» » » » » » » Etkinlik: Yılın Hızla Yükselen Ünlüleri!


Neredeyse 2014 yılına girmek üzereyiz, yarın gece 2013'e elveda diyeceğiz. Bu hepimiz için uzun bir yıl oldu, hadi 2013 yılında bir anda hızla ünlenen ve akıllara kazınan bazı ünlülere bir göz atalım;



Ariana Grande

Ariana bir sene öncesine kadar Nickelodeon'da küçük bir oyuncuydu ama şimdi Amerikan müzik ödülüne sahip bir sanatçı haline geldi! Ariana ayrıca 20 yaşında olmasına rağmen, 2013 yılında 'Yours Truly' adlı ilk albümüyle patlamasının yanında 'The Way' ve 'Right There' adlı teklileriyle de çok olay yaratmıştı. Saç şekli konusunda çok tepki alsan da hep pozitif olmayı başardığın için tebrikler Ariana!

Lorde

Fikirlerini kendine saklamada biraz sorun yaşasa da bu onun çok başarılı bir sanatçı olduğu gerçeğini örtmüyor! 2013 yılında bomba gibi çıkış yapan 16 yaşındaki sanatçı, Youtube'da bolca tıklanan şarkısı Royals'ı 30 dakika içinde yazsa da 3 dakika içerisinde çoğu insana büyük bir ders veriyor. Billboard Hot 100'deki başarısını ve Grammy adaylıklarını da unutmamak gerek. Dilini bazen tutamasan da dobralığını seviyoruz Lorde!

AnnaSophia Robb

Charlie'nin Çikolota Fabrikası'nda küçükken oyunculuğuyla insanları etkilemeyi başaran genç oyuncu bu sene The Carrie Diaries'de gerçekten çok iyi bir iş başardı. Ayrıca Anna'nın bu yaz çıkan The Way, Way Back'deki oyunculuğuyla yükselmesini de unutmamalı.

Emblem3

Geçen sene X-Factor yarışmasında kazanamasalar da genç kızların gönlünü fethetmeyi başardılar. Yeni birçok şarkı çıkarmalarının yanı sıra Selena Gomez'e Stars Dance Tour'da eşlik ettiler. Ayrıca genç sanatçılar 2014 yılında kendi turlarına çıkacaklarını açıklayarak hayranlarını sevindirmişlerdi. 

Şans eseri katıldığınız bir yarışmada yoktan var olup büyümeye çalıştığınız için tebrikler Emblem3!

Fifth Harmony

X-Factor yarışmasından sonra yükselip Youtube hesaplarında yaptıkları coverler sayesinde daha da çok tanınan grup, bu sene kendi şarkıları yazıp seslendirmişlerdi. Henüz yaşları büyük olmasa da bir araya gelip çok iyi işler başardılar. Ayrıca Fifth Harmony bu sene Cher Loyd'un turuna katılmıştı. Bu kızlar gelecekte çok büyüyeceğe benziyor!
Sizce bu sene diğer büyük çıkış yapan ünlüler kimlerdi?

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

16 yorum:

  1. Bridgit mendler30 Aralık 2013 17:06

    bridgit mendler

    YanıtlaSil
  2. Lorde diğer ünlülere diss atarak tanındı aq ben tanımıyodum şahsen. Sesine lafım yok tabii. Royals şarkısı çok güzel.

    YanıtlaSil
  3. miley deişmedi o sadece büyüdü30 Aralık 2013 18:17

    ahh miley tabikide tWerk dansıyla da bu yıl da bi numara mk ona laf eden sklinatorlerin mk bn lnn . . . ahh destiny hoppppp <3 galpp . hahaybii :D :D

    YanıtlaSil
  4. Theİlluminati30 Aralık 2013 18:18

    Herkeze mason locasından mason selamı diliyorum ki sizde gözü takip edersiniz bunun için taksım 54. cü molonya sokaktan sağa dönün göz sizi orada bekliyor yazan-Büyük Maritohana Üstad derece24 baphomet koruyucusu

    YanıtlaSil
  5. ne diyon amk skfsa

    YanıtlaSil
  6. Her Selenator aynı değil(ÇokKoyuSmiler'ım)

    YanıtlaSil
  7. Gene mi sen mk :D

    YanıtlaSil
  8. selenator leyla31 Aralık 2013 13:20

    Bencede ayni deyil Selenator um ama smiler deyilim ama mileye bayiliyorum

    YanıtlaSil
  9. o da zaten ona laf edenlerin demiş tüm selenatorlerin dememiş

    YanıtlaSil
  10. Bak ben orayı okumamışım :D

    YanıtlaSil
  11. miray ulutürk1 Ocak 2014 14:10

    ellie goulding?

    YanıtlaSil
  12. ellie goulding?

    YanıtlaSil
  13. özgeyi yerunn :DD2 Ocak 2014 20:20

    ne diyo bu lan :AS:dA:Sd

    YanıtlaSil
  14. özgeyi yerunn :DD2 Ocak 2014 20:22

    Ya niye böyle yapıyorsunuz ki bikaç selenator miley'e anti diye hepsini öyle zannediyosunuz ben selenator'ım ve Miley'i her haliyle seviyorum ama siz bütün selenator'lar ona antiymiş gibi gösteriyosunuz

    YanıtlaSil
  15. Miley bence 2013'ün en fazla çıkış yapan ünlüsü

    YanıtlaSil
  16. Kesinlikle Fifth Harmony çok iiyi ilerliyor ya sesleri zaten muhteşem bebeklerimn :)

    YanıtlaSil