» » » » » Lord Jamar, "Miley, Rihanna'nın Beyaz Hali"


Rapçi Lord Jamar Vlad Tv'ye verdiği röportajında Miley Cyrus'ın Rihanna'nın beyaz hali olduğunu söyledi. Ayrıca Jamar röportajında beyaz insanların ancak zencilerin müziklerini taklit eden beyaz sanatçıların müziğini sevdiklerini savundu;
"Bence Miley Cyrus, Rihanna'nın beyaz hali. Miley'nin beyaz olması onu Rihanna'dan daha yüksek yerlere götürecek. Eğer beyazların yaptığı müzik zencilerin yaptığı müziğin takliti değilse neden tüm beyaz sanatçıların iyi yerlere gelebilmesi için zenci bir sanatçıdan imza alması gerekiyor? Örneğin Beastie Boys grubunun Run DMC'den imza alması gerekti. Eminem'in Dr. Dre.'den imza alması gerekti. Vanilla İce kimseden imza almadı, şimdi neden onun yükselemediğini anladınız mı? Macklemore'un kimden imza aldığını bilmiyorum, o bir kereye mahsus olabilir. Ama yine de hiçbir zenci Macklemore'u takmıyor."
Zenci sanatçı bu röportajında beyaz sanatçıların zenci sanatçılardan torpil almasa hiçbir yere gelemeyeceklerini savunarak çok tepki topladı. Ayrıca Jamar'ın Amerika'da beyazlar ve zenciler arasında ayrım olduğunu bu nedenden dolayı Miley Cyrus'ın gelecekte Rihanna'dan daha değerli olabileceğini söylemesi birçok beyaz gazeteciden tepki aldı.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

8 yorum:

  1. dediği şeyden hiçbirşey anlamadım.

    YanıtlaSil
  2. Irkcilik yapmis yani

    YanıtlaSil
  3. ahahaaa miley rihanna nın hiiiçbir şeyi olamaz

    YanıtlaSil
  4. Rihanna abartıldığı kadar iyi bir şarkıcı değil sesi harika tamam ona laf etmem ama şarkılarının hiçbirini kendi yazmıyor hep başkalarından vs. klipleride kötü.
    Kraliçe muamelesi yapıyosunuz resmen amk.

    (miley hakkında konuşmuyorum.)

    YanıtlaSil
  5. bu neyin kafasi amk odullerini gotune sokarim kes miley soyunarak biryerlere gelmis navyler sikicek tabi sizi

    YanıtlaSil
  6. rihanna'nın ödülleri olabilir listelerde hep 1. falan da olabilir ama rihanna efsanevi bir şarkıcı değil, popüler kültürün bi ürünü işte bundan yıllar sonra kimse açın bi rihanna dinleyelim demez

    YanıtlaSil
  7. asasddasdasadsa -_-28 Ocak 2014 21:41

    kimse miley nin tırnağı kadar bile olamaz... piç oruspu amk

    YanıtlaSil
  8. miley mi? hahahahahhahahaha NO.

    YanıtlaSil