» » » Demi Lovato Kitap Çıkarıyor!



Demi Lovato yeni bir kitap çıkarma planları olduğunu açıkladı! Şarkıcı, #StayingStrong hashtag'ini kullanarak Twitter'da duyurdu. Kitabın Lovatic'ler için 'ilham' verici olmasını istiyor!

Kitap 19 Kasım'da piyasaya sürülecek. Ancak Türkiye'ye ne zaman geleceğini bilemiyoruz. 365 ilham verici söz içeriyor ve aylar Demi'nin kuş dövmeleri ile sıralanmış.


Demi Lovato kitabı hakkında şöyle konuştu:
"Staying Strong adlı bir kitap piyasaya süreceğim. Sağlam bir inancım var, ilham verici bir alıntı ve günaydın meditasyonu ile güne başlarım. Bu sadece heyecan duyduğum bir şey. Umarım beğenirsiniz ve umarım bu size güçlü kalmanız için ilham verir." 
Kitabın görünüşü:

YWYJSH

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

16 yorum:

  1. Deminin Götünün Kılıyık9 Eylül 2013 22:39

    Demi sürtüğünün bu olaydanda para kazancağı belliydi.

    YanıtlaSil
  2. BU OROSPU SIRF KENDINI ACINDIRMAK ICIN BU KITABI YZDIGI BELLI. AMINA KODUGUMUN YARRAK KAFALISI DEMI KENDINI BI GÖT SANARAKTAN BIZE GÜÇLÜ KALIN DİYOR! İŞE BAK AMINA KOYIM SEN BNM HYTIMI YŞA ONDAN SNRA GÜÇLÜ KAL OZMN.S.S NYS BUNU ATLIYORUM BU KENDINI ACINDIRIYOR AMINA KOYIM KENDINI ACINDIRMAKTAN BAŞKA YAPTIGI BİRŞEY YOK ÜNLÜLERİN DERD.İ İMANI PARA AMK.

    YanıtlaSil
  3. bir kerede ön yargılarınızı bir kenara bıraksanız olmuyo demide bu mileyde bu ben sizi ta hemi eleştirme ve dedikodu yaparak günaha giriyorsunuz ve bunların hepsi defteriniz yazılacak ve bunu bile yapıyosunuz

    YanıtlaSil
  4. BUNLARI ACINDIRMAK İÇİN YAPIYO SÜRTÜK ÖYLEMİ!? HEPİNİZİN ÖN YARGILARINA DABIL DABIL SIÇIYIM!

    YanıtlaSil
  5. Forever Lovatic10 Eylül 2013 12:10

    Seninde küfür etmekten başk bir halt etmediğin belli. Onun neden böyle bir kitap yazdığını bilmeden saçma sapan konuşuyorsun. Hem o para isteseydi Afrikaya gitmezdi?

    YanıtlaSil
  6. Forever Lovatic10 Eylül 2013 12:10

    Yaya tabii. Onun ne yaşadığını bilmeden saçma sapan konuşuyorsunuz.

    YanıtlaSil
  7. senin ben azına sıçıyım oç bikere onu sevmiye bilirsin ama yargılama hakkın yok bz onu çok seviyoruz ve kendimize örnek alıyoruz.sen kendine 'boku' biz 'Demi' denilen meleği alıyoruz aramızdaki fark bu.SENİN AĞZINA DABIL DABIL SIÇAYIM OROPU PİÇİ!!

    YanıtlaSil
  8. Onun yaşadıklarının 1/4 ünü yaşasan sen hayatta kalamazdın. Ne kadar zorluklar çektiğini ya da neler yaşadığını neler hissettiğini bilemeyiz. Ve bir şeyleri bilmeden de böyle saçma yorumlar yapamaız

    YanıtlaSil
  9. Ondan dilediğiniz kadar nefret edebilirsiniz ama unutmayın tv'yi her açtığınızda onu,başarısını,sevenlerini göreceksiniz siz ne yapacaksınız?Klavye başından atıp tutmayı :):) Sap geldiniz sap gidiyosunuz Allah ıslah etsin sizi!!!

    YanıtlaSil
  10. Senin gibi "bnm hytmı yşa ondan snra güçlü kal o zaman.s.s" diyen ergenler olduğu sürece bu Türkiye gelişmez. Ayrıca o dünyaca ünlü bir yıldız peki ya sen siktimin bi ergenisin onu yargılamak ne haddine ?

    YanıtlaSil
  11. Peki ya sen neden her gece yattığın kişilerle pornolarını yayınlıyosun ?

    YanıtlaSil
  12. Demi'ye Orospu Diyenleri Sikerimm Amınıza Koduklarımı!!

    YanıtlaSil
  13. sen kendine bak sanki çok bişey yaşamışsın gibi belki sana göre çok şey yaşamış olmayabilir ama o yaşadıklarını anlatarak ve insanlara pes etmemelerini söyliyerek milyonlarca insan kurtardı ve biliyorum ki sen Demi'den nefret etsende onun arkılarını dinliyorsun bu yüzden kapa çeneni ve başkalarının yaptıklarına karışma unutma bir insanı yargılaman için önce onu tanıman gerekir.

    YanıtlaSil
  14. Hayatına başka milyonlarca kişiyi kurtaran bir insana sürtük demekle devam et sen

    YanıtlaSil
  15. Ahahaha bencede gerizekalı kendini acındırmak için yapıyor! Güçlü ol müçlü ol Allah'ım kıza resmen tapıyorsunuz rezillik ya :)

    YanıtlaSil
  16. Çılgınca bir fikrim var siktir git.

    YanıtlaSil