» » » » Liam Hemsworth'ün Yönetimi Miley Cyrus'dan Alelen Ayrılmasını İstiyor!


liam miley cyrus ayrılma

Bir kaynağın söylediğine göre Liam Hemsworth'ün yönetimi Liam'ın kariyerini zedelediğinden ötürü Miley ile ayrılmasını istiyor! 

İşte o kişinin bir dergiye anlattıkları:
"VMA, Liam'ı yıktı. O, ilişkisinden kurtulmak istiyor. Tüm ailesi ve yönetimi Miley'den toplum içinde ayrılması için ona yalvarıyor."


Liam ise VMA performansı için mahçup olduğunu bildirdi.

Kaynağın diğer ortaya attığı şeyler  ise Miley'i bir partide başka bir erkekle dışarı çıkarken gördüğü:

"O biraz kontrolden çıktı."

Siz ne düşünüyorsunuz? Liam, Miley'i geride bırakıp kariyerine mi odaklanmalı?

U

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

26 yorum:

  1. Miley kaşar olduğu için ayrılmalı . Tipe bak eskiden iyiydi de şimdi kalitesiz bir sürtük!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. of miley nin yaptığı hareketler sizi ilgilendirmez. istiyerek yapmıyor bunu. illu işi. bugün yapmassa yarın yapmak zorunda. anla artık bunu sürtük, anla!

      Sil
    2. Anan sürtük orosbu çocuğu lan piç kız 20 yaşında ne isterse yapar sen 20 yaşına gelsen porno yıldızı olursun erken konuşma kaşar.

      Sil
  2. EVEETT! KESİNLİKLE AYRILMALI. BAŞINDAN BERİ BU İŞİN OLAMAYACAĞI BELLİYDİ. KESİNLİKLE AYRILMALI. MİLEY HİÇ BİR ZAMAN LİAM I HAK ETMEDİ. MOTHERF*CKEERRR MİLEYYY!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amk insanların ilişkisine ne karışıyosun ? ön yargılı sürtüğüm benim. '' miley hiç bi zaman liam ı hak etmedi'' de ne demek ? siktir git şurdan. siktir git lan.

      Sil
    2. Burda insanlar fikirlerini belirtiyor karışırız karışmayız sana mı düştü:D Ön yargılının anlamını öğrende gel canım bunun ön yargıyla bi alakası yok,yakışmalarına bir şey demiyorum ama bi insanın nişanlısı varken yapılmayacak şeyleri yapıyor

      Sil
  3. liam zaten kameraları seviyodu Miley'yi değil eğer ayrılırsa bu kesinleşir eğer gerçekten Miley'yi sevip hakediyosa vazgeçmez

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevmiyo olsa kariyerini düşünür, ailesini dinler çoktan ayrılırdı. Sırf Miley önceki ayrılıklarında olduğu gibi dağılmasın diye ayrılmadı. Bazı insanlar kamera karşısında rahat olamazlar, ben de öyleyim. Ama normalde öyle değildir yani, özel resimlerine falan bakınca anlaşılıyo da zaten. Ön yargılı davranma bence. Ayrılmalarını istemiyorum ama Liam ayrılsa, Smiler olsam da haklı derim. Çünkü bu böyle.

      Sil
  4. ayırsalar üzülürüm ben. bilmiyorum ama miley ile liam ı yakıştırıyorum. bu karara kimse karışamaz. liam ayrılırsa ayrılır ayrılmazsa ayrılmaz. ever sürtükler, miley i suçlamayı kesin artık. bakın sizin eleştirmeniz miley i vma da yükseltti. miley bir genç kız. istediğin yapar. ve de en önemlisi ne biliyor musun ? ne dersen demeye devam et. miley seni sikine bile takmicak bebeğim. xx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. adsız, seni beğendim. gel bi sarılarım birbirimizi tek ikimiz anlıyoz herhalde. bu sürtüklerin anlicağı yok. boş yere konuşuyoz.

      Sil
    2. Emin ol takmıyordur o kadar ağlama da boşuna yani :D

      Sil
  5. Miley yapar sürtük rihanna yapar sexy siktirin gidin lan orosbu çocukları liam mileyden ayrılırsa miley yıkılır göt beyinliler kızın onca derdi var hasta siz bok bok konuşun amına koyduğumun kezbanları sizi

    YanıtlaSil
  6. Smilerım ama Miley cidden çok abarttı. Liam ayrılırsa haklı

    YanıtlaSil
  7. Miley nişanlı olduğu halde böyle davranıyor. Bence ayrılmalı ama tabi miley ayrılırlarsa yıkılır.

    YanıtlaSil
  8. Benim nişanlim böyle bi performans sergileses (VMA'dan bahsediyorum) ben kesinlikle ayrılırdım. Yıkılmıştır lan oğlan. Miley'yi çok seviyorum. performansından sonra da sevmeye devam ediyorum ama nişanlısı olsam soğurdum.

    YanıtlaSil
  9. Liam ayrılmakta geç bile kaldı bence,o değişmedi büyüdü diyorsunuzda koluna orasına burasına jilet atacak kadar çocuk beyinli hala :D Britneyle karşılaştırıyorsunuzda ben hiç britneyin bi sahne performansında,konserde değil bide ödül töreninde bi erkeğin önünde domaldığını görmedim yada adım başı twerk yaptığını. Britney ve Rihanna nerde nasıl davranılacağını biliyor,konserlerinde açıkta olsa şık ve uygun giyiniyorlar gittikleri ortama,onlar mileyden daha olgun ve tecrübeli.Miley sabah programında bile saçma sapan giyiniyor.Giyinmesin demiyorum giyinsin ama yerini bilsin,biraz düzgün davransın azıcık düşünsün.Nedenini bilmiyorum ama mileyin eski canlı performanslarını izliyorum sesi harika şimdi izliyorum kızın sesi çıkmıyor.Müzikleri güzel,ama kendine çeki düzen vermediği sürece Liam gibi birini kesinlikle haketmiyor.Bu yorumuma gelip küfür filan ederseniz bu sizin ezikliğinizi gösterir,hayranı olduğunuz ünlüyü küfrederek savunamazsınız.

    YanıtlaSil
  10. Hayır ayrılmamalılar bence Liam ona yenıden yardım edebilir.

    YanıtlaSil
  11. Miley keşke düzelse eskisi gibi olsa Liam ondan ayrılmalı bencede belki hatalarını o zaman anlayabilir.

    YanıtlaSil
  12. evet hayran olduğumuz ünlüyü küfür ederek savunamayız ama sende "orasına burasına jilet atacak kadar çocuk beyinli hala :D" diyerek sende ezikliğini gösteriyosun

    YanıtlaSil
  13. senin gibi mi ?

    YanıtlaSil
  14. Eziklik mi? :D çok gereksiz konuşuyorsun asıl ezik olan sensin. Olgun düşünen mantıklı düşünen insanın yapmayacağı şeyleri yapıyor

    YanıtlaSil
  15. adamlar haklı

    YanıtlaSil
  16. ben gereksiz konuşmuyorum sen konuşuyosun ayrıca onun hayatı onun kararı sen karışamazsın.

    YanıtlaSil
  17. mk sendeki göt korkusu kimsede yok cevap vermeyek diye yok ezik bilmem ne?peki sen britneyneyi canlı yayında striptiz yapıtığınıdamı bilmiyorsun ??

    YanıtlaSil