» » » » » » » Ebru Gündeş O Ses Türkiye Ekibinden Çıkartıldı mı?


Geçtiğimiz haftalarda yolsuzluk davasıyla birlikte Ebru Gündeş'in kocası da tutuklanmıştı. Acun Ilıcalı o günden beri yasta olan Ebru Gündeş'e doğal olarak sinirlenmeye de başladı. 

Final gecesi programda gerginlik yaşandı. Seyirciler tezahürat yaptı ancak Ebru 'hayır' anlamında kaşlarını kaldırırken kameraya yakalandı.

Bunun üzerine jüri üyeleri de ne yapacağını bilemedi. Hadise durumu toparlamak için topu Gökhan'a attı ancak Gökhan da önündeki kartlarla suratını gizleyip, Ebru'yla konuşmaya çalışarak Acun'u canlı yayında şaşırttı.

Bu olaylardan sonra Ebru Gündeş ve Acun'un bir toplantı yaptığı, bu toplantıda tamamen eğlence amaçlı yapılan bu yarışmanın Ebru'nun bitmek bilmeyen yası yüzünden anlamını yitirdiği, bu nedenle bir sonraki sezonda kendisiyle çalışmak istemediğini söylediği konuşuluyor. Ebru Gündeş'in de Acun'dan toparlanmak için zaman istediği ve ilerleyen günlerde bir daha toplantı yapacakları konuşuluyor.

YWYJSH

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Bir zamanlar sadece Kürtçe şarkı çıkardığı için Ahmet Kaya ya vatan haini diyen kişi şimdi kocasıyla devleti soyuyor ne garip .

    YanıtlaSil
  2. çocuğunun üzülmesini istemezmiş ay kıyamam sana tabiki sende üzülürsün kızında nede olsa turnayı gözünden vurdum derken turna sizi götünüzden vurdu ilk defa adelet yerini buldu tabi tayyip rüşvet alıp onları serbest bırakmassa

    YanıtlaSil
  3. devleti soymuyor. devletle birlikte HALKI soyuyor. yanlış anlama sana birşey demiyorum. sadece ufak bir düzeltme yaptım.

    YanıtlaSil