» » » » Harry Styles Kumar Oynarken Yakalandı!



Harry Styles Avustralya'da kumar oynarken yakalandı. Bilirsiniz One Direction'ın menajeri bu tür şeylerden pek hoşlanmıyor. 

Bu hafta başında Harry Styles, Avustralya'daki Pearl Room kumarhanesinin VIP bölümünde rulet oynarken farkedildi. Hatırlarsanız One Direction grubu 2012 yılında gerçekleştirdikleri Up All Night turu sırasında da kumarhaneye gitmişlerdi ve bir çok para kaybetmişlerdi. Daha sonra ise kumar çılgınlığının "ciddi bir soyulma olayı" olduğunu kabul etmişlerdi. 

Niall açıkladı:
Yaptığımız çoğu aptalca şeyde olduğu gibi, bu da o zaman içerisinde iyi bir fikir gibi görünmüştü. Eğlenceli olduğunu düşünmüştük. "18 yaşındayız, yolda olduğumuz için bu hafta içerisinde ilk kez para harcayabiliyoruz" diye düşünmüştük.
Kimin kazanıp kimin kaybettiği Niall için tam bir kayıp değildi. Peki ya diğerleri için?
Başkaları hakkında, "Yorum yok." demem gerekir. Ama yine de birazcık iğrençlik olduğunu ve fazlaca para kaybettiğimizi söylememe izin verin. Gerçekten çok fazla.

Dilara

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. CastielCassidy28 Eylül 2013 18:00

    Öyle bir şey yok, Zayn onu Müslüman yaptı, Harry kumar oynayamaz!!! .s .ss

    YanıtlaSil
  2. Ohh directionerlere kapak olsun ağlayın piç kezbanlar kaşlarınız dökülür belki c(:

    YanıtlaSil
  3. sensin kezban sende kendini birazcık yerimize koymaya çalış lütfen directionerlere keezben demeyin sende insansın bende ve sede müslümanmısın deyilmisin belli değil zaten müslüman olanlar müslümanlara böyle demez sen şunu unutma sizde güzel kız görünce dibiniz düşüyo dibinizi kaldırmayı öyrenin

    YanıtlaSil
  4. Kübra Altuntaş2 Ekim 2013 16:54

    Salka sümük ağlıyoruz.Sen dedin ya.

    YanıtlaSil
  5. sen kime kapak yapıyosun kızım sana dersini vermeyi biliriz sen Directionerları tanımıyosun galba... sıçarız ağzına rahat ol kezban sensin bunuda göstermiş oldun

    YanıtlaSil
  6. delidireksinirlar3 Ekim 2013 16:15

    Harika idolleriniz var kutluyorum kezolar benimde agzima sicin bakalim .d

    YanıtlaSil