» » » » » » » Danielle Jonas'ın Hamileliği Düzmece Çıktı!



Blind Magazin'in Danielle Jonas'ın hamileliği hakkında haberi:

JONAS'LARIN BÜYÜK YALANI!

Married to Jonas'ın starlarından Danielle Jonas hamile değil. Hiçbir zaman da olmadı. Tüm bu hamilelik olayı en başından beri bir yalan çıktı.

Peki Danielle neden hamileymiş gibi yaptı?

Bunun iki başlıca sebebi var.
Bunlardan birisi Danielle'in programın izlenme oranını artırmak istemesi. Bir diğeri ise Jonas Brothers'ın satışlarını çoğaltmak amaçlı.
Kevin, Danielle ve ailenin geri kalanı dizinin izlenme oranını ve Jonas'ların satışlarını artırmak için başlattıkları bu yalanı sürdürmek için gelen hediyeleri kabul ediyor, röportajlar veriyor ve hayranları için gönderiler paylaşıyorlardı. Yalanlarının anlaşılmaması için Mayıs 2013'te Moon Bump (televizyonculuk ve film endüstrisinde protez malzemeler satan bir şirket) adında bir kuruluşun piyasaya sürdüğü sahte hamilelik ekipmanlarından satın aldılar(şişme göbek gibi).
Planlanana göre Danielle trajik bir şekilde düşük yapacaktı, bunun üzerine bu duruma üzülen insanlar Jonas'lara albüm satışlarında destek olacak, Married to Jonas ise daha çok ilgi çekmeye başlayacaktı. Fakat şimdi konser turu iptal edildi, albüm çıkarılmıyor ve en önemlisi bizler bu yalanı öğrendik.

Peki şimdi ne yapmayı planlıyorlar? Çocuğun düşme sebebi aile içinde yaşanan stres ortamı olarak gösterilecekti(Joe Jonas'ın uyuşturucu bağımlılığı iddiası da bu stres ortamına dahil edilecekti.). Gelecek ay düzenlenecek olan doğum öncesi partide Ocak ayında doğması planlanan bebek düşüverecekti. Ancak şuan kesin olan tek şey; bu bebeğin hiçbir zaman var olmadığı.

Jonas ve Deleasa ailesi baştan beri bu yalanın merkezindeydi. Kevin ve Danielle ebeveyn olacakları için, Joe ve Nick ise amca olacakları için ne kadar heyecanlı olduklarını her röportajda söylüyorlardı. Ayrıca bu sahte bebek senaryosunun yazarı Baba Jonas'tı. Olabildiğince bu yalanı sürdürebileceğini düşünüyordu. Albüm satışları, konser bileti satışları, uygulamalar, izlenme oranları! Para, para, para! Jonas Ailesi geçen hafta ortaya çıkan Joe Jonas'ın uyuşturucu hikayesinden beri suskunluğunu koruyor. Ayrıca Twitter hesapları da inaktif edilmiş durumda. Bu sahte hamileliğin ortaya çıkması aile içinde panik ortamı yarattı.

E!, Radar, Star, National Enquirer'da attıkları yalanı "arkadaşça bir şaka" adı altında toplamaya çalışıyorlar. Bu olay diğer medya kaynaklarının da ilgisini çeken başlıklar altında.

Bu tam bir fiyasko!

Haberde hiçbir ekleme yapılmamıştır, tüm metin aynen çevrilmiştir.

Sanırım bu habere hepimiz çok şaşırdık. Her ne kadar doğru olmasını istemesek de son zamanlarda çıkan tüm haberlere bakınca doğruluğuna inandığımı inkar edemem.

Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşın lütfen.

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

21 yorum:

  1. ya :( #babyjonas yalan mı şimdi pfff

    YanıtlaSil
  2. Jonas Brothers grubunu severim ama para için ne yapacaklarını şaşırmış bunlar.

    YanıtlaSil
  3. Lan kesin mi herşey? Bir insana bir aileye iftira atmak bu kadar kolay mı? Sırf JB'nin bu durumu için bir şey bulamayınca hemen haber ajansları birşeyler uyduruyolar sizde inanıyosunuz. Dani'nin gidip karnına mı baktınız? Hamilelik testlerine mi baktınız? JB'nin böyle bişi yapabiliceğine ihtimal veriyosan zaten hiç bi zaman GERÇEK Bİ JONATİC OLAMAMIŞSIN demektir!!!

    YanıtlaSil
  4. hayır onlar öyle bi insan değil zaten parayada ihtiyaçları yok inanma .

    YanıtlaSil
  5. yabancccıııı18 Ekim 2013 23:48

    apzınızı kırıyım yaaaa sizin gibi düzmece yalan atan bir insan görmedim utanmazlar eğer yalansa bana çıklayın neden danielle nin karnı şişik ve şişiyo malll lan bunlar daha yalan etmayı bilmiyorlar

    YanıtlaSil
  6. yabancccıııı18 Ekim 2013 23:50

    hayır lan düzmece bu yalan haber inanma her şeye

    YanıtlaSil
  7. Ya ne olmuş onlara? Ne gerek vardı böyle bişey yapmalarına herkes onları zaten izliyo ve dinliyolar. Bu hale nasıl geldiler. Çok şaşırdım ve çok üzüldüm. Umarım toparlanmaları için bir yol bulurlar. Ama ne olursa olsun onlar çok iyi sanatçılar.

    YanıtlaSil
  8. BAYAN MANYAK19 Ekim 2013 02:04

    BİMDEN DİYORUM PREZERVATİF ALMAYIN SONUÇ BÖYLE OLUYO SONRA BİZ UĞRAŞIYORUZ. LÜTFEN ERKEKLER . LÜTFEN .

    YanıtlaSil
  9. BAYAN MANYAK19 Ekim 2013 02:07

    amk zaten bunu yazan yayan ergenin teki ve böyle bi ergen jonatic hayatta olamaz anca direkçi falandır bu ipne .

    YanıtlaSil
  10. BAYAN MANYAK19 Ekim 2013 02:10

    BUNA İNANCAK KADAR GÖT BEYİNLİ OLMAYI NASI BECERİYOSUN ?? AMK KENDİNE JONATİC DİYOSAN DEME YANİ BİZİM ADIMIZ LEKELENİYO . YOK BEN SADECEK DİNLİYORUM DİYOSAN DANİ'NİN ÇOCUĞU DOĞUNCA GÖRÜŞCEZ CNM ;) SEN RAHAT OL . HARDCORE YAPCAKLAR SANA ;) SEN HARDCORE NE DEMEK BİLMEZSİN TABİİ. NEYSE SÜTÜNÜ SICAK İÇMEYİ UNUTMA. BOŞVER SEN HARDCORE 'U

    YanıtlaSil
  11. BAYAN MANYAK19 Ekim 2013 02:13

    OLUM YA SİZİN GİBİ ERGENLERLE GÖTLERLE UĞRAŞMAKTAN BIKTIM AMA YOOK BURASI TÜRKİYE İLLA BÖYLE MALLAR OLCAK Bİ BİTMEDİNİZ AMK . BAK CANIM O GÖT BEYNİNE SOK DANİ HAMİLE VE BU HABER DÜZMECE . HE İNANMIYOSAN YA SİKTİR YA DA DANİ'NİN BEBEĞİ DOĞUNCA GÖRÜŞÜRÜZ ;)

    YanıtlaSil
  12. BAYAN MANYAK19 Ekim 2013 02:16

    YA HEM #BABYJONAS I BİLİP HEMDE NASIL BU HABERE İNANIYOSUN ANLAMIYORUM Kİ !!!! OLUM SEN ŞİMDİ KENDİNE JONATİC FALAN DİYOSUNDUR DAAA DEME AQ BİZİM ADIMIZI BOŞUNA LEKELEME OTUR KUZU GİBİ OLDUĞUN YERDE BU HABERE KARIŞMA. İNANMA DA GÖRCEZ DANİ'NİN BEBEĞİ DOĞDUKTAN SONRA. FENA HARDCORE YAPCAZ ;) RAHAT OL SEN .

    YanıtlaSil
  13. Biz haberin kesinliğine dair bir şey söylemedik farkındaysan, gerçek olsa bile karnı şişirmenin pek çok yöntemi var. Hoşunuza gitmeyen her habere "yalan haber" damgasını yapıştırmaya alışmışsınız.

    YanıtlaSil
  14. Zeynep Ece Celik19 Ekim 2013 11:27

    Yorum yapmadan önce yazıyı dikkatle okuyun. Hayranı olduğunuz kişiler hakkında olumsuz bir şey gördüğünüz zaman bizlere saldırmanıza gerek yok. Bu yazdıklarımızın her birine kaynak gösterebiliriz rahatça.

    YanıtlaSil
  15. Adından manyak olduğu anlaşılan şahsiyet, kız gayet olgunca fikrini belirtmiş, yaşının senden büyük olduğu belli. Bence sen topla o ağzını da git sütünü iç. Saçma sapan seviyesiz laflarını da kendine sakla.

    YanıtlaSil
  16. Yalanlarının anlaşılmaması için Mayıs 2013'te Moon Bump (televizyonculuk ve film endüstrisinde protez malzemeler satan bir şirket) adında bir kuruluşun piyasaya sürdüğü sahte hamilelik ekipmanlarından satın aldılar(şişme göbek gibi).

    Haberi iyice okumadan küfretme. Doğruluğu %100 değil, fakat doğru gibi. Tüm parçalar yerli yerinde. Twitter hesaplarının açıklama yapılmadan inaktif olması, son zamanlarda tüm o cevap vermedikleri dağılma haberleri (albüm çıkarmaları beklenirken)...
    E!, Radar, Star, National Enquirer gibi ünlü magazin kaynaklarının "arkadaşça bir şaka" başlığıyla bile olsa hamileliğin sahte olmasını onaylamasına falan bakılırsa doğru gibi.

    YanıtlaSil
  17. saçmalık niye böyle bişey yapsınlar zaten durumları iyi baya büyük kitlede hayranları var albümler satılıyor gereksiz yalan yanlış şeylere inanmayın yaa

    YanıtlaSil
  18. Çocuk doğunca görüşürüz canııım ;) Az kaldı doğunca göt olursunuz zaten :)

    YanıtlaSil
  19. Jonatic Kardeşiniz12 Aralık 2013 14:53

    BUNA İNANLARIN KAFASINI YAŞAMAK İSTİYORUM. ÇOCUK DOĞUNCA GÖRÜRSÜNÜZ BAKALIM NE DERECE SAHTE.

    YanıtlaSil
  20. SmİlEr_SeLeNaToR3 Şubat 2014 11:40

    Lan bebek doğdu bile!Bu yalan haberde götünüze girsin!!İnsanlara iftira atmak kolay!Baştan beri inanmamıştım zaten bu habere.Jonaslar öyle biri değiller çünkü:D:D

    YanıtlaSil
  21. Ben Jonatic değilim, ama dinliyorum kesinlikle anti değilim . İnşallah yalan haberdir. Böyle bir şey yapmazlar ki . Hayranlarını hayal kırıklığına uğratmak istemezler . Ben hamile olduğuna inanıyorum . Ama doğruluk payı da olabilir. Neyse olumsuz düşünceleri atalım kafamızdan :) Yeni bir bebeğin dünyaya gelmesini umuyorum..

    YanıtlaSil