» » » » » » Miley Cyrus'a En Büyük VMA Diss'i Katy Perry'den Geldi!



İnsanlar hala Miley'nin VMA performansını konuşuyor! Katy Perry'nin 6 Eylül'de Good Morning America'da söylediği şey Miley Cyrus'a diss attığını düşündürdü. Daha önce Miley ile Katy'nin araları çok iyiydi. Acaba bu küçük bir şaka mıydı yoksa Katy gerçekten diss mi attı?

25 Ağustos'ta gerçekleşen Video Müzik Ödülleri'nde yeni single'larının ilk canlı performanslarını yapacak olaran Lady Gaga ve Katy Perry'nin çok konuşulması bekleniyordu. Ancak gecenin ortalarına doğru performans sergileyen 20 yaşındaki şarkıcı Miley Cyrus'ın We Can't Stop performansı sırasında köpük parmağıyla birlikte yaptığı striptiz ve kucak dansı kuşkusuz çok daha fazla konuşuldu! Peki Miley'nin bu kadar konuşulması Katy'yi rahatsız mı etti?


Katy 6 Eylül'de katıldığı Good Morning Amerika'da yeni albümü Prism'in kapağını gösterecekti, ama bunu Miley'ye diss atmak için bir fırsat olarak kullandı.
(Herkes yapıyor değil mi?)

Katy GMA'da kendi Video Müzik Ödülleri performansı hakkında düşüncesini şu sözlerle ifade etti.
"Dürüst olmak gerekirse performansımın rezil olduğunu düşünüyorum çünkü elbisemi üzerimde tuttum."
Roar şarkıcısı, Miley'nin geceden sonra tüm ilgiyi çalmasından mı rahatsız oldu, yoksa sadece açık saçık bulduğu performanstan rahatsız olduğu için mi böyle konuştu? 

Ayrıca Katy, daha önce Lady Gaga'nın performansını beğendiğini, Lady Gaga ve canavarlarını sevdiğini söylediği için tüm düşünceler bu sözlerle Gaga'ya değil, Miley'ye gönderme yaptığı üzerinde hemfikir gibi.

Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

YWYJSH

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

29 yorum:

  1. Diss bir repçinin diğer repçiyi hedef alarak ona laf söylemesidir. Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen amk salaklar işte

      Sil
    2. Diss, bir rapcinin herhangi bır unluye attıgı laftır. Bı sıktırın gıdın.

      Sil
    3. Artık sadece o anlama gelmiyo amk. bi iyi araştırın. her yerde böyle yazıyo. ünlüler birbirine laf atınca da diss deniyo. habere üzüldünüz diye çekememezlik yapmayın doğru haber.

      Sil
  2. tüm ilgi miley de diye ayrıca katy kendisi daha açık giyiniyo 16 yasında bakireliğini kaybetmiş birisimi diyor bunları

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gel bi sarılalım kardeşim

      Sil
    2. miley'nin o yaşlarda çıplak fotoğrafları yayınlanmıştı ailesi özür dilemişti herkesten özür dilemişti. mileynin ne olduğunu bilmeden konuşma hem o ülkede 16 yaşında bakireliğini kaybetmek normal geliyor

      Sil
    3. Gerizekali katy 16 yasinda bakireligini kaybetmedi .s bir bok bilmeden uydurmayin

      Sil
    4. katy'nin ailesinin nasıl biri olduğunu bilmiyor musunuz uydurmayın böyle salakça şeyler

      Sil
    5. Sen kimsin lan seni bi görürsem parçalarım yalan haberlere inanıyosuz aptllar

      Sil
  3. Katy gayet haklı. Miley'yi severdim ama yoldan çıktı Illuminati sayesinde.

    YanıtlaSil
  4. salak katy!!

    YanıtlaSil
  5. haberin doğruluğundan pek emin değilim!

    YanıtlaSil
  6. Bence tamamen rahatsız olduğu için Lady Gaga bunu hep yapıyordu ama bu Katy'i ne şimdi ne de o zaman rahatsız etmemişti Miley yapınca mı rahatsız oldu Katy bırak bu işleri ya!

    YanıtlaSil
  7. Bakirelikle bunu nasıl birleştirdin anlayamadım bir insanın ahlakı bununla ölçülemez çocuk musun! Katy illuminatiydi zaten bunu inkar etmedi illuminatidende çıkmadı ama Miley açıkça illuminati olmadığını söyledi.Eğer İlluminati olsaydı bunu söylemesine izin verirler miydi sanıyorsun.

    YanıtlaSil
  8. Katy'e kimse laf edemez bilip bilmeden konuşmayın.Araları çok iyi! Ve bunları siz uyduruyorsunuz! Hakaret edenler de o laflarını müsait biryerlerine soksunlar!

    YanıtlaSil
  9. Katy'e 16 yaşında falan bakireliğini kaybetmedi beyinsiz gerzekler ailesi dindar olduğu için 20 yaşına kadar onlarla yaşadı ve gayet haklı Miley zaten şu anki haliyle bize ne olduğunu gayet iyi açıklıyor umarım beyniniz bu yazıyı algılar tabi varsa :)

    YanıtlaSil
  10. Katy daha mı açık Allah aşkına Miley çırıl çıplak soyunda Allah sana akıl fikir versin gerçekten ihtiyacın var

    YanıtlaSil
  11. Anan da öyle diyordu

    YanıtlaSil
  12. "Hıı kty öyl dmz taam mığ.s.s" yazan amh ergenleri siktirin gidin bu yazarlar götünden sallamıyo her şeyi siz ne bok biliyonuz da "yln kie" diyosunuz ulan millet de götünden atmak için hazır bekliyo sanki. Şimdi defolun.

    YanıtlaSil
  13. SALAK KATY DİYECEK KADAR DA BEYNİN YOK. ULAN SEN NE BOK YİYON BUNU YAZARKEN AYAĞINDA PİS ÇORAP KOKUŞMUŞ GÖTÜNÜ KAŞIRKEN DİYON SEN KİMSİN LAN GÖTT?????

    YanıtlaSil
  14. siktir git mk sanki bakireliğini sen bozdunda biliyorsun mall bir smiler sin sadece

    YanıtlaSil
  15. little blackstar14 Eylül 2013 11:41

    oha resmen diss atmış amk :D

    YanıtlaSil
  16. Bakireligini 17 yasinda Justin York tan kaybetti

    YanıtlaSil
  17. Haberi sayfada paylaştığımız zaman video linki de vermiştik.

    YanıtlaSil
  18. Fatma Gürel7 Ekim 2013 18:03

    şimdi neden yok!

    YanıtlaSil
  19. Sayfada var. Buraya eklenmedi. Baya gerilerde kalmıştır haber. Ama çok merak ediyorsan geçmişe bakıp bulabilirsin. :)

    YanıtlaSil
  20. teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  21. Amina koyin mileyinde katyinide lady gaganinda ucude birbirinden şerefsiz heleki lady gaga ile mileye diyecek soz bulamiyorum anca illuminati anca para anca cinsellik orospuluk ........... Miley yirmisinde azmis resmen yoksa illuminatimi azdirdi bunuda bilemiyorum

    YanıtlaSil