımız eğer Justinin oyunculuk dalında bir başarısı varsa ya şimdi konuş ya da sonsuza kadar sus. Oyunculuk yapacaksa Disneydn başlasın böyle filmlerden değil.

    YanıtlaSil
  6. http://jbturkiyefan.blogspot.com/2011/08/justin-bieberin-oynadg-filmler-ve.html al gerizekalıcım al bunu düğr dür götüne sok

    !!!

    YanıtlaSil
  7. Dilara Gökçe19 Eylül 2013 00:42

    Beyinsiz. Sen Barbie bebeklerinle oynarken Selena oyunculuk yapıyordu. 7 yaşından beri oyuncu o kız. Asıl mesleği de şarkıcılık değil oyunculuk. Kolay yerden para da kazanmıyor Selena. Sen onun yaptığı rolleri yapamazsın. İnsanlar sevdikleri kişiyle sevgili olunca sürtük olmaz. Git anlamını öğren gel ettiğin kelimenin. Gidiyo bana Justinin kendi filmlerinin linkini atıyor. Ne yapayım Never Say Neverı ben?

    YanıtlaSil
  8. Dilara Gökçe19 Eylül 2013 00:44

    Mtv müzik ödülleri film mi? Basketbol turnuvası film mi? Bir oynadığı SIA filmi var o da güzel değil. Ondan sonra film işine girmedi zaten. Justin oyunculuğa hiç girmesin Babyden başka bir haltı beceremiyo.

    YanıtlaSil
  9. Fatma Gürel7 Ekim 2013 18:05

    belli oluyor aptal!!!

    YanıtlaSil
  10. Fatma Gürel7 Ekim 2013 18:06

    no no no bi haltı becerdiği çokk açık oda senin götün!! tmmı?? bnm sinirlerimi tepeme çıkarma orospu sun sen bu arada evet haklısın ben selena kadar orospuluğu iyi beceremem!!

    YanıtlaSil
  11. Fatma Gürel7 Ekim 2013 18:06

    alda götüne sok never say neverı!!

    YanıtlaSil
  12. Dilara Gökçe8 Ekim 2013 22:57

    Fatma doğuştan mı beyin özürlüsün sonradan mı oldun? O yere göğe sığdıramadığınız Justini alın da bir yerinize sokun. Oyunculuğa hiç girmesin o.Gitsin sizin gibi kezbanları bağırtsın o sesiyle. Ama hiç girmesin film işine. Girdiği filmi kezbanlar izle Justin diye bağırırlar filmin kalitlesini düşürürler.

    YanıtlaSil
  13. O kadar profosyonel oyuncu varken justini oynatırlarsa baya gülerim ve izlemem de :D Dilara laf yetiştirilmez böylelerine ergenliğe girmiş çıkamamışlar

    YanıtlaSil
  14. Fatma Gürel17 Ekim 2013 16:31

    justin o selena orospusu gibi disneyde ünlenemdi öyle kolay yerden para kazanmadı tmmı? o gitar çaldı vs. yaptı faajkt selena gibi küçüklükten sürtüklüğe alıştırılmadı!!

    YanıtlaSil
  15. blkide ben yaşarken olmşmdur ama senin doğuştan özürlü olduğun kesin bebem :D hahah

    YanıtlaSil