» » » Selena Gomez Sahnede Düştü!



Güzel şarkıcı Selena Gomez, Stars Dance turu kapsamındaki Fairfax konserinde Slow Down şarkısını söylerken basamak yüzünden düştü!

Selena düştükten sonra toparlamak için hayranlarının yanına gitti. 
Bildiğiniz gibi Selena konserlerinde dansa çok fazla yer veriyor. Düştüğünde sesinin hiç değişmemesi akıllara 'Playback mi yapıyor?' sorusunu da getirdi.

Umarız Selly'nin başına bir daha böyle bir şey gelmez.

YWYJSH

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

67 yorum:

  1. Güneş Dayıoğlu14 Ekim 2013 13:18

    Açıklamaya Playback mi yapıyor demişsiniz,zaten tüm canlı performanslar da nakarat bölümünde vokallerden yardım alınır kısacası son bölümdeki nakaratı o söylemiyor zaten fark ettiyseniz ağzı kapalı.

    YanıtlaSil
  2. Playbacklena14 Ekim 2013 13:18

    yeni mi anladınız playback yaptığını bunda ses yok ki

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle playback, buna sanatçı demelerini bile anlamıyorum!

    YanıtlaSil
  4. playbackkraliçesi14 Ekim 2013 13:21

    aynen amk zaten ses arkadan geliyor çok belli

    YanıtlaSil
  5. Dilara Gökçe14 Ekim 2013 13:32

    Arkada vokaller var. Azıcık ses bilginiz olsa şaşardım zaten. Şarkının o kısmını vokaller söylüyor. Selena tek başına söylemiyor. Grubun adı : "Selena Gomez&Thje Scence" bilseniz şaşardım zaten.

    YanıtlaSil
  6. Sude Naz Öztürk14 Ekim 2013 13:35

    Dilara tamam playback yapmıyor, vokaller var ama vokaller The Scene grubuna dahil değil. Bu albümde The Scene grubuyla çalışmadı.

    YanıtlaSil
  7. Sude Naz Öztürk14 Ekim 2013 13:38

    Yapmıyor kıt beyinliler. Güneş'in dediği gibi vokaller nakaratta yardım ediyor. Ve vokallerinin sesi çok güçlü. Kulaklarınızda problem olmasaydı zaten duyardınız piç antiler.

    YanıtlaSil
  8. Dilara Gökçe14 Ekim 2013 13:38

    Albümdeki şarkılar kendisinin ama konserlerde vokallerden yardım alıyor diye biliyorum ben. Başka Slow Down livelarına bakarsan arkadaki vokalleri görürsün Sude.

    YanıtlaSil
  9. Sude Naz Öztürk14 Ekim 2013 13:40

    sağol dilara :D

    YanıtlaSil
  10. oçmagazinee14 Ekim 2013 13:59

    bu magazinee ne kadar pic bi sayfa

    YanıtlaSil
  11. Abicim kesin bi sesinizi ya Playback yapıyor baya baya. Bunu bir tek o da yapmıyor gerçi. Birç ok ünlü yapıyor. Ama bu onun yaptığı anlamı değiştirmez. Niye bir tek bu videoya bakıyorsunuz ki ? Diğer videolarını da izleyin. Hayır anlamadığım şey topuğu yüksek falan da değil hani. Baya byaa düşmüş. Düşer yani o melek dediğiniz aslında bir insan. Ama aklınızın almayacağına eminim. Çünkü o melek asdhjfmns o hata yapmaz. dksjflmnsd Ayrıca canlı söylemediği çok belli ya. Durmadan saçını önüne atıp duruyordu. Zaten düşünce sesi değişmedi amk. Arkadaki Vokallerin sesi daha ince . BDoğru düzgün dinleyin ya . "OOOAAOO " bölümünü vokalleri söylüyor ama düştüğü bölüm bildiğin selenanın sesi. Daha sevdiğiniz kızın sesini tanıyamamışsınız. Doğru ya Melek demekten vakti mi kaldı ki ? Kız Playback yapıyor. Hem dans edip şarkı söylemek zordur. Her bebenin yapacağı iş değil. Beyonce bunun için yıllarca çalıştı da yaptı. Kimse kolay kolay 2-3 yılda hem dans edip şarkı söyleyemez. Geberir. Playback kesin var. Siz her ne derseniz deyin. Hiçte boktan yorumlar yapmayın çünkü takmayacağım. Acı gerçek. Ama haklısınız ya selena melek onun playbacke ihtiyacı yok sdhfkjsdmnöf

    YanıtlaSil
  12. Arkadaki vokallerin sesi Selena'nınkiyle tıpatıp aynı mı? Hiç kesilme veya titremede olmuyor nedense. Veya bir ses eksilmesi.

    YanıtlaSil
  13. Farkındamısın bilmem ama zaten Selena o kısmı söylemiyormuş agzı kapalı hem arkada vokeller var nakarat kısmını genellkle vokeller söyler zaten hem şarkı kesilmesin diye vokeller devam etmiş D: ve ahh diye bi es çıkyo duymuyomusunuz :D

    YanıtlaSil
  14. biz selena melek o düşmez o melek insan degil falan demiyoruz her ünlü gibi oda playback yapabilir sorun şuki başkası yapınca bişey olmuyor selena yapınca olay oluyor hem zaten düşünce oww gibi bi ses çıkıyor ve nakarat kısmını vokeller söyler tüm ünlülere bakabilirsin bu öyledir

    YanıtlaSil
  15. PLAYSELENABACK14 Ekim 2013 14:27

    playback kesin. çünkü o vokallerin değil selenanın sesi.

    YanıtlaSil
  16. ya bulamadım kaçıncı dakikaada :D

    YanıtlaSil
  17. playback yapıyo çünkü avv diye bi ses geliyo ama hala sarkı var

    YanıtlaSil
  18. SelenatorForever14 Ekim 2013 14:39

    Bende Selenatorum ama gercekten playback yapıyor kendinizi kandırmayın :') <3

    YanıtlaSil
  19. Playback olabilir. Yinede Selena <3

    YanıtlaSil
  20. Fake account14 Ekim 2013 16:04

    len amele sümüklü evlatlar kalkın ders çalışın sizene playbackmiş vokalmiş ne malsınız lan bunlarla uğraşacağınıza ders çalışsanız yale university öğrencisi olursunuz tabi ne olduğunu biliyorsanız ezik insancıklar.... sdffds

    YanıtlaSil
  21. KİMSE PLAYBACK YAPTIĞINI BİLMİYOR BELKİ YAPIYORDA OLABİLİR AMA BENCE YAPMIYOR ÇÜNKÜ FARKETTİYSENİZ SLOW DOWN'UN KLİBİNDA VS FALAN SES DAHA FARKLI KONSERDE DAHA FARKLI ORDA KENDİSİ SÖYLÜYO DİYE DÜŞÜNÜYORUM HEM BİR ŞARKICI PLAYBACK YAPADABİLİR YAPMAYADAİLİR SANKİ SADECE SELENA

    YanıtlaSil
  22. bende selenayı sevıyorum ama playback yaptıgı dogru ve barız bellı acık ortada yanı sonlarda falan hıc agzını oynatmıyor cok bellı ama bu onu sevmedıgım anlamına gelmez

    YanıtlaSil
  23. hahahahh geberseydi

    YanıtlaSil
  24. HİÇKİMSEBİRŞEYBİLMİYOR14 Ekim 2013 17:27

    PLAYBACK YAPIYO YA DA YAPMIYO BU KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ YAPIYOSA BİLE BUNU YAPAN SADECE SELENA DEĞİL.hER ŞARKICININ ARKASINDA VOKAL VARDIR.bAZI KISIMLARI ONLARDA SÖYLER MESELA Mrs.Fenty'NİN DEDİĞİNE GÖRE BEYONCA 2-3 YILDA ÇALIŞARAK YAPMIŞ TAMAM AMA BU SELENA'NIN YAPAMAYACAĞI ANLAMINA GELMEZ VE FARK ETTİYSENİZ DÜŞERKEN "AY"GİBİ Bİ SES GELİYOR.O SIRADA VOKALLER SÖYLÜYO OLABİLİR VE O SELENANIN KENDİ SESİ YANİ ŞARKIYI CANLI CANLI SÖYLÜYO SLOW DOWN KLİBİNDE VS. AZ DA OLSA FARK VAR.

    YanıtlaSil
  25. selena profösyenel bir dansçı değil ama usta bir oyuncu dans etmekte amatör olmasına rağmen bir insan hata yapabilir sizin gibi ne olduğunu bilmeyen p'. rabotlar değil...

    YanıtlaSil
  26. konsere giden tanıdıklarım bile playback dediler. ayrıca the scence değil the scene o ve artık beraber çalışmıyolar. ben antiyim senden iyi biliyorum amk. savunucam diye bi taraflarını yırtıyosun da haklı bi yanı yok. ses yok madem bırak şarkıcılığı. dshjfashskjhh

    YanıtlaSil
  27. Resmen doğruları haykırmışsın birinin yapması gerekiyordu

    YanıtlaSil
  28. LAN SELENADAN AĞĞĞHH DİYE BİR SES ÇIKIYO JSLDSJLKD

    YanıtlaSil
  29. Dilara Gökçe15 Ekim 2013 00:33

    Yanlış yazmış olabilirim o kadar yazı içinden bir harfe mi taktın sen? Sesi de var aç izle. Kaliteli yerden izlesen görürsün sesi. Kızın milyonlarca hayranı var sesi yok diye mi hayran olmuşlar. Var ki dinliyorlar.

    YanıtlaSil
  30. Dilara Gökçe15 Ekim 2013 00:34

    Şarkının bu bölümünü Selena söylemiyor sadece vokaller söylüyor.

    YanıtlaSil
  31. arkadaşlar disneyden çıkan yıldızlar genellikle şarkıcı olurlar ses olsun olmasın selenanın sesi yok ki ya kızın oktavı en fazla 2.2

    YanıtlaSil
  32. Dans ederken şarkı söylemek çok zordur. Playback onun sesinin çok kötü olduğunu göstermez. Dans ettiği için playback yapan bir çok ünlü var zaten. Neden sadece Selena gözünüze batıyor anlamıyorum.

    YanıtlaSil
  33. Playback olduğunu sanmıyorum vokaller bence ama olabilir. Bu onun başarısız olduğunu göstermez . Dans ettiği için playback yapan bir çok ünlü var. Ki diyelim bu playback sesi kötü olduğu için veya sizin deyiminizle şarkıcı olmadığı (!) için yapıyor coverları da mı playback ? Royals ,Roar , Birthday Cake, Dream bu coverların hepsi playback mi ?

    YanıtlaSil
  34. ne vokallleri mk bildiğin selenanın sesi kabullenin playback yapıyor

    YanıtlaSil
  35. O Melek insan değil demiyor musunuz ? O.o Aman yarabbi ?! Olom her 2 cümlenizden biri "o melek insan değil" cümlesi ? Ve emin ol İngiltere - İspanya ve Amerika başta olmak üzere 6 ülkeye gititm. Ve hepsinde RiRi hariç farklı kişilerin konserine gittim. Justin Bieber - Rihanna - Ellie- David Guetta - Enrique Iglasias - ve Little mix gibi ünlülerin konserine gittim.Playback'i artık o kadar iyi biliyorum ki tek bakışta anlayabiliyorum. Aşağıdaki yorumlara bakarsan tepkimi çok iyi anlarsın. Aşağıdaki insanlar götlerini sıksa anca 3 yabancı kişinin konserine gitmiştir. Ama ben şu son 2 yıldır durmadan yurt dışına konserlere gidiyorum. Vokel değil Vokal. Ve rica ediyorum lütfen bana vokalleri ve playbacki anlatma. İsteidğim ünlülere baktım ve bu bana yetti.
    Selena yapınca olay olmayacaktı aslında ama aşağıdaki malların yorumu çok güldürdü dayanamadım patladım . YAV HE HE CANLI SÖYLÜYOR. O BİR MELEK O FARKLI MİLLET. ASLINDA ONUN SESİ KIÇINDAN ÇIKIYORDA SİZ BİLMİYORSUNUZ.

    YanıtlaSil
  36. ESRAFOREVERSELENATOR15 Ekim 2013 22:53

    mal mısın sen ya !1!'!!! selena playback yapmaz ! o kraliçe ki buna ihtiyacı bile yok ! playbackı ancak miley yapar yada demi yada beyonce yada katy yada rihanna yada sia ! selena yapmaz seni gerzekalı !1!

    YanıtlaSil
  37. Selena'ya Anti değilim. Tam tersine seviyorum ama sizin gibi insanlar cidden insanı soğutuyor. Lütfen kendine çeki düzen ver .

    YanıtlaSil
  38. Bu kadar hareketli bir şekilde dans ederek, playback yapmadan şarkıyı düzgün söyleyebilirseniz, ben de sizleri ayakta alkışlarım!!

    YanıtlaSil
  39. beyonce nasıl yapıyor o zaman amk. kadın hem manyak dans ediyor hem de mükemmel şarkı söylüyor. hemen "npsn kz yrluyo .s.s.s" demeyin.

    YanıtlaSil
  40. selena o gruptan ayrılalı kac yıl oldu??!!bilsen şaşardım zaten

    YanıtlaSil
  41. ŞU KIZI ELEŞTİRMEKTEN VAZGEÇİN17 Ekim 2013 16:29

    ULAN SİZ KONSERDE SAATLERCE ŞARKI SÖYLEYİP O DANSI YAPSANIZ NEFES ALAMAZSSINIZ, GELMİŞ BURDA PLAYBACK MUHABBETİ YAPIYOSUNUZ.

    YanıtlaSil
  42. Bi git biraz ötede yaşa ya.Selena asla playback yapmaz deme.Nerden biliyorsun playback yapmadığını yanındamıydın? Gördün mü playback yapmadığını? Bilip bilmeden söyleme lütfen.Tamam herkes playback yapabilir.Ama baya baya belli oluyor playback yaptığı.Sadece senin ve senin gibilerin playback yapmaz demeleriniz insanı çıldırtıyor.Selenatorsün anlarım ama Selena yapmaz deme.Birçok ünlü yapıyor.Ve Selenanında yaptığı baya baya belli.Sadece senin demenle olmuyor bil istedim.

    YanıtlaSil
  43. Kimsenin sürekli melek dediği yok .Dense de bu neden bu kadar abartılıyor?.Yani Taylor, Demi gibi ünlülere de melek deniliyorken Selenatorların melek demesi neden memleket meselesi oldu anlamış değilim. Kimse kalkıp Selena melek düşemez playback yapamaz demiyor aq.Selenator'ım ama hatalarını da doğrularını da söylerim üstünü kapatmam.Evet bazı Selenatorların ben de bazen saçmaladıklarını düşünüyorum örneğin Ariana veya Barbara konusunda abartıyorlar.Veya bazılarının Miley konusunu da abarttığını düşünüyorum. Ama onun dışında çıkıp Selena melek düşmez,hata yapmaz diyen görmedim. Playback konusuna gelirsek abi tamam yapsın. Sonuçta dans ediyor bu yüzden playback yapması çokta garip değil. Bu onun bu kadar yargılanmasını gerektirmiyor. Sonuçta bir şeyler yapmış bir emek harcamış ve bulunduğu konuma gelmiş. Burada oturup onu veya başka bir ünlüyü eleştirmek kimseye düşmez.

    YanıtlaSil
  44. Playback yapmıyor onun söylemediği kısımları arkadaki vokalleri yapıyor. O sesler onların sesleri. Ayrıca Playback yapıyosa ne var bunda başka yapanlarda var Bizde de yapan var Playback kötü bir şey değil. Sonuçta şarkı onların ses onların Her şekilde onlar söylüyo. Ayrıca Selena ve bazı diğer şarkıcılar sahnede şarkı söylerken dans da ediyorlar. Ve bu tahmin ettiğiniz kadar kolay bi iş değil. İnsanlar hakkında saçma saçma konuşmaktan vazgeçin. Onları sevmiyor olabilirsiniz. Ama onları sevenler var. Sevmiyorsanız onları yargılamayın. Sadece susun. Onlar sanatçılar ve işlerini yapıyolar. Playback yapıyorsada bu ne ayıp bişey ne de kötü bişey!!

    YanıtlaSil
  45. Ayrıca düştüğü zaman söylemeye devam ediyor. Düştüğünü belli etmemeye çalışıyo.

    YanıtlaSil
  46. "Hiçte boktan yorumlar yapmayın " CÜMLESİNİN NERESİNİ ANLAMADIN BİLMİYORUM. ONU BUNU BOŞVER DE SEN " Selena melek düşemez" DİYEN KİŞİLERİ GÖRMEDİN Mİ ? OLOM BİR KIZ YORUM YAPMIŞ 24 KİŞİ DE BEĞENMİŞTİ ? HER NE OLURSA OLSUN BÜTÜN SELENATORLAR TEK BİR ŞEY DİYORLAR. SELENA MELEK. TAMAM BİZDE DİYORUZ DİĞER ÜNLÜLERE DE AMA BİZ İDOLÜMÜZ SARHOŞ OLDUĞUNDA, "AAA HAYIR YAPAMAAZZ İDOLÜM UNİCEF MELEĞİ ALKOL İÇMEEZ" FALAN DEMİYORUZ. İÇSİN AMK. BİZİM YERİMEZE DE İÇSİN DİYORUZ AMA SELENATORLAR HER NE OLURSA OLSUN. JB'NIN ŞARKISINA İYİ YORUM YAPTIĞINDA HEMEN SELENA TAM BİR MELEK. AMK DEMEYİN YA. O MELEKSE BENDE TANRIÇAYIM. SLM SLM SLM. "playback yapamaz " 'DAN ÇOKTA PLAYBACK YAPMAZ DİYORLAR HADİ İSPAT İSTİYORSA BİRAZ AŞAĞIYA İN BAK. CİDDEN ZOR DEĞİL. AŞAĞIDAKİ YORUMLARA BAKMAN YETERLİ. BU SELENATORLAR İNSANI SELENADAN BIRAK HAYATTAN SOĞUTUR Kİ SOĞUTUYOR DA.BARBARA YA KESİNLİKLE ÇOK LAF ATIYORLAR. CİDDEN . BUNU BOŞVERDİM HADİ YANİ. TAKMAMAYA BAŞLADIM AMA BİRDE MILEY'I ÇEKEMEMEZLİKLERİ VAR. KIZ VÜCUDUNA KENDİNE GÜVENİYOR DA AÇIYOR. SİZE NE HANİ ?! AMA GELDE BUNU BU MALLARA ANLAT. KISACASI İMKANSIZ.

    YanıtlaSil
  47. PLAYBACK YAPIYOR ACIK VE NET SELENATOR'IM AMA SELENA OYUNCULUGA GERI DONMELI SELENA'DAKI SES HEM SARKI SOYLEYIP HEM DANST ETMEYE YETERLI DEGIL

    YanıtlaSil
  48. PLAYBACK YAPIYOR ACIK VE NET SELENATOR'IM AMA SELENA OYUNCULUGA GERI DONMELI SELENA'DAKI SES HEM SARKI SOYLEYIP HEM DANST ETMEYE YETERLI DEGIL..

    YanıtlaSil
  49. SmilerFever!20 Ekim 2013 17:19

    amk yaw he he :p

    YanıtlaSil
  50. playback yapıyor olabilir abartmanıza gerek yok bir çok ünlü yapıyor ben de bir selenator olarak hiç de üzülmedim kızın kendi seçimi sonuçta bana göre sesinin güzel olduğunu değiştirmez zaten onu sesi ya da oyunculuğundan seviyorsanız siz sadece hayransınızdır o playback yapsa da yapmasada aynı selena ! siz de gidin bir yerde playback yapın o zaman kişiliğiniz mi değişiyor !? NE ABARTIYORSUNUZ ?!

    YanıtlaSil
  51. Bütün Ünlüler Playback Yapıyo Bi Tek Selena Değil ki zaten Playback olduğunu itiraz da etmiyoruz

    YanıtlaSil
  52. BELİEBER :D23 Ekim 2013 15:14

    ÇEKEMİYORUZ :D hahahahahaaa sizde onun PLAYBACK yapmasını K-A-B-U-L-L-E-N-E-M-İ-Y-O-R-S-U-N-U-Z !!!! o MÜKEMMEL değil anlayın :D A:SDSDFGHJK:d

    YanıtlaSil
  53. BELİEBER :D23 Ekim 2013 15:21

    ! Sensin mal Gerizekalı Selena kraliçe deil :d selenator olunca sevdiğin ünlü kraliöe olmuyor ayrıca Sen çok bksunda Mileye Demiye Katyye Ririyemi laf Atıyosun Amk kmsin ln sen selena Senin o sevmediğin miley deminın tırnağı bile olamaz :D Ayrıca kmse onu playback yaptığı için veya dştüğü için yargılamıyor selenator deilm olmucm sonsuza kadar ANTİYİM ama selenatorlere Saygımız olması için hiçbr sebebim yok selena düşübilir playback yapabilir ama KRALİÇE OLAMAZ :D ANLAYN

    YanıtlaSil
  54. Bu kadar çok dans etmesin o zaman ne gerek var konser orası insanlar müziğini dinlemeye para veriyo. şarkı söyleyemiyosan hiç söyleme. dansçı olsun o zaman. sdkfsdfa

    YanıtlaSil
  55. selena hayranı biri26 Ekim 2013 19:48

    çok bariz playback yapıyor şu ana kadar playback yapmağı az konser vardır ama ben selenanın şarkılarının ritmini melodisini ve sesini seviyorum değiştirilmiş bile olsa ve sahne showlarınıda katarsak bana göre müthiş

    YanıtlaSil
  56. Bu salağa sebep diye sormak ayıptır lan :D Amacı yok zaten asdfgh :D

    YanıtlaSil
  57. ne olmus yani sesinde hic bir degisiklik olmadiysa?nasil cikmasi gerekiyor ki?playback falan yapmadi,yapmiyor ok?

    YanıtlaSil
  58. selenayi cekemiyorsunuz9 Şubat 2014 09:51

    yalan soylemeyin ben selenanin gercek sesini biliyorum ve bu onun gercek sesi ve ayrica sen neden gebermiyorsun elif hanim?bence sen de bilieber hayranisin

    YanıtlaSil
  59. selenayi cekemiyorsunuz9 Şubat 2014 09:52

    salak sey

    YanıtlaSil
  60. selenayi cekemiyorsunuz9 Şubat 2014 09:54

    ayrica selena yilin en iyi pop sarkicisi secilmis ve en iyi dans eden,naber elifcik?

    YanıtlaSil
  61. Doğru diyil SELENA çok güzel bir sarkici bence onun playback e ihtiyaci yok amma yapmışsa da yapmış işde onun çok güzel bir sesi var fakat dans edərkən sarki söylemek çetin
    Ben bir selenatörüm ve buna göre çok seviniyorum ve şansliyim selenanın antileriyse yalniz bakip da çatliyorlar

    YanıtlaSil
  62. Evet temamen doğru!!! sende mi selenatörsün?

    YanıtlaSil
  63. Selenator'um ama playback yapmış gelip buraya yapmamış yazanlar vardır belki görmedim ama vcidden yapmış ve biririsi'' dans ederken nasıl söylesiin'' gibi bir eşy yazmış önceden söylemişti bir kaç konseirnde.. ve şunuda bilinki tek playback yapan Selena değil!!

    YanıtlaSil
  64. Tamamen demek istediklerimi yazmışsın sana kesinlikle katılıyorum :)

    YanıtlaSil
  65. sırf playback yapıyor diye sanatçımı olmuyor sen o kadar aynı anda dans edip aynı anda şarkı söyleyebirmisin ha playback yapan birsürü ünlü var neden onlar yapınca bişi değilde selena yapınca olay oluyo ???? ha doğru ya olay oluyo çünkü siz onu ÇEKEMİYORSUNUZ !!!!!!

    YanıtlaSil