» » » » » » Zayn Malik ve Perrie Edwards Noel'de Evlenmek İstiyor! | Lady Gaga'nın 1D'ın MTV VMA'da Yuhalanması Hakkında Neler Hissediyor? | Harry Styles Yeni Ev Alacak!



Genç çift Zayn Malik ve Perrie Edwards düğün tarihiyle ilgili ne düşünüyor? Harry Styles'ın Miami'de almak istediği mükemmel evin detayları neler? Lady Gaga MTV Video Müzik Ödülleri'nde One Direction yuhalandığında ne hissetti? Hepsi ve detaylar için okumaya devam edin!



Zayn Malik ve Perrie Edwards Noel'de evlenmek istiyor! The Sun kaynağına göre:
İkisi de Noel'de evlenmek istiyor. Düğünü Ekim ile Mayıs arasında yapmak istediklerine karar verdiler ama çok heyecanlılar,  erken ya da geç bu düğünü yapmak istiyorlar. Zayn kumsal gibi ıslanabilecekleri bir yerde olabileceğini söylüyor.

Real Estalker'ın raporuna göre Harry Styles,  Miami'de $19.5 milyonluk  bir ev almak istiyor. Evde 6 yatak odası, 6 banyo, çatı katında bir havuz ve 30 metrelik bir tavan var. Ve ayrıca panoramik okyanus manzarasına sahip. Ev 6.544 metrekarelik ve banyolar "rock-star" tarzında: "Cam tezgahlar,  beyaz kuvars döşeme, beyaz karo cam duş kabini ve 26inçlik bir televizyon."

Lady Gaga, One Direction VMA 'da yuhalandığı zaman çok utandı.
Beni gerçekten çok üzdü. Ülkem ve MTV'den utanmama neden oldu. Grammy'lerde ya da Oscar'larda olsaydık, böyle bir şey asla gerçekleşmezdi bu yüzden bunu çok rahatsız edici buluyorum. Brits ödüllerinde yuhalanacağımı düşünmüyorum. Herkes benden nefret etse bile, biraz daha kibar olmalısınız. Bu çok kaba ve ayıp bir şey, o yüzden fikirlerinizi kendinize saklayın.

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Sikerim belanı Zayn! :'(

    YanıtlaSil
  2. Allahsız perrie .Sen ne meraklıymışsın evlenmeye be .Tabi zengin ,yakışıklı,havalı senin tam işine yarar.Senin sevgin directioner sevgisiinn 100%1 bile olamazz.

    YanıtlaSil