» » » Teen Choice Awards 2013'ün Unutulmayacak Anları!


Bir Teen Choice Awards'ın daha sonuna geldik! Bu sene her ne kadar bazıları tarafından beğenilmese de, hoş bir tören oldu. Her törende olduğu gibi bu törende de unutulmayacak şeyler oldu. Hadi bu olaylara birlikte göz atalım!
1. Tören One Direction'ın VEVO rekoru kırdığı Best Song Ever performansı ile başladı. Hem şarkının ilk canlı performansı, hem de mükemmel bir şov olduğu için bu seneki törenin unutulmayacakları arasında.
2. Lea Michele ödülünü almak için sahneye çıktığında yaptığı konuşmayı izlediniz mi? Açıkçası törenin en unutulmaz anlarından biriydi. Lea konuşmasında yakın zaman önce aramızdan ayrılan Cory Monteith'i anmayı unutmadı. Tabi konuşma sırasında Lea ile birlikte izleyenlerin de gözleri doldu. Huzur içinde yat Cory.
3. Disney'den bu yana yakın arkadaş olan Demi Lovato ve Nick Jonas'ın gecedeki performansı gerçekten çok başarılıydı. Demi yeni albümü DEMI'den Made In The USA şarkısını seslendirirken Jonas Kardeşlerden Nick de ona bateriyle eşlik etti. 
4. Twerk, twerk, twerk... Miley Cyrus, Rihanna, Nicki Minaj ve birçok ünlüden sonra Harry Styles da twerk yaptı! Harry birkaç saniye süren dans performansından sonra kendine not düştü ve bir daha twerk yapmayacağını dile getirdi.
5. Miley Cyrus 'Yazın Şarkısı Ödülü'nü almak için sahneye kardeşi Noah Cyrus'la beraber çıktı ve We Can't Stop çalmaya başlayınca hayranlarına yaklaşıp dans etti. Buraya kadar her şey normaldi. Ta ki Miley ödülünü almaya gelene kadar! Miley ödülünü Disney'den Ross Lynch'ın elinden aldı. Hayır, ciddi anlamda elinden aldı. Miley Ross'a 'Tahtamı(TCA Ödülü) bana ver' dediği ve Ross'ın elinden aldığı anlarda Ross ne yapacağını bilemedi. Şahsen eğlenceli ve unutulmayacak bir görüntüye yol açtıklarını düşünüyorum.
6. Gecede twerk yapan tek isim Harry Styles değildi! Törenin sunucuları Lucy Hale ve Darren Criss de J Dash'in 'WOP' şarkısında twerk yaptı! Sunucuların kostümleri twerk modasını başlatan Miley Cyrus'ınkilerle benzerdi. Hatta dansları boyunca arkada Miley'nin twerk videosu da yayınlandı!
7. Pitch Perfect filmiyle yıldızı parlayan Rebel Wilson kıyafeti ile geceye renk kattı! Rebel komik kişiliğiyle de ilgileri üzerine çekti. Wilson'ın kıyafeti sanırım bu seneki Teen Choice Awards'taki unutulmayacak şeylerden. Rebel ödülünü almaya dalgıç kıyafeti ve parmak arası terlikle geldi. Rebel sörf tahtasını da kazandığına göre, tam anlamıyla sörf yapmak için hazır!
Sizce bu seneki Teen Choice Awards'taki unutulmaz anlar nelerdi?

YWYJSH

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum: