» » » » » » » » » » » » Nickelodeon Yıldızlarının En Skandal Haberleri!


Küçükken birçoğumuzun izlediği Nickelodeon yıldızlarının magazin haberlerine bomba gibi düştüğü haberleri merak ediyor musunuz? İşte o haberler:
1. Drake & Josh dizisinin yıldızı Drake Bell'in Justin Bieber'a yaptığı sayısız göndermeli tweetten birkaçını görmüşsünüzdür. Drake, Justin'e salak ve yeteneksiz diyerek magazin sayfalarında yerini almıştı.
2. Nickelodeon'daki Victorious dizisinin oyuncularından Ariana Grande ve Victoria Justice dizi çekilirken en yakın arkadaşlardı. Daha sonra ikilinin arasında büyük bir kavga oldu ve ikili arkadaşlıklarını bitirdi. İkilinin hayranları hala zaman zaman kavgalar ediyor.
3. Twitter'da ünlülere laf atmasıyla tanınan Amanda Bynes da bir zamanlar Nickelodeon yıldızlarındandı. Amanda kısa bir süre önce rehabilitasyona gitti ve tedavi gördü.
4. Nickelodeon'ın en sevilen gençlik dizilerinden biri olan Zoey 101'de başrol oyuncusu ve Britney Spears'ın kız kardeşi Jamie Lynn Spears 16 yaşında hamile kalarak büyük tartışmalara yol açtı.
5. Victorious dizisinin yıldızlarından Daniella Monet Instagram'da iç çamaşırlı fotoğrafını paylaşmış, daha sonra da fotoğrafı hemen silmişti;
6. Avan Jogia da Miley Cyrus'ın 18. yaş günüyle beraber basında yerini almıştı. Doğum gününde Avan'ın Miley'yi öperken fotoğrafları sızdırılmıştı;

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Daniella monet iç çamaşırlı fotoğrafını paylaşınca skandal oluyor da pardon Miley Cyrus nerde? Onun çıplak fotoğrafları var onu neden koymadınız bu listeye? Ama dogru ya o miley istediğini yapabilir he he tamam. Taraflı yayın

    YanıtlaSil
  2. Miley Nickelodeon'un değil Disney'in yıldızı çünkü.

    YanıtlaSil
  3. Ceren, doğru düzgün okuyamıyorsun ya da okuduğunu algılayamıyorsun. Sonra bizim tarafsızlığımıza laf ediyorsun. Miley'nin skandallarını bilecek kadar takip ediyorsan, Nickelodeon değil Disney yıldızı olduğunu da biliyorsundur bence.
    Etkinliğin konusu Nickelodeon farkındaysan.

    YanıtlaSil
  4. mal gerizekalı disney olsa bile birsürü ünlü olması gerekirdi. vanessa hudgens, zack efron, jonas brothers, miley cyrus, demi lovato, dylan sprouse vs.vs. neden sadece miley olmalıymış gibi konuşuyosun? britney spears, justin timberlake, christina aguilera bile olmalıydı. disney'i yaz yaz bitmez diye nickelodeon yapmışlar.

    YanıtlaSil
  5. Miley Disney'e ait bir ünlü :)

    YanıtlaSil