» » » » Miley Cyrus'ın Arkadaşları Miley'nin Liam İle Ayrılmasına Sevindiler!



Miley Cyrus'ın arkadaşları Miley'nin Liam ile bağını tamamen koparmasından kesinlikle mutlular. 20 yaşındaki şarkıcının en yakın arkadaşları Hollywood Life'a konuştular:
Miley'nin arkadaşları Liam'ın kesinlikle kötü biri olduğunu düşünüyorlar. Herkesin fark ettiğinden daha uzun süredir onu aldattığını düşünüyorlar, bu yüzden Miley sonunda uyandığı için çok mutlular. Birçok kişi onu terk etmesini söyledi ama Miley buna hazır değildi. Gerçekten Miley'nin ne yapmak istediğini bilmeyen birisi olduğunu söyleyemem, etrafındaki bir sürü insan Liam hakkında bir b*k konuşmaktan korkuyordu çünkü Miley onun hakkındaki bir konuda gerçekten savunucu olabilir.

Dilara

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Açıkçası eğer Liam onu aldattıysa demek ki aralarında magazinden habersiz bir şey oldu yani bunlar nasıl arkadşlar seviniyorlar anlamadım

    YanıtlaSil
  2. bence de arkadaşları haklı Miley ondan daha önce ayrılmalıydı bu haberler Miley saçını kestirmeden öncede ortalıkta çalkalanıyordu şimdi bana vma ve klipler yüzünden oldu demeyin ben bir Smiler ım ve bunu sizden daha iyi bilirim

    YanıtlaSil
  3. Aldatmasına değil ayrılmasına sevinmişler. Çünkü artık sağlam temeller üzerine oturmuş bir ilişki olmaktan çıkmış. Miley'ye sadece acı çektirmeye başlayınca ayrılmasını istemişler. Miam en sevdiğim çiftti ama şimdi düşününce iyi olmuş diyorum. Liam Miley'yi hak etmiyor.

    YanıtlaSil
  4. ♥♫_Demetria_♫♥22 Mayıs 2014 23:16

    O.o :O

    YanıtlaSil