» » » » Harry Styles'a Göre Dünyanın En Güzel Kadını Kim?



Harry Styles başka bir ünlüyü mü beğeniyor?

Meğerse, Harry Styles'ın Rosie Huntington-Whitely'de gözü varmış. Hatırlarsanız geçenlerde One Direction'ın genç üyesi Jennifer Lawrence'i çok beğendiğini söylemişti. Avustralya'daki radyo istasyonu "Dünyadaki en güzel kadın kim? Annen, kız kardeşin veya kız arkadaşın dışında?" diye soru sorduğunda Harry şu şekilde cevap verdi:
Muhtemelen Rosie Huntington-Whitely. Onun yüzü...
Harry ve grup arkadaşları bu yaz Glamour dergisine poz vermek için bir araya geldikleri zaman model ile kişisel olarak yüz yüzeydiler. Rosie ise o zaman şöyle söylemişti:
Sabahtan beri One Direction ile birlikte çekimdeyim,  tam bir kabus oldular. Çok can sıkıcı ve kaba. Sadece şaka yapıyorum. Çok tatlılar. Onlarla tanıştığım için çok memnunum, bugün konserlerine gideceğim. Çok heyecanlıyım! 

Dilara

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Güneş Dayıoğlu16 Ekim 2013 15:35

    Kezbanlar:Sayfa oluştur> Anti Rosie Huntington Whiteley.

    YanıtlaSil
  2. HAYRANLARIM DEMELİYDİ. ÇÜNKÜ DİRECTİONERLAR GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL FANLAR DEĞİL GERÇEK DİRECTİONERLAR BELİCTİONERLİK İÇİN ÇALIŞANLAR AYRICA GÜNEŞCİĞİM SEN 1 NUMARALI KEZBANSIN BEYNİNİ FAZLA YORMA BELLİ Kİ ÇOK DARBE ALMIŞ

    YanıtlaSil
  3. Adam gay may de işini biliyomuş

    YanıtlaSil
  4. vlla belli kimin kezban oldugu directoren ergenlerin mal mal aglamaların çekemiycez hadi geçip aglayın bize hi demedi felan :DD:D:D

    YanıtlaSil