» » » » » » » » » » » Hannah Montana Oyuncuları Şimdi Ne Yapıyorlar?



Bir zamanlar Disney'in sevilen dizisi olan Hannah Montana'nın oyuncuları şimdilerde ne yapıyor? İşte yanıtları:

1. Miley Cyrus: VMA'daki şoke eden performansından sonra, Bangerz turuyla herkesi şoke etmeyi başaran Miley'nin en son bombalarından biri de iç çamaşırlarıyla sahneye çıkıp, şarkı söylemesiydi.


2. Jason Earles: Hannah'nın abisini oynayan Jason hala Disney'le birlikte çalışıyor. Şu an Disney'in sevilen dizisi Kickin' It'te Rudy karakterini oynuyor ve 36 yaşına gelmesine rağmen hala o kadar genç gösteriyor ki!


3. Anna Maria Perez De Tagle: Boş zamanlarında YouTube'da güzellik ve makyaj için videolar yüklüyor. Bu sayede büyük bir çevreye sahip olan Tagle, halinden gayet mutlu görünüyor.



4. Billy Ray Cyrus: Miley'i desteklemek dışında Billy kitap ve şarkı yazarlığı yapıyor. Billy geçen sene biyografi kitabını ve iki yeni single'ını yayınlamıştı.


5. Cody Linley: Hannah Montana filminden bu yana iki filmde daha oynayan Cody, bu sene çıkacak olan Hoovey filminde de yer aldı.


6. Emily Osment: Hannah Montana'dan sonra kısa bir ara veren güzel oyuncu üniversiteye gitti! Ayrıca Emily, hala çekimleri yapılan Under the Influence ve No Way Jose filmlerinin kadrolarında bulunuyor.


7. Moises Arias: Şu sıralar proje üzerinde çalışmayan Moises'a Kardashian'ların reality şovunda rastlamanız mümkün. Moises Kendall ve Kylie Jenner ve Jaden Smith'le çok yakın arkadaş ve sürekli birlikte takılıyorlar.


8. Morgan York: Hannah Montana'da Sarah'ı oynayan Morgan HM'dan sonra oyunculuğu bıraktı ve üniversiteye gitti. Morgan şu anda bloggerlık yapıyor.


9. Mitchel Musso: Disney'in sevilen dizilerinden Phineas and Ferb'deki Jeremy'i seslendiriyor ve Musso, Sins of Our Youth ve The Sand filminde yer alacak.


Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. ♫ Demiley ♫18 Mart 2014 18:17

    :) Hannah Montana <3

    YanıtlaSil
  2. keşke bitmeseydi :/ :(

    YanıtlaSil
  3. Belieber SmileR19 Mart 2014 22:49

    Jason earless hiç göstermiyoo yaşını 36 şaştım kaldımm

    YanıtlaSil
  4. Hayır ağlamıyorum gözüme geçen seneler kaçtı :')

    YanıtlaSil