» » » Kanada'da Bir Radyo Justin Bieber Rehabilitasyona Gidene Kadar Şarkılarını Çalmama Kararı Aldı!


Kanada'daki The Hot 89.9 radyo istasyonu Justin Bieber rehabilitasyona gidene kadar şarkılarını çalmama kararı aldı.

Radyo istasyonu son tutuklanma olaylarından sonra Justin'in uyuşturucu için tedavi görmesi gerektiğine inandığından böyle bir karar aldı.

Sizce radyo istasyonunun kararı iyi mi yoksa kötü mü?

YWYJSH

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

11 yorum:

  1. Böyle yapınca ne boka yarayacak çok merak ediyorum. Aman ne büyük bir şey. Her ülkede dinlenen bir ünlü o, sadece Kanada'da dinlenmese kaç yazar? Bir de Justin'in memleketi aq sdkaflşsdjflasdş Yazık amk.

    YanıtlaSil
  2. rehabilitasyona gitmesine gerek yok beliebers var forever belieber

    YanıtlaSil
  3. Aptalca...

    YanıtlaSil
  4. Bence çok iyi bir fikir. Justin antisiyim ama rehabilitasyona gitmesi onun yararına. Radyo da kendi simgesi olan kişinin iyiliğini düşünerek böyle bir karar almış. Bence gayet yerinde.

    YanıtlaSil
  5. İsimsiz biri25 Ocak 2014 20:50

    Neden hala Justin'in tedavi görmesi gerektiğini kabul edemiyorsunuz ? Yanlış arkadaşlıkları, basın ve daha bir çok şey onu çok etkiledi ve eğer tedavi görmezse daha kötü hale gelecek. Bunun sizde farkında olmalısınız bence. Kendisine zarar veriyor ve hala bu davranışlarını destekliyorsunuz. Justin'i yalnız bırakın demiyorum aksine yanında olduğunuzu hissettirmelisiniz evet ama her hareketi doğru değil. Hatta bu aralar çoğu hareketi yanlış. Her yanlışını iyi göstermeyi bırakın artık ve bazı şeylerin farkına varın.

    YanıtlaSil
  6. Ahsen Büyükkorkmaz26 Ocak 2014 12:13

    bence siz justini kıskanmayı bıraksanız iyi olur yiyosa bunları koyup aynı şeyi de

    YanıtlaSil
  7. Bence ne olursa olsun rehabilitasyona gitmesi en doğrusu .altini çizerek söylüyorum ki bunu en iyi belieberler bilir ve anlar ve ben de bir belieberim .ayrica bizler ne olursa olsun biz belieberlara bunu hep birlikte aşıcaz ve yapicaz yani ona hep destek olucaz .bu arada ismimdende bakarak beni insatgramdan takip edebilirsiniz .tabii justini de takip etmeyi unutmayin

    YanıtlaSil
  8. SmİlEr_SeLeNaToR27 Ocak 2014 00:07

    Ne kadar saçma amk!Kendi ülkesi Kanadada çalmasın!Bizim Türkiye'de çalıyo ya o yeter!Ayrıca dertleri ne?Rehabilitasyona gitmesi yada gitmemesi kendi kararı.Gitmesi yararına olur ama dedim ya kendi kararı.Biz bişey diyemeyiz.

    YanıtlaSil
  9. elif_BelieBer28 Ocak 2014 16:51

    ne dion be

    YanıtlaSil
  10. Bu yaptıkları iyi şeyler. Ama diğer yaptıklarını örtmüyor malesef.

    YanıtlaSil