» »Unlabelled » Hoşçakal Yaz!



Sonbaharın geldi, bu yüzden de güneşli günlere hoşça kal deme vakti... Okullar açılsa da, havalar fark edilebilir derecede soğumaya başlasa da bunlar yaza elveda dememize engel olamaz!
Yaz, seni şimdiden özledik! 
İşte yazla ilgili hatırlayabileceğimiz güzel şeyler:


  • Öncelikle sıfır ödev! Ya da daha az ödev! Darren Criss'in yüz ifadesi tam uyuyor! 
  • Yaz şarkılarında deli gibi dans etmek; yazın çoğu sanatçı bir çok enerjik, hareketli şarkılar yayınladı ve dans etmemek imkansız! Açıkçası o hareketli şarkılarla Aralık ayında dans etmek aynı etkiyi yaratmıyor... Fifth Harmony'den Lauren Jauregui kendini kaptırmış gibi gözüküyor! 
  • Tüm içeceklerinizi buzla içmek, bir sürü dondurma yemek! Heralde bunu başka bir mevsimde yapsanız beyniniz donar. Miley Cyrus'ın gösterdiği gibi.. 
  • Değişik yerleri keşfetmek! En azından okulunuzda bulunmayan yerleri. Kişisel algılamayın, Justin Bieber bile bunu yapabilir.
  • Çok sıcak bir günde dışarıdayken bir yerden gelen klimanın serinliğini hissetmek! Çok güzel hissettiriyor değil mi Taylor? 
  • Televizyon programlarına bağımlı hale gelmek, utandırıcı seviyede kendinizi karakterlerin hayatına kaptırmak! Yaz tüm programları suçlu hissetmeden izleyebilmemiz için bize fırsat veriyor! Selena Gomez bile bunu yapıyor! 

  • Havalar ısındığı için yapabileceğiniz tüm dışarıdaki aktiviteler! Havaifişekler, gece yıldızları izlemek, havuza atlamak. (Niall Horan gibi yalnız olsanız bile zevkli!)

  • Arkadaşlarınızla sabahlarken konuştuğunuz komik, saçma konular! Ya da Ariana Grande'nin Liz Gillies'e yaptığı garip hareketler! Sonuçta en yakın arkadaşlıklar tuhaf ama bir o kadar da eğlenceli değil midir?

İç çekmeleri duyuyor gibiyim. Yaz bittiği için üzülüyor musunuz? Üzülmeyin, ne de olsa sonbahar demek bazılarımız için eski arkadaşları görmek, bazılarımız için de yeni arkadaşlıklar kurabilmek demek. Kucak dolusu sevgiler!

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Gomezin Selenatorı22 Eylül 2013 22:59

    Selenaa :D

    YanıtlaSil
  2. Almina Küçük17 Ekim 2013 16:31

    çok güzel olmuş yaaa yazı baştan sona kadar hatırladım 😃😃😃😃

    YanıtlaSil