» » » » » » » » Ünlülerin Kırmızı Halı'da Zor Duruma Düştükleri 10 An


2014 Akademi Ödülleri'nde Jennifer Lawrance bir kez daha yere düşerek bizi şaşkına çevirmişti. Bu sefer ucuz atlattı, çünkü kırmızı halıdaydı. Düşüşü sahnede olsaydı milyonlar onu izleyecekti. Sevgilisi Nicholas Hoult ve arkadaşları Jen'i görünce kendilerini tutamayarak güldüler.

Jennifer Lawrance, kırmızı halıda güç duruma düşen ünlülerden sadece bir tanesi. İşte kırmızı halıda güç duruma düşen 10 yıldız:

1. Jennifer Lawrance

Jennifer 2014 Oscar Ödülleri'nde kırmızı halıda üzerine doğru gittiği bir trafik konisine takılarak düştü. Onu daha zor duruma düşüren ise Ellen'ın bunu seyircilere anlatmasıydı.


2. Emma Watson


Harry Potter and the Half-Blood filminin Londra galasında Emma Watson, bir kazaya uğradı. Rüzgarın etkisiyle elbisesi açıldı. Emma birkaç gün sonra bu olayla ilgili "En azından iç çamaşırı giymiştim." dedi.

3. Josh Hutcherson

Bir röportaj sırasında Jennifer Lawrance, Josh'a "Pişiğin düzeldi mi Josh" diye sorması Josh Hutcherson'ı zor duruma düşürdü. Josh, Jen için "O bir deli." dedi.


4. Stefanie Scott

Stefanie Scott, 2013 Kids Choice Awards'ta Marilyn Monroe anı yaşadı! Neyse ki iç çamaşırı görünmeden elbisesini tuttu.


5. Selena Gomez

Selena Gomez, Altın Küre Ödülleri sırasında verilen bir partide röportaj verirken birkaç saniyeliğine sesini çıkaramadı.(0.21 ile 0.24 arası)


6. Sarah Hyland


Altın Küre kırmızı halısında yürürken, Sarah Hyland'ın fermuarı koptu. "Sırtımda bir çeşit patlama hissettim. Çok geç olmadan elbisemi tuttum." dedi.


7.Jennifer Lawrance ve Taylor Swift

Asla unutmadığımız şeylerden biri Jennifer Lawrance'ın Taylor Swift'in fotoğrafını bozmasıydı. Jen yaptığı açıklamada "Kameradan yeteri kadar uzakta olduğumu düşünüyordum." dedi.


8.Francia Raisa

Francia Raisa, 2012 Kids Choice Awards'ta eteği havalanınca şaşkına dönmüştü.


9. Ryan Seacrest

Sacha Baron Cohen, Ryan Seacrest'a Oscar Töreni'nde tuzak kurmuştu. Sacha, Ryan'ın pahalı elbisesinin üstüne külleri boşaltmıştı.


10. Jade Thirlwall

BBC Radio 1 Teen Awards sırasında Little Mix üyelerinden Jade Thirlwall, rüzgarın eteğini kaldırmasıyla çok utanmıştı. Bu talihsiz anında arkadaşlarının yanında oluşundan dolayı çok memnun olduğundan eminiz.



Caner Ünal

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Pişiğin düzeldi mi joshh :D hahaha

    YanıtlaSil
  2. ♫ Demiley ♫9 Mart 2014 19:27

    Taylor ve Jennifer :))))

    YanıtlaSil
  3. Çüş lan Francia iç çamaşırı giymesen ne olurdu acaba :D

    YanıtlaSil
  4. Smiler ♥ Belieber9 Mart 2014 23:54

    Hhaha Taylor Jennifer

    YanıtlaSil