» » » Justin Bieber, Sahneye Atılan Arjantin Bayrağını Ayağıyla İttirdi, Yerde Sürükledi!

Justin Bieber Arjantin'de verdiği konserle birlikte Arjantinlilerin nefretini kazandı.
Konser sırasında sahneye Arjantin'in bayrağı atıldı ama Justin onu alıp, havaya kaldıracağına, ayağıyla ilk önce itti, sonra yerde sürükleyerek sahneden uzaklaştırdı.
Bunun üzerine Bieber'in Arjantinli hayranları Twitter'da ateş püskürttü!
"BUNU ARJANTİN BAYRAĞINA NEDEN YAPTIN? SENİ SEVİYORUM AMA BUNU GERÇEKTEN HALLETMEN GEREKİYOR. BİZİ SEVDİĞİNİ DÜŞÜNMÜŞTÜM."
"Rehabilitasyona git! Ve bir daha asla benim bayrağıma dokunma!"
"Bunu Arjantin bayrağına nasıl yapabilirsin?"
Justin tabii ki çok büyük tepki aldı. Böyle bir şeyi Türkiye'de de yapsaydı, eminiz milyonların nefretini kazanırdı.
Video:

YWYJSH

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

30 yorum:

  1. ya adam akıllı haber yapın justin bununla ilgili açıklama yaptı şimdi sizin yüzünüzden gerçek buymuş gibi yansıycak ve herkes öyle olduğunu düşünücek haberi araştırıp öyle yapın

    YanıtlaSil
  2. Abi bi iyice araştırın artık lütfen bu sayfadan çok sogudum Justin onu baska bişey olarak gördüğünü ve danscılarının basmaması için aşağı ittiğini açıkladı ayrıca sonradan bayrak oldugunu gördüğü ve asla böyle bişey yapmıycanı söyledi hayranlarından da özür diledi

    YanıtlaSil
  3. Bence bayrak olduğunu anlamamış olabilir. Tshirt filan zannetmiş olabilir...

    YanıtlaSil
  4. GerceklerAcıdır15 Kasım 2013 11:54

    ya ne mal ınsanlarsınız. yok anlamamıs yok tshirt sanmıs. resmen bılerekten yapmıs hala justın dıye gotunu yırtan dengesız ınsanlar var ulkemızde. sonra bu ulkeden bıseyler beklıyo. böle mallar oldugu surece bızım ulke yakında batar.

    YanıtlaSil
  5. ya hepiniz aptalsınız! Justin tweeterda onu tshirt sandığını ve o yüzden onu ayağıyla ittirdiğini söyledi. kaç kez özür dileyecek bu çocuk sizin gibiler yüzünden.

    YanıtlaSil
  6. Kendini bir şey sanıyor iki günlük bebek. Tişört bile olsa ya almaya tenezzül bile etmeyecekti ya da eliyle koyacaktı. Bunun konserine gidenlerin parasına acıyorum.

    YanıtlaSil
  7. bişey diyimde neden mikrofonla yapsın allah aşkına

    YanıtlaSil
  8. tweetar :FDSDFGH:GFDS he amk he kendinizi kandırmaya devam edin

    YanıtlaSil
  9. Herşeyi yanlış anlıyorsunuz. Onu T-shirt sanmış. Bu yüzden itmiş siz kıskançlıktan ne yapacağımnızı bilmiyorsunuz Biraz araştırın bence !

    YanıtlaSil
  10. bencede ahsen çok haklı justin blieberlarına hayatta böyle bişi yapmaz başkası yapar ama başkası BENİM İDİOLÜM yapmaz!!!!!!!

    YanıtlaSil
  11. peki ayağıyla sürükle mesimi gereki yo eliyle kaldıramıyor mu justin sınırı aşmaya başlıyor benim ülkemin bayrağına yapsaydı onu çok kötü şeyler bekleye bilirdi

    YanıtlaSil
  12. ekip onun tişört olduğunu söylemiş ve ittirmiş twitter de açıklama yaptı zaten. ayrıca biri kendi ülkesinin bayrağını birinin ayağına atabiliyorsa neden Justin'in yanlışlıkla yaptığı bir şey konu oluyor?

    YanıtlaSil
  13. üüfff biri yazmış ne olursa olsun alıpp kenara koyabilirdi
    1) o bayrak olduğunu anlamamış ve ayağıyla kenarı çekmiş
    2)siz aptallar bu kadar büyük bi konserde şarkı söylemeyi bırakıpta t-shırt ü kenara koyamazdı bok kafalı

    YanıtlaSil
  14. Özlem Coşkun15 Kasım 2013 20:01

    git öl mk sen

    YanıtlaSil
  15. Özlem Coşkun15 Kasım 2013 20:02

    bende senin için yarışan spermlere acıyorum

    YanıtlaSil
  16. Özlem Coşkun15 Kasım 2013 20:02

    yapınca konuş

    YanıtlaSil
  17. Özlem Coşkun15 Kasım 2013 20:03

    götünü eğmeye üşenmiş mk sanane

    YanıtlaSil
  18. Özlem Coşkun15 Kasım 2013 20:03

    sende justine laf atmaya çalışırkene cool olduğunu sanmaya devam et

    YanıtlaSil
  19. TOPUNUZUN AMINAKOYIM. LAN Bİ GİDİN ARAŞTIRIN . ONU T-SHİRT SANIP AYAĞIYLA İTTİ. KENDİSİ SÖYLÜYO. TABİ BOŞUNA ANLATIYORUM BEN, SİZ HERŞEYİ GÖTÜNÜZDEN ANLADIĞINIZ İÇİN!

    YanıtlaSil
  20. sana kalsa önyargısızım diyosun dinlediğim müziğe ve hayranlığıma saygı duy o zaman . amk piçi.

    YanıtlaSil
  21. BENDE SANA ACIYORUM YAZIK BEYİN KALMADI SANA AH CANIM KIYAMAM . SEVMESEN BİLE SAYGI DUY

    YanıtlaSil
  22. ben yapımca konuşuyorum hem seni ilgilendirmez bu benim düşüncem ve yorumum

    YanıtlaSil
  23. OBJEKTIF BAKIŞ15 Kasım 2013 22:14

    Bakın, anti falan değilim. Pop müzik beni pek bağlamıyor zaten, ama beğenirsem de dinlerim yani, neyse. Gelelim şu kendini bilmez harekete. Ne mantıksız insanlarsınız ya. Tişört olsa diyelim, bir hayranının attığı tişörtü ayağınla mı itersin? Bu mu senin hayran sevgin? Hadi diyelim dansçılar için sahne dışına atması gerekiyordu, kıçını az indirip eğilerek eliyle alıp atamaz mıymış sahne dışına? İnsanlar sana aşık be gerizekalı. Dilerim ki ününün tükenişi de yükselişi kadar çabuk olur.

    YanıtlaSil
  24. Sevmesende saygı duy diyorsunuzda siz bizim sevmemenize saygı duyuyor musunuz?

    YanıtlaSil
  25. o deilde bi tane kız yada herneyse ülkesinin bayragını atıyo justınde onun bayrak oldugunu anlamıyo ve kenara itiyo peki burda suçlanan neden justin ? ki orda fark ettiyseniz sütyende var belkide justin bi tek onu gördü ve siz gibi gerizekalılar sütyeni eline aldı ıyy igrnç spk.s.ss diye tepki göstermesin die ayagıyla itti? ''Tişört olsa diyelim, bir hayranının attığı tişörtü ayağınla mı itersin? Bu mu senin hayran sevgin?'' diyen şahısa sesleniyorum tamam madem hayranlarını sevmiyo çocuk hasta olduğu halde neden sahneye cıksın? yada ayağı kırık oldudugu halde neden çıksın? siz olsanız yatardınız nasılsa yattığım yerden de kazanırım derdınız hayranlarınızı siklemezdiniz ama o öyle deil. neyse siz yine kendi bildiğinize inandınız ve onu tanımadan hakaret ettiğiniz için hala bi acınası varlıksınız.

    YanıtlaSil
  26. beğenen 5 kişi x ve kezbanları

    YanıtlaSil
  27. Gerızakalı Ya Türk Bayrağına Yapsın Bak Turkler Onu Öldürmüyomu Ne Cnm Türk Kızları Ter Kokuyomuş Kendi Ülkesinin Kızları Çok İyi Yaa :P Hala Belıeber Olanlara Acıyorum :(((:

    YanıtlaSil
  28. Özlem Herkese Karışma Senin Başın Yanar Cnm Polis Kızıyım Kendine Çok Güveniyosan Git Facedeki Belieber (Biber/Top) Sayfasına Git,Buralarda İnsanların İnternet Zevkini Bozma Oldu Mu ?

    YanıtlaSil
  29. ANAN .dsfghj15 Ocak 2014 23:29

    Olum almak için eğilseydi pantalonu tamamen düşecekti ayağıyla almaya çalıştı ama olmadı. ittirmiş gibi gözüktü. kapayın çenenizi sürtükler.

    YanıtlaSil
  30. Olum almak için eğilseydi pantalonu tamamen düşecekti ayağıyla almaya çalıştı ama olmadı. ittirmiş gibi gözüktü. kapayın çenenizi. bilmeden konuşmayın .!

    YanıtlaSil