» » Miley Cyrus'ın Wrecking Ball Klibinin Kamera Arkasından Fotoğraflar Yayınlandı!



Miley Cyrus'ın VEVO rekoru kıran yeni klibi Wrecking Ball'ın yönetmenliğini Terry Richardson üstlenmişti. Ve klibin fotoğraf çekiminden bazı fotoğraflar yeni sızdı! İşte o fotoğraflar:


  


Fotoğraflar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ecem Demir

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

14 yorum:

  1. Evet smilerlar o MELEK

    YanıtlaSil
  2. Burada tersini gösteren durum ne?

    YanıtlaSil
  3. oruspu gibi çekilmiş fotoğrafları olmasın

    YanıtlaSil
  4. bu durum size girip çıkıyo mu amınıza koyayım herkes istediğini yapar bundan sizene istediğini giyer isteğini yapar. Orospu gibi pozda verebilir bu öyle olduğu anlamına gelmiyo. Eğer orospuysaki değil sizi ilgilendirmez. Yeterince büyük. Siz onun kıçı bile olmazsınız lan siz kimsiniz ki kimi eleştiriyosunuz aptallar kuş beyinliler. Ve bir şey daha onu illuminati bu duruma getirdi. Eğer kuş beyniniz bunu algılıyosa işe kendinizi eleştirmekten başlayın :)

    YanıtlaSil
  5. çok güldüm asdfgh10 Eylül 2013 22:37

    Kıçı mı varmış lan Miley'nin asdfghjklş

    YanıtlaSil
  6. kes sesini bok beyinli mileye laf atmaya hiç hakkın yok!! o bir yetişkin ve eminimki senin gibi orospu antileride hiç dikkate almıyoduyr!!

    YanıtlaSil
  7. çok haklısın smıler kardeşim :)

    YanıtlaSil
  8. asu kısakürek11 Eylül 2013 13:31

    ben şarkıyı sözlerini falan çok beğendimklibiide güzeldi sadece çıplak bölümlerini pek anlamadım yinede onun kararı ama çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  9. Forever Lovatic11 Eylül 2013 13:57

    Aşkım .

    YanıtlaSil
  10. arkadaşlar ağlaması gerçek değilmiş.görsellerden kamera arkası dediğinizde bulabilirsinz.bunlardan daha fazla fotoğraf var.tamamen soğan yardımıyla olan bişey o yaşlar.en basit örneğini vereyim.ibrahim tatlıses bile yapıyo amk :D zaten mantık yürüttüğümüzde saçma.hem soyunup hem ağlıyo.ayrıca orda çekici yalıyo.pornoya gönderme yapıyo.o yalamanın ne demek olduğunu biliyosunuz açıklamama gerek yok.bi smiler olarak bunlardan utanıyorum.mileyden değil.davranışlarından.kötü yorumlarınızı kendinize saklayın.benim düşüncelerim.

    YanıtlaSil
  11. Ağlayan tarafı Hannah Montanayı,çıplak olan tarafı ise Miley'i canlandırıyor.Ayrıca yönetmeni Liamı kaybettiğini düşünmesi istemiş.Soğan falan diyorsunuz ebenizin amı.Yeri geliyor bende utanıyorum bir smiler olarak.Ama biliyorum Miley yükseliş döneminde şuan.İlluminatı zorluyor.İçinizden biri çıkıp bana kezban diyecek.Ama klibi,şarkı sözleri çok büyük anlam taşıyor.Beyaz saflığı temsil eder,arka plan beyaz kıyafetide aynı şekilde.Farkettiyseniz klibin sonunda 2 duvarda yıkılıyor ve tek bir duvar kalıyor.O da Mileyin hayatı. Miley illuminatının seks kölesi.Olmak istediği kişi değil şuan.

    YanıtlaSil
  12. little blackstar14 Eylül 2013 11:49

    yazık sana miley sanırım dilini içeri sokmayı bilmiyorsun

    YanıtlaSil
  13. belkide halinden memnundur.

    YanıtlaSil
  14. mk bende senin gibi öküzler yüzünden smiler olmaktan utanıyom

    YanıtlaSil