» » » Justin Bieber, Vahşi Ev Partisinde Striptizcilere 10,000 Dolar Harcadı!


Geçtiğimiz günlerde Calabasas, Kaliforniya'da 'Muhteşem Gatsby' temalı bir ev partisine Justin Bieber 10,000 dolar harcayarak 20 tane striptizci getirdi. 

Yıldızlarla dolu bu partide, Chris Brown, Snoop Lion, Trey Songz, TI gibi ünlülerde vardı. 
Bu bir Muhteşem Gatsby partisi ve büyük ganimetler, yani striptizciler olmadan olur mu? Elbette davetli listesinde adı geçen Justin bunu düşünerek striptizcileri eve götürüyor. 

Bir rapora göre ev çıplak kadınla dolup taşıyormuş ve bunların hepsi striptizci değilmiş. Katılanların bir kısmı da soyunarak striptizci gibi eğlenmeye devam etmiş.
Söylenenlere göre striptizci başına 1.300 dolar bir fiyat düştü.

TMZ haberine göre, partide herkesin eğlenmesine yetecek kadar ot (esrar) ve 3 açık bar bulunuyordu. 
Ayrıca parti öncesi Justin alışverişteyken alışık olduğumuz bir durum üzerine yine pantolonu düşüktü ve poposu dışarıdaydı. Ne zaman ki Justin'in tişörtü havaya kalktı, poposu daha belli oldu.

Umuyoruz ki Justin alışverişi boyunca, kendine bir kemer almıştır. 

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

19 yorum:

  1. Bu haberleri uydurmak çok zamanınızı alıyor mu? :D
    Ayrıca siz adminlerin görevi haberleri paylaşmak, ünlülerine ne yaptığını eleştirmek değil.

    YanıtlaSil
  2. ne oluyo abi bu çocuğa ? iyice azıttı

    YanıtlaSil
  3. O son cümle nedir?


    Haber yapıyorsanız da daha fazla okunması için yapmaktan vazgeçin! Doğruları paylaşın bir zahmet. Onun poposu size mi girdi? Size ne amk?


    TMZ'nin yaptığı haber zaten belli yalan olduğu da, niye tek bir kanıt yok? Çıplak kadın doluymuş ev, neden kadınları görenler fotoğraf bile çekmedi?


    Sikeyim lan, sizin haberciliğinizi sikeyim. Yalanlara inandırıyorsunuz sonra nefretçilerin ağzına laf veriyorsunuz, her şey daha iyi haber değil!

    YanıtlaSil
  4. isterse çıplak gezer bundan sizene onun hayatı burnunuzu sokmayın :D

    YanıtlaSil
  5. Yaa admin senin işin haberi yazmak... Elestirmek veya kınamak değil. Bırak da gerekli eleştiriyi biz yapalım!

    YanıtlaSil
  6. o senin idölün diye her yaptığını doğru bulmak zorunda değilsin.Son günlerde sapıttı ve fotoğraflarıda var otel duvarına yazı yazmalar arjantin bayrağını sürüklemeler çin seddininde kendini taşıttırmalar falan..

    YanıtlaSil
  7. sayfanın adı magazinee ve insanlara doğru haber vermek tek amaçları . saçma sapan yorum yapmayı bırakmayı denemelisin

    YanıtlaSil
  8. Peki, her yaptığını doğru bulmuyorum zaten. Ama siz sadece magazin sitelerinden gördüğünüz haberlere inanıyorsunuz, hiç aslını araştırmıyorsunuz. Şimdi 1.si otel duvarına yazı yazma konusu. Bir kere orası otel duvarı değil normal bir duvardı. Ayrıca duvara yazı yazmak ne zaman suç oldu amk? 2. Arjantin bayrağı sürükleme. Evet videoda öyle görünüyordu ama bunun hakkında Justin'in attığı tweetlere baktın mı? Bence hayır, bununla ilgili 5-6 tweet attı ve onu bir tişört sandığını, asla böyle bir saygısızlık yapmayacağını söyledi ve bu yüzden bile defalarca özür diledi. 3. Çin Set'ti olayı. Justin zengin açıkçası ve her bok için özel çalışanları var, mesela düğme iliklemek için bile çalışan insanlar var. Bu görgüsüzlük değil, konsere çıkıp 2 saat şarkı söylüyor ve yoruluyor. Çin Set'tine çıktı ve klip çekti. Boru değil, kolay da değil. Yoruluyor ve basit işler yüzünden yorulmaması lazım. Bu insanlar zaten onun işlerini yapmak için çalışmıyor mu? Bir zahmet taşıttı diye laf edilmesin. Taraflı magazinciliği bırakın. Bir konuyu tamamen araştırıp, bilgi sahibi olmadan önce fikir sahibi olmayın!

    YanıtlaSil
  9. Siz ne kadar yalancı ve bir o kadar da kalitesiz bir sayfasınız ya. Eğer magazin sayfası açacaksanız, öncelikle tarafsız olmayı öğrenin. Sanki kaliteli, dürüst ve tarafsız bir sayfaymışsınız gibi ünlüleri eleştiriyorsunuz. Özellikle de Justin Bieber'ı. Şunu söyleyeyim ki, düşük pantolon moda canım admincim. İnsan cahil olmasın lütfen. Ayrıca o gün Justin, Chris ve Chris'in bir arkadaşıyla lokantada yemek yiyordu. Azcık kendinizi orjinal yapın.

    YanıtlaSil
  10. ♫♪Deniz♫♪19 Kasım 2013 19:40

    önce hayranına tükürmeler Arjantin bayrağını tepmeler Taylor'a saçma sapan diss atmalar kerhanelerde spara harcamalarrtmeler beyefendi kendini kral ilan edip Çin Seddine korumaların sırtında gezmeler striptizcilere para harcamalar onunla bununla yatmalar...Tek acıdığım para.Senin o bir günde eğlence diye dağıttığını bırak 5 aylık maaş olarak alan işçileri Afrika'da yemek diye sürünenler var.Keşke büyümeseydin de azıcık adam olmayı öğrenseydin

    YanıtlaSil
  11. ♫♪Deniz♫♪19 Kasım 2013 19:42

    ahahah kendini bir şey zannediyor sanki poposunu görmek için ölecem.Cidden umarım kemer almıştır :D

    YanıtlaSil
  12. Ah tatlim ah... Sana o kadar cok aciyorum ki... Gercekten cahil bir insan olmasaydin, otelin balkonundan bos bir yere tukurdugunu arastirmalar sonucunda anlardin. Ama sizin gibi cahiller arastirmadan elestirir. Madem Justin'i bu kadar cok takip ediyorsun, o Arjantin bayragini sahneye atilan bir tisort sanip itikledigini sonra da twitterdan ozur diledigini de biliyorsunur. Ama belli ki bilmiyorsun. Yazik tatlim.. Cin seddi'nde all that matters adli sarkisina klip tarzinda bir sey cekmisti ve yoruldugu icin de korumalain sirtina cikmisti. Para onun parasi tatlim. Barlara gitmesi kari kiz siktigi anlamina gelmiyor. O resminde ki harry de ne bokluklar yapiyor biliyorsun. Justin kazandigi paralarin 4/2'sini hayir kuruluslarina bagisliyor. Ah tabi sen nerden bilirsin ki. Cahil insan. Insan mi dedim? Pardon. Justin'e "adam olmasini ogren" diyecegine, git bir insan olmayi ogren.

    YanıtlaSil
  13. Haberde eleştirel birşey yok bence, Justin de kendine bi çeki düzen versin. Hayransınız diye savunmayın, partide fotoğraf çekenlere dava falan açılıyo bu yüzden fotoğraf yok justin de yapmıştır başkası yapsa küfürleri sayarsınız amk

    YanıtlaSil
  14. Ve gene TMZ gene TMZ sizde araştırmadan yayın ztn pöffffff yav he he,tmm ok,kesin öyledir -_-

    YanıtlaSil
  15. AQ AQ AQ AQ AMINIZA KOYAYIM TMZ AQ HERKEZ İLLÜ VE TMZ NİN JUSTİN İÇİN SUREKLİ YALAN HABER UYDURDUGUNU BİLİO BİLMEYENLERE YAZIK OLMUŞŞ SEN SADECE BUNU GORRR A Q

    YanıtlaSil
  16. ♫♪Deniz♫♪20 Kasım 2013 19:04

    justin'i araştırmıyorum belirtiyim antisi de değilim.Artı directioner da değilim sadece Harry'e olan bir bağlılığım var o kadar neyse acımanı beklemiyorum benden.Şöyle söyleyeyim o Arjantin bayrağının özür dilediğini duydum ama sonuç olarak sürüklemedi mi yapmadan önce düşünecekti.Artı yazmadım ama çöp kutusuna işemesini ne demeli bir de Amerikan başkanına mı neydi küfretmesi(özür dilediydi sanırım ama etti) Hayır kuruluşuna bağışlıyorsa ne ala.Para onu parası evet haklısın ama şunu unutma bir yerde insanlar da açlıktan ölüyor.Gerçi bu dünyadan adalet beklemem hata haklısın.İnsan olmayı öğren diyorsun güldürdün cidden.Emin ol burada hava atmayı sevmeyen bir kişilik olaydım gittiğim okuldan ders notlarıma kadar paylaşır cahil olup olmamayı gösterirdim.Neyse ben zaten anlama bakmıyorum son o video diyorum susuyorum hani kızın tekinin güya yanlışlıkla çektiği video.Harry'e gelince emn ol her gün onu takip ediyorum.Evet doğum gününde striptizci vardı ancak onunla yatmadı hiç olmazsa.Ne kadar doğru bilmiyorum ama yaptığı ropörtajda sadece 2 kişiyle yattım dedi.Gana'daki ağlamalarını atıyım istersen.Hayranlarına karşı davranışlarını.Sırf susarlar diye otelden onlara su getirmesini.İşi olmasına rağmen hepsiyle foto çekilip imza vermesi.:Hayranın dopum gününe gidip kutlaması.Bedava konsere alıp albüm vermesi.Daha sayıyım mı? İstersen sayabilirim benim için sorun olmaz :)

    YanıtlaSil
  17. Belieberlar şimdi laf edeceksiniz ama haber yalan diye biyerinizi yırtacağınıza anti olduğunuz ünlünün (perrie,selenavb.) hakkında çıkan olumsuz haberlere kanıp uff srtk yha.ss demeyi biliyorsunuz. Yok perrie bir adama göğsünü koklatmış zayne kuçu kuçu demiş directionerlara küfretmiş sel justini ağlatmış doğum gününde pasta yok deyip içeri almamış vesayre bunlara inanıp srtk slna srtk pire demeyi biliyosunuz da olay justine gelince mi kanıt bekliyorsunuz. evet belki haber yanlış olabilr muhtemelen öyle ama habere yanlış demeden önce sizin kandığınız komik haberlere kanıt bekleyin derim ben.

    YanıtlaSil
  18. Haberdeki "TMZ" yazısına dikkat çekmek istiyorum artık siz anlayın...

    YanıtlaSil
  19. BENCE GAYET GÜZEL HABER YAPIYORLAR.HER ELEŞTİRİ ONA ANTİ OLUNDUĞU İÇİN DE DEİL.AYRICA DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ DİYE BİŞİ VAR.O KADAR PARA AFRİKAYA BAĞIŞLANSAYDI EMİN OL BEBEKLER AÇ KALIP ÖLMEZLERDİ.EVET ONUN PARASI AMA HİÇ ONUN KEMİKLERİ ÇIKMIŞMI AÇLIKTAN.NEYSE KONU ZATEN BU DEİL SADECE BELİRTMEK İSTEDİM.

    YanıtlaSil