» » » » Adam Levine ve Behati Prinsloo Nişanlandı!

nişan


Maroon 5 grubu üyesi Adam Lavine, geçenlerde Victoria’s Secret Meleği Behati ile tekrar bir araya geldi. Adam sonunda durulmuşa benziyor! 34 yaşındaki ünlü şarkıcı ve The Voice jürisi Adam Lavine ve 24 yaşındaki model Behati Prinsloo yakında evleniyorlar!

Baharın sonlarına doğru ayrılan çift, Haziran ayında tekrar bir araya gelmişti ve şuan eskisinden bile iyiler! Maroon 5’ın solisti, ayrıca American Horror Story’de de görmüştük, hiç düşünmeden soruyu Namibyalı modele Los Angeles’ta sordu, ve Behati “Evet!” dedi.

Adam’ın temsilcisi; Carleen Donovan, People Magazine’e 
“Adam Levine ve kız arkadaşı Behati Prinsloo, nişanlandıklarını ve evleneceklerini duyurduklarında çok heyecanlılardı. Çift geçenlerde barıştı ve Adam evlenme teklifini bu hafta sonu Los Angeles’ta etti.” 
diye açıklama yaptı.

Adam ve Behati, geçen yıldan beri birlikteler, Adam'ın uzun süredir sevgili olduğu başka bir ünlü model Anne Vyalitsyna’dan ayrıldıktan beri.
Adam ve Behati ayrıldıkta sonra, Adam ünlü Sports Illustrated’in modeli Nina Agdal’la görüntülenmişti. Hatta çift Haziran'da Cabo San Lucas’a gitmişlerdi.
Adam, kadınları gerçekten seviyor, şüphesiz.
Details Magazine’e;
“İki tür erkek vardır: Bazıları kadın düşmanı domuzlardır, ve bazıları kadınları gerçekten sever, kadınların dünyadaki en harika insanlar olduğunu düşünür. Bu benim.” 
“Belki de herkesle yatmamın, veya çoğuyla yatmak istememin, sebebi onları gerçekten çok sevmemdir.” 
demişti.

Adam gerçekten sevdiği birini bulmuş gibi görünüyor! Biz de çifte mutluluklar diliyoruz!

Ecem.

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply