» » » » Demi Lovato, X-Factor'den Özür Bekliyor!


Demi, Perşembe gecesi yayınlanan X-Factor Final bölümünde gösterilen içecek şakasından çok rahatsız oldu. Yapılan şaka da, Demi'nin içeceğinin rengine shop yapılmıştı, Demi'nin garip yeşil bir şey içtiği gösterildi. Demi Lovato, haklı olarak bu şakayı hiç hoş bulmadı çünkü yakın zamanda annesiyle birlikte basına alkol/bağımlılık problemleri hakkında konuşmuştu. Demi'nin tepkisi gözlerden kaçmadı. 




Demi'ye yakın bir kaynak ise şunları söyledi;
"Bu şaka onu çok üzdü. Bu konu hakkında Simon ve yapımcılarla da konuştu. Bağımlılık sorunları hakkında herkese karşı çok dürüst oldu ama bu şaka cidden fazlaydı. Hatta bu şakayı, yarışmadan ayrıldığı için yaptıklarını bile düşündü. Mutlu değil ve X-Factor'ın resmi bir özür dilemesi gerektiğini düşünüyor."
Demi Lovato, kendine zaman ayırmak istediği için ve Neon Lights turnesi başlayacağından dolayı X-Factor'den ayrıldığını duyurmuştu. Siz neler düşünüyorsunuz? Demi sinirlenmekte ve de programdan özür beklemekte haklı mı?

Kaynak: Demi Lovato Turkey

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

25 yorum:

  1. EVET HAKLI. YAPILAN ŞEY ÇOK YANLIŞ.

    YanıtlaSil
  2. Yoo bence hiçte değil.O yeşil sıvı herşeye benzetilebilir.Balçığada benzetilebilir.Şaka kaldıramaması onun sorunu bence. (Ne anti Ne de Team'ım.)

    YanıtlaSil
  3. Bence pek haklı sayılmaz. Sonuçta yeşil renkli her türlü içecek olabilir. Yani Demi bundan rahatsız olmuş olabilir ama özür dileyecek kadar büyük bir şey yok diye düşünüyorum ben.

    YanıtlaSil
  4. bence çok saçma tamam sevmemiş olabilir ama resmi özür beklemesi olanaksız herkese böyle ŞAKALAR yapılıyo yada yapılabilir

    YanıtlaSil
  5. AntiOneDirekçi/Anticstn biber21 Aralık 2013 18:28

    çok saçma olayı boşuna uzatmış ne varki ne alaka insanlarda biliyo şaka olduğunu gereksiz yere olayı uzatmış bence alttarafı shopla içtiğği şeyi yeşil yapmışlar başındadqa simon şaka olduğunu söylüyo ve şimdi diceksinizki ama bağımlılıkla ilgili açıklama yaptı diyr ama açıklamaylada ilgisi yok çnkü zayn mslm .s.s.s.s xd xd harryy bn bkre hıııı castin çk ylşsıı çs.s.s.s.s. xd xd

    YanıtlaSil
  6. AntiOneDirekçi/Anticstn biber21 Aralık 2013 18:28

    haklısın çok doğru çnkü zayn mslmnn hııı .s.s.s.s..ss.

    YanıtlaSil
  7. aynen çok doğru söylemişsin çnkü bunun çok net bi açıklaması var zyn mslnnnn hııı .s.s.s. castn bnm bkre xdxd .s.s.s.s.

    YanıtlaSil
  8. aynen çünkü zayn müslğman hrryden bnm zaynde bnm liamda bnm hııı s.s.s.s.s.s ERGENler s..s.s.

    YanıtlaSil
  9. Saçmalamış.Ne varki rengini değiştirmeye .--__--

    YanıtlaSil
  10. Kesinlikle haklı son derece haklı.

    YanıtlaSil
  11. beyinsiz melda21 Aralık 2013 20:48

    Seni sikerim kız

    YanıtlaSil
  12. anti zayn'i sikmek lazım21 Aralık 2013 20:50

    Siktir git amk sende mal mısın Nesin müslümansa müslüman amk sana mı müslüman çok mu meraklısın zayn'e orospu ya beynini sikerim senin.

    YanıtlaSil
  13. anti 1d nin antisi21 Aralık 2013 20:54

    Sen nasıl bir gerizekalısın? Amınakodugumun pici. Anti 1D diye isim koymuş millete laf atıyorsun sen kimsin ki sen onların götünün boku bile olamazken onlar senin asla hayalını bile yasayamayacagın şeyleri yasıyor diye mi bu anti olma olayı ? Senin amınakoyarım o olmayan beynini tek nefeste sikerim bidaha böyle orospu orospu konuşma kimse hakkında ne demi ne justin ne de 1D. Döl israfı götlek.

    YanıtlaSil
  14. DL'ILAYDA BINBASI22 Aralık 2013 10:27

    BENDE OLSAM OZUR BEKLERDIM X FACTOR DAKILER ONUN ZOR DONEMINI BILIYODUR MUTLAKA VE USTUNE BOYLE SACMA SAPAN BIR SAKA YAPILMASI GEREKSIZ VE RAHATSIZ EDICI

    YanıtlaSil
  15. bence de özür dilenmeli sonn verdiği röpörtajı göz önünde bulundurmalıydılar. kesinlikle özür dilenmeli kalbini kırmışlar belli...

    YanıtlaSil
  16. üzeceği belli değilmiydi? çok yanlış yüzündeki mutsuzluk çok belli oluyor. bence ayrılma sebebi bu şaka . şaka denmez bence eşşek şakası. kalbi kırılmış . ama kimin umrundaki

    YanıtlaSil
  17. Evet Demi'ye bu şakayı yapmaları hoş değil ama Demi'nin de X Factor gibi büyük bi programdan özür beklemesi çok saçma.

    YanıtlaSil
  18. Orda göstermek istedikleri şey çayın rengi değil anlamadın sanırım böyle şeyleri anlamak için biraz büyü ya .

    YanıtlaSil
  19. Herşeyide abartması yok mu!!Sadece şaka yapmışlar.Neden uzatıyo?Özür beklemeside çok saçma!Kendini bişi sanıyo mall!!Daha çok beklersin özürü!Üstelik yeşil içki mi olur yaa??Yapılan şakayı bile kaldıramamış.Siz hala güçlü diyin buna!!Güçlü olan insan böyle olmaz.Eğer güçlü olsaydı alınmazdı,gülüp geçerdii.Sizde hala sty strng!!!

    YanıtlaSil
  20. Abi şımarık diyosunuz falanda kızla resmen dalga geçmişler resmen 30. saniyede içicekle ilgili reklam bile yağmışlar aq gerçektende çok fazla yaptıkları ! özür dilenmeli

    YanıtlaSil
  21. demi lovato ne olursa olsun guclu kal seni seliyorus

    YanıtlaSil
  22. YAPILAN ŞEY YANLIŞTI BUNU KİMSE YALANLAYAMAZ . O ALKOL YÜZÜNDEN ZOR BİR DÖNEM GEÇİRDİ VE BUNUN TEKRARDAN MİLYONLARIN ÖNÜNDE ŞAKA OLSA BİLE HATIRLATILMASINDAN RAHATSIZ OLABİLİR .

    YanıtlaSil
  23. bencede haklı kimsyi böyle kulanmamaları lazım

    YanıtlaSil
  24. Tamam kızmış olabilir ama resmi özür gerektirecek kadar büyük bir olay değil. Hem kaldı ki yeşil sıvı alkol veya uyuşturucu bağımlılığına direkt gönderme yapmıyor.

    YanıtlaSil