» » Taylor Swift "The Giver" Filminde Mi Oynayacak?



Taylor Swift iyi bir film rolü gelirse müziğe ara vereceğini söylemişti, ve bu oluyor gibi görünüyor! 23 yaşındaki şarkıcının Lois Lowry tarafından 1993 romanından uyarlanan "The Giver" adlı filmin ekibine katıldığı bildirildi. Film bu yıl içerisinde Güney Afrika'da çekilecek ve Meryl Streep, Jeff Bridges, Brenton Thwaites, Alexander Skarsgard, Katie Holmes gibi isimler de filmin yıldızları arasında yer alacak.

Kısa bir süre zarfında Taylor, Brenton'ı beğendiğini duyan yapımcı Harvey Weinstein tarafından keşfedilerek filmin bir parçası olmak için davet aldı! Romanın konusu ise şu şekilde:
Jonas'ın dünyası mükemmel. Her şey kontrol altında. Hiçbir savaş, korku ve acı yok. Seçimler yok. Her insanın toplumda bir rolü var. Jonas 12 yaşına geldiğinde The Giver'dan özel eğitim almaya başladı. The Giver'ın tek başına gerçek acıyı ve yaşamdan zevk alma anılarını barındırma özelliği vardır. Şimdi, Jonas'ın bu gerçekle karşı karşıya gelmesinin zamanı geldi. Geriye dönüş yok.
Ayrıca Taylor Swift'in The Giver filminde rol oynayacağı resmi sponsoru Keds tarafından onaylandı. Yani kesin bir bilgi.

Dilara

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply