» » » The Vampire Diaries'in Yeni Sezonun Hakkında Spoiler!



Geçtiğimiz Perşembe 22 bölüm ile sezon finali yapan The Vampire Diaries'in 6.Sezondan ilk promo fotoğrafı yayınlandı! Fotoğrafta dikkat çekenlerden biri ise Elena'nın tıpkı ölen karakter Katherine'e benzemesiydi. Ayrica TVD'nin senaristi Damon ve Bonnie hakkında sorular cevapladı.

''Sezon finalindeki ölümlerin kalıcı olacağını ve geri döndüremeyeceğini söylemiştiniz.Bu Bonnie ve Damon için ne anlama geliyor?''

Julie: "Bence bu sezon finalinin bitiş şekli ile ilgili.Öldüler mi? Huzura kavuştular mı? Hala diğer taraftalar mı? Diğer taraf hala varlığını sürdürüyor mu? Eğer sürdürmüyorsa,nerdeler? Ve geri gelecekler mi? Kesinlikle söyleyebilirim ki, Ian Somerhalder'i ve Kat Graham'i yeniden göreceğiz, ama nerde ve ne şekilde? Bu 6.sezonun gizeminin bir parçası.Ian Somerhalder ve Kat Graham'i kesinlikle dizide göreceğiz.Bunu yapabilmenin milyonlarca yolu varAma şu durumda,--nasıl oldukları,nerde oldukları,nasıl göreceğimiz- bu gizemin bir parçası.İkisinin de gelecek sene için sözleşmeleri var.Bu daha çok onlara ne olduğu ve onları yeniden nasıl göreceğimiz ile ilgili.

Ayrıca Julie yeni sezonda Elena'nın izleyecileri çok şaşırtacağı ve yeni bir aşk üçgeninin olacağını söyledi.


Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply