» » » » » Demi Lovato, Miley Cyrus'a Gönderme Mi Yaptı?


Miley Cyrus'ın en yakın arkadaşlarından biri olan Cheyne Thomas (aynı zamanda Jingle Ball konserlerindeki noel baba kostümlü kişi) Demi'nin uyuşturucu bağımlılığı ile ilgili "30 dakika kokain olmadan duramıyordum" açıklaması ile yayınladığı bir instagram videosuyla dalga geçti. Videoda Demi'nin açıklamasına gönderme yaparak elinde Coca-Cola ile "Kola olmadan 30 dakika duramıyorum." diyor.

Cheyne daha sonra videoyu sildi, ama Demi ile kavgaları twitterdan devam etti.



Demi'ye yakın bir kaynak ise, Demi'nin Cheyne'in alaycı mesajlarına "Bu kadar ileri gitmek senin için ÇOK FAZLA!!!" diyerek tepkisini dile getirdiğini bildirdi.

"Heart Attack" şarkıcısı daha sonra "Arkadaşların kimse sen de o'sundur." diye bir tweet attı ve bununla Miley'ye gönderme yaptığını düşündürdü.

Olanlar hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizce Demi gerçekten de Miley'ye gönderme yapmak niyetinde miydi?

Cheyne'in Videosu;

YWYJSH

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

38 yorum:

  1. iyi demiş sürtük mileyin erkek sürtüğü arkadaşi

    YanıtlaSil
  2. Bir Demiley sever olarak bence dediğin şey çok yanlış. Miley, ona bunu yapmasını söylememiştir. Arkadaş onlar. Demi rehabilitasyondayken de Miley yanındaydı. O da ot kullanmıştı.

    YanıtlaSil
  3. sizin gibi lovaticler yüzünden demi den soğuduğum gerçeği :D

    YanıtlaSil
  4. Aynen ya sizin gibi oruspu çocuğu dusuncesiz Gerzek beyinsiz olan lovaticler de var tabii. Adam ol sikerim belani amk malı

    YanıtlaSil
  5. Hayyııırr yaa mileyi çok seviyo demi,asla mileye laf atmaz oyüzden.. FOREVER DEMİLEY <3 ikisi benim herşeyimm

    YanıtlaSil
  6. BİÇÇÇİN EVLADI..!1 kimsinde seen demiyee laf sokuyosunn.ünllü olmak için yapıyoo oç.ama lavoticler havasını almayı bilirr.

    YanıtlaSil
  7. hoopp yavaş oll mileye sürtük diyemezsin.eğer lavoticsen deminin arkadaşlarına saygılı olmayyı bbilceksinn.hem bir lavotik olarak deminin mileye laf attığını hiç sanmıyoorum ..

    YanıtlaSil
  8. miley'nin.ne.suçu.var22 Aralık 2013 18:56

    lovatclr skr tmm mı .s.s. Şu Demi artık ayağını denk alsın. Herşeye bi celalleniyo göt göt tepki veriyo. Videoda miley bile yok. Ama miley ye gönderme yaptığını düşünmüyorum ama yaptıysa vallaha yeter..

    YanıtlaSil
  9. ünlü olmak için demi'yle uğraşmasına gerek yok. miley yeter ona. sadece bizim gibi demi'nin kendini acındırma çabalarından bıkmıştır. bana da komik geliyo. velet gibi ağlayıp zırlayıp prim yapıyo amk malı.

    YanıtlaSil
  10. objektifbakışaçısı22 Aralık 2013 19:11

    smiler değilim ama her olayda miley'e bok atmasanız artık. burada olay demiley değil. demi ve cheyne arasında. ayrıca uyuşturucu bağımlılığıyla değil deminin açıklamasıyla dalga geçmiş. tek bağımlı olan kişi demi değil sonuçta. belki sevmiyodur. herkes lovatic olmak zorundamı?

    YanıtlaSil
  11. OROSPU DEMI.CHEYNE HAKLI CANIM BENİM ASDJNASD KOMEDİ YAPIYORLAR O DANAMETRIA CİDDİYE ALMASAYDI O ZAMAN

    YanıtlaSil
  12. ŞU YORUMLARA BAKTIKÇA CİDDEN TÜRKİYE'NİN NEDEN İLERLEMEDİĞİNİ ANLIYORUM.Bİ KERE ŞU CHEYNE'NİN YAPTIĞI ŞAKAYI DESTEKLEYEN OROSPU ÇOCUKLARI SİKTİRİP GİTSİN ONLARIN UFACIK BEYNİ Bİ BOK ANLAMAZ ZATEN.DEMİ'NİN KENDİ SORUNLARIYLA DALGA GEÇİLMESİNİ SEVMEDİĞİNİ LOVATİC OLMASANIZ BİLE ANLARSINIZ.İLK OLARAK X FACTOR SONRA DA BU.KIZ NE YAPSIN? KİŞİSEL SORUNLARIYLA DALGA GEÇİLMESİNE GÜLSÜN MÜ? BU KADAR MANTIKSIZ MISINIZ? SİZ ESKİDEN MADDE BAĞIMLISI OLSANIZ VE BUNLARI AŞTIKTAN SONRA MEDYAYA ANLATSANIZ VE DALGA KONUSU OLSANIZ NE YAPARDINIZ? EMPATİ KURMAYI BİLE BİLEMİYOSUNUZ KIZI NASIL ANLAYIN? GELİP BURAYA APTAL APTAL YORUMLAR YAPIYOSUNUZ.İNSAN KAÇ SENELİK ARKADAŞINA -Kİ MİLEY DEMİ REHABİLİTASYONDAYKEN HEP YANINDA OLMAYA ÇALIŞIYODU,TELEFONDA KONUŞURKEN AĞLIYODU VE STAY ŞARKISINI DEMİ'YE YAZDI- NEDEN GÖNDERME YAPSIN? MİLEY'Yİ O KADAR DESTEKLEMESİNE RAĞMEN.AŞIN ARTIK ŞU ÖNYARGINIZI..

    YanıtlaSil
  13. ismini beğendim22 Aralık 2013 23:20

    adın çok yaratıcı kardeş. hoşuma gitti. xdjhgsz

    YanıtlaSil
  14. Miley "Stay" şarkısını Nick Jonas için yazdı. Nick'in başka bir şarkısına cevap olarak.

    YanıtlaSil
  15. atarlibalinademi23 Aralık 2013 08:11

    Farkim olsun dedim :) asdasdassas

    YanıtlaSil
  16. atarlibalinademi23 Aralık 2013 08:13

    O zaman demi de mileye atar yapmasin kizin ne sucu var?boku arkadasi yemis suc mileynin oluyo

    YanıtlaSil
  17. selenator ya da smiler olduğumu kim söyledi?
    al birini vur ötekine amk hepsi bi ayrı mal. ama demi çok kaprisli. yok hayranlarıyla yakınken biri onu bıçaklayacakmış da bilmem ne. mal mal konuşuyo. bencil balina. 2-3 senedir katıldığı her programda aynı şeyleri anlatıyo. eskiden biraz severdim ama her yaşadığından prim yapması boktan bi şey. bi yerlerini açsa daha iyi amk. gkjsd

    YanıtlaSil
  18. Belkide küçük bir şakadır lan :D Biliyosunuz onların şaka şekilleri çok artistik tıı :)

    YanıtlaSil
  19. Lovatic değilim ama Demi'ye yapılanı hoş bulmuyorum. Ama konuyla Miley'in bir alakası yok bence. Ayrıca Demi'nin Miley'e gönderme yaptığını düşünmüyorum. Eğer gönderme yaptıysa da bence hoş olmamış. Çünkü Miley bu durumda suçsuz.( Demi'ye anti değilim seviyorum sadece benim görüşüm.Smiler Lovatic kardeştir =) )

    YanıtlaSil
  20. Tama klesin zaten Miley de dün Demi'yi savundu çeneniz kapnsın artık !

    YanıtlaSil
  21. Demi onun bunun uzulmesini istemedigi icin degil balinanin öküzün onde gideni oldugu icin CIKAMIYO kimseyle

    YanıtlaSil
  22. DEMİLENA HAYATTIR28 Aralık 2013 15:37

    orda başka birşey kasdediyor hem siz deminin bir ropörtajında mileyi sonuna kadar desteklediğini bilmiyor musunuz bence burda bütün suç çayna mı ceyne mi denen adamda ona ne ki amk çocuğu işte

    YanıtlaSil
  23. DEMİLENA HAYATTIR28 Aralık 2013 15:41

    bence o prim dediklerini al götüne sok tm mı burda olay şöyle demiş böyl edemiş değil sana göre senin amacın demiye mileye ve sewlenaya laflar sokmakk

    YanıtlaSil
  24. DEMİLENA HAYATTIR28 Aralık 2013 15:45

    Arkadaşlar şuanda hepiniz demiye sayıyorsunuz adım gibi eminim faakt bu rda demi bence başkaların attı lafı ve dee bazı lovatica rkadaşlarım ve arkadaşım olmayan anti yaratıkları bazıalrı mileye bazıları demiye laf atmışBunu herkeden beklerdimde sizin gibi aşağılık antilerden beklemezdimm.Onlar yakın arkadaş lütfen böyle yapmayın DEMİNİN DEĞER VERDİĞİ BİRİNİ ÜZMEK DEMİYİ ÜZER.MİLEYNİN DEĞER VERDİĞİ BİRİNİ ÜZMEK MİLEY ÜZER .forever DEMİLEY

    YanıtlaSil
  25. sürtük yarrak ye demi geber am kafalı yarrrrrrrrrrrrrak

    YanıtlaSil
  26. Demi'nin uyuşturucu bağımlılığı iki yüzünden bilenler vardır illu'ye girince size seks mi uyuşturucu mu diye soruyorlar demi uyuşturucuyu seçmişti.Yani ilu îtiyor ama her olayda da Miley'i işin içine karıştırmayın ben onla pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum ve

    YanıtlaSil
  27. illu saçmalığına inanıyo musun? really bitch?

    YanıtlaSil
  28. Özge Mutlucum moderatörcüm senin twitter'ın yok mu la :D Demi twitterdan "OMG OMG OMG Bu şarkı benim içinmiş ona yani herşeyime çok teşekkür ediyorum" diye tweet atmıştı Miley is cevap olaraak "Teşekküre gerek olmadığını iyi biliyorsun sadece yanımda ol yeter.seni çok seviyorum" diye tweetlemişti :)

    YanıtlaSil
  29. Miley bir konserinde şarkıya başlamadan önce "Sıradaki şarkı bir Jonas Brother için" demişti ama. Zaten sözlerine bakınca anlaşılıyor bence kime olduğu. Demi'nin o tweetinden haberim yok. Doğru olduğunu sanmıyorum.

    Nick kendi 'Stay' şarkısında şöyle diyor:

    Just tell me that you'll stay.

    Miley'nin şarkısındaki cevabı ise:
    I will staaaaaaayyy.

    YanıtlaSil
  30. özgeyi yerunn :DD2 Ocak 2014 20:42

    Lan valla her olaya miley'i atıyolar

    YanıtlaSil
  31. özgeyi yerunn :DD2 Ocak 2014 20:46

    Lan sen demi'ye selena'ya miley'e anti olacak kadar ne yaşadın matematik sınavınızmı yaklaşıyo lan çokmu korkuttular seni mk

    YanıtlaSil
  32. Hyr Miley açıklamıştı :)

    YanıtlaSil
  33. Kaynak var mı? İnanmıyorum çünkü, ayrıca bariz bir erkek için yazılmış sözleri.

    YanıtlaSil
  34. Bir dakika bulucam :)

    YanıtlaSil
  35. Nasıl savundu neler dedi?

    YanıtlaSil
  36. Aq ne demiy laf atiyonuz lan oç lar Miley ilee Demi kardes ve Stay sarkısı Demi icin yazdı.Gerizekalılar amele sümükleri

    YanıtlaSil
  37. sen ne diyosun amg.Selena , miley ağlıyo asıl demi, ne zaman ağladı boş konuşma ya.Ben mileyide selenayıda seviyorum ama senin gibi mallar yüzüne soğuyorum.Çok biliyomuş ayakları yapmanız yokmu hele.Bide ona miley yetseydi twitterda bu kadar az takibi olmazdı.Olay yaratmak istedi demide onun tam ağzına layıftı .Ama siz beyinsizler hakklıyı haksızdan ayıramıcak kadar acizsiniz...Hangi ünlünün hayatı gerçek amg sanki hepsi yalan hayat yaşıyoo.Ama en azında demi ne götü başını açtı nede başkalarının üüzülüceğini bile bbile kimseyle çıkmadı.He bana göre hava hoş ben kimsenin ne yaptığına bakmak ama diğer insnalar öyle değil milyonlarca insanı ağlatıp yada milyonların önünde azgın hareketler yapıp duranlar suçlu değilde ,,demi zırlayan bebek oyüzdne suçlu yanii..Bence siz beyninizi kullanmayı öğrenin biraz.Boş yaşıyosunuz.

    YanıtlaSil
  38. atarlibalinademi23 Mayıs 2014 13:01

    Yeter lan her olayda mileyye suc atiyosunuz.mileynin arkadasinin deminin sorunlariyla dalga gecmesi yanlis olabilir ama demi de ayagini denk alsin.herkesin sorunlari var ama kimse demi gibi onlarla kendini acindirip prim yapmiyo.demi sadece kendisinin sorunlari varmis gibi davraniyor ve bu da sinir bozucu. Ayrica miley demi ile ne dalga gecmis ne de arkadasini desteklemis.yani demiyi uzecek bisey yapmamis.demi bosubosuna atar yapip da sinirini mileyden cikarmaya calismasin.laflara, roportajlara gelince demiley forever, gercek hayatta tam tersi oldu canim.mileyime bulasmasin pis dingil.

    YanıtlaSil