» » » Bu Geceki Teen Choice Awards'ta Olabilecekler


Çoğumuz bu gece Türkiye saatiyle 3:00'te başlayacak olan Teen Choice Awards için heyecanlıyız! Ünlüler sene boyunca bir şeyler yaşıyorlar ama bir türlü bu ünlüleri aynı karede görmek pek mümkün olmuyor. Sanırım ödül törenlerini bu yüzden seviyoruz!

Bu gece Teen Choice Awards'a katılacak ünlüler arasında neler olabileceğini merak edenler için hazırladığımız bu haber umarım hoşunuza gider. Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın!

1. Eski aşıklar Taylor Swift ve Harry Styles'ın arasında şuan neler olduğunu henüz kimse bilmiyor. Her ne kadar ihtimal dışı olsa da Taylor ve Harry'nin kırmızı halıda karşılaşıp, kucaklaştıktan sonra sohbet ettiklerini düşünsenize! Bu gerçekten çok tatlı bir görüntü olurdu!

2. One Direction grubundan Niall Horan'ın eskiden Demi Lovato'ya olan hayranlığını bilmeyen yoktur sanırım. Aradan ne kadar zaman geçmiş ve her ikisi de başkalarıyla anılmış olsa da, ödül töreninde umarız ikili birlikte fotoğraf çektirmeyi ihmal etmez.

3. Eskiden yakın arkadaş olan Taylor Swift ve Justin Bieber'ın gecede yan yana geleceklerini pek sanmasam da, ikilinin eskisi gibi yakın olması hoş olurdu. Ama Taylor en yakın arkadaşı Selena Gomez'le ilişkisi konusunda Justin'e oldukça kızgın. Hatta Justin gittiği için Selena'nın doğum günü partisine gitmediği gibi söylentiler de var. Umarız ikili törende gergin anlar yaşamaz.

4. Hayranların en çok destekledikleri ve istedikleri ilişki sanırım son zamanlarda Selena Gomez ve Logan Lerman. Selena yakın bir zamanda yaptığı röportajında Logan'ı beğendiğini söylemişti. Sizce ikili törende bir araya gelir mi?

5. Disney'in yakışıklı oyuncusu Ross Lynch ve Laura Marano aynı dizide oynuyorlar. Hatta Ross son röportajında Laura'yla evli gibi olduklarını söylemişti. Öte yandan Ross'un yeni filminden rol arkadaşı Maima Mitchell'le de adı çıkmıştı. Eğer dedikodular gerçekse, bu gece Ross biraz zor anlar yaşayacak gibi görünüyor.

6. Vampire Diaries'ın baş rollerinden Nina Dobrev ve Ian Somerhalder ayrılıklarından sonra ilk kez Comic Con'da aynı karede görüntülenmişlerdi. Etkinlik boyunca ikilinin hiç gergi anı olmamıştı. İkili şuan tekrar birlikteyse, bu gece törende bu kesin olarak belli olacaktır.

7. We Can't Stop ile zirveye çıkan Miley Cyrus'la Disney'den arkadaşları Selena Gomez ve Demi Lovato'yla arasının nasıl olduğunu bugün anlayacağız! Miley ve Demi'nin arası iyi fakat Selena bu sene eski yakın arkadaşı Demi ile pek görüşemiyordu. Hayranların bu gece sabırsızlıkla bekledikleri buluşmalardan biri Delena ikilisi! Ayrıca Miley ve Selena'nın buluşması da ayrı bir merak konusu. Miley Selena'yı Twitter'da önce takip etmiş, sonra da takip etmekten vazgeçmişti.

8. Belieber ve Selenator'lar için törenin en önemli olayı Justin Bieber ve Selena Gomez'in buluşma anı! Eğer ikili tekrar birlikteyse objektiflere yakın pozlar verecektir. Tabii Selena ilişkilerinin kesin olarak bittiğini söylemişti ama yine de bazı hayranlar hala bir şeyler olduğunu düşünüyorlar.

Ne diyorsunuz Magazineer'lar, bu seneki ödül töreni sizce nasıl geçecek?

YWYJSH

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. JOE JONAS HEM TAYLOR LA HEMDE DEMİYLE ÇIKTI İKİSİYLEDE KARŞILAŞCAK HADİ HAYIRLISI :D

    YanıtlaSil
  2. Ayrıca Nick Jonas ın solo performans sergilemesi bekleniyor Admin daha kapsamlı tutarsan sevinirim :)

    YanıtlaSil