» » » » » » » » » » » Demi Lovato Doğum Gününde Neler Yaptı?


 
Hepimizin bildiği gibi Demi Lovato dün 21 yaşına girdi. Demi diğer insanlar gibi doğum günü partisi vermek yerine Kenya, Afrika'ya gitti!

Demi Kenya'ya Free The Children kuruluşu için gönüllü olarak gitti. Ne örnek bir ünlü, değil mi?!

Demi, arkadaşları ve ailesi, ayrıca Afrika'da kaldığı süre boyunca zamanının çoğunu Kenya'da yaşayan öğrencileri tanımak ve yeni bir Free The Children okulu inşa etmek için harcıyor. 


Demi hala Afrika'da ve yardıma devam ediyor. Tabii Demi yine de hayranlarına ve arkadaşlarına doğum günü tebrikleri için teşekkür etmeyi de ihmal etmedi!
@ddlovato: Doğum günü dilekleriniz için teşekkür ederim!!! Free The Children kuruluşu ile Afrika'da en güzel doğum günümü yaşıyorum!!!
Demi'nin nişanlandığı söylenen Wilmer Vaderrama da Demi'nin doğum gününü kutladı!
@WValderrama: Hayattan aldığın güç & söz ile çok gurur duyuyorum, hepimize ilham oluyorsun! İyi ki doğdun Demi'm! Her zaman yanındayım."
Wilmer dışında Demi'nin doğum gününü, Danielle Jonas, Nick Jonas,Christina Perrie, Cher Lloyd, Bella Thorne, Zendaya Coleman, Adam Lambert, Naya Rivera ve daha birçok ünlü kutladı.

Ayrıca Demi neden 21. yaş gününü Kenya'da geçirdiğini de anlattı.
Doğum günümü büyük partilerle kutlamak yerine anlamlı bir şekilde kutlayarak değerli bir hatıraya dönüşmesini istedim. Free The Children kuruluşuna gönüllü olarak seyahat etmenin bana ve en yakınlarıma hayatlarımızı değiştirebilecek, unutulmayacak bir tecrübe verebileceğini biliyordum.

Tekrar iyi ki doğdun Demetria Devonne Lovato!

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum: