» » » Justin Bieber’ın Komşusuna Zararı $20.000


Perşembe akşamı komşusunun evine yumurta fırlatan Justin Bieber, yaklaşık 20.000 dolarlık zarara neden oldu.
Üstelik Justin, komşusuna bir özür telefonu bile açmadı.

TMZ’nin haberine göre Perşembe akşamı Justin, Calabasas’taki komşusunun evine yumurta fırlatırken kameraya kaydedilmişti.

Polis kaynakları, L.A. County Şerif ofisi yetkililerinin olaya ilişkin soruşturmayı hızlandırdıklarını ve komşudan onarım masraflarını bugün itibariyle kendilerine bildirmesini istediklerini belirttiler.

TMZ’nin öğrendiğine göre yumurta saldırısından dolayı komşunun evinin ön cephesinin tamamına yeniden sıva vurulması gerekiyor. Evin ilk etaptaki sıvasının Venedik sıvası olmasından dolayı bu onarım yaklaşık 15.000 dolar tutacak. Ayrıca yeniden boyanması gereken birkaç kapı da dahil olmak üzere diğer zararlardan dolayı ekstra 5.000 dolar daha ödenmesi gerekecek.


Öte yandan ne Justin, ne de Justin’in ekibinden biri, komşunun zararının telafi edilmesi konusunda bir girişimde bulunmadı. Ayrıca aynı şekilde ne Justin ne de şarkıcının ekibinden biri komşuya bir özür telefonu da açmadı.
Polis kaynaklarına göre olay, L.A. County Bölge Savcılığı’na gönderilecek. Bölge Savcılığının da sonrasında Justin aleyhinde vandalizm davası açabileceği belirtiliyor.
Bu arada zararın 400 doların üzerinde olmasından dolayı olay, bir yıldan fazla hapis cezası gerektiren suç kategorisinde ele alınabilir.

Turkishny

YWYJSH

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. iyice boka bağladı bu çocuk ya. lütfen bir şey olsun da artık aklı başına gelsin şunun. Belieberız alan ama iyice kötü yola girdi. Ben nasıl böyle birini idol olarak alacağım? Kendini toplaması lazım. Çok değişti

    YanıtlaSil
  2. SMİLER_SELENATOR15 Ocak 2014 13:41

    Belieber'sın ve yaptığının yanlış olduğunu söyleyebiliyorsun tebrik ediyorum:-):-):-)Bencede kendini toparlaması lazım ne yaparsa yapsın onu seviyorum<3<3<3<3<3<3

    YanıtlaSil