» » » Selena Gomez Sigara İçmeyi Terapi Olarak Mı Görüyor?



Geçtiğimiz günlerde benzin istasyonundan ayrılırken elinde sigara paketiyle görüntülenen Selena Gomez, yaklaşık yarım saat önce Instagram'dan paylaştığı fotoğrafla hayranlarını üzdü.

Selena'nın paylaştığı fotoğrafta dikkat ederseniz bir küllük var, sigara söndürülmüş. Fotoğrafın tek ilginç yanı bu da değil! Selena fotoğrafın açıklamasına 'terapi' yazarak. bir nevi sigarayla sakinleştiğini de açıklamış oldu. Anlaşılan Selena da artık bir sigara bağımlısı.


Açıkcası Selena'nın kullandığı sigara (Djarum) hakkında pek bir şey bilmediğim ve sizin de bilmediğinizi düşündüğüm için biraz araştırma yaptım:
  • İçimi güzeldir, hoştur fakat normal sigaradan 1000 kat zararlıdır. Filtresindeki parçacıklar gelir boğaza, akciğere yapışır, kanatır, adamı öldürür. Bu nedenle kimi yörelerde yasaklanmıştır.
  • Sigara içmeyen birini bile cezbeden, tatlı yiyormuş etkisi yaratan sigaramsı şey.
  • Dili uyuşturan, arada bir kafa yapan, mükemmel bir karizmaya sahip olan ve kokusu ile fark yaratan endonezya yapımı mükemmel kretek.
  • Dili uyuşturan, boğazı yakan karanfilli sigara. Günde 3 adetten fazla içilmemelidir.

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. Selena o resimde stüdyoda farkettiyseniz stüdyoda genelde müzikle uğraşılır biliyosunuzdur müziği terapi olaak görüyo olabilir illa resimde küllük var diye niye olayı sigaraya çekiyosunuz ki ? Sanki sadece bi küllük ya da sigara resmi var . Saçma haber .

    YanıtlaSil
  2. saçmalardan seçmeler :)

    YanıtlaSil
  3. Sigara içerken bi tanesi filmde var onun dışında içerken değil elinde paketle görüntülendi . Tamam sigara içiyo olabilir bişey demiyorum ama bu fotoğrafla bi alakası yok onu söylüyorum .

    YanıtlaSil
  4. Arkadaşlar o sigara ama farklı türde .yani bağimlilik fqlan yapmiyor ve onunki stres atmak için ve selenanin içtiği bu sigara meyveli .mesela selena vişnelisinden içiyor.normal bağımlılık yapanlardan değil.bu arada altini cizerek söylüyorum her ne kadar bir belieber olsamda selenaya karsi anti değil im ve antileri de boşuna hiç saçma haberlerle heveslenmesin ve laflarina sahip çıksın

    YanıtlaSil
  5. SmİlEr_SeLeNaToR27 Ocak 2014 00:18

    Ama çok zaralıymış.Bende araştırdım.Bağımlılık yapmadığı bişey değiştirmez.Şonuçta yine içiyo.Belieber,sın ve Selena'ya anti değilsin buna sevindim:-) :-) :-) Antiler beliezo'nun lafları size kapakk olsun:-P :-P :-P

    YanıtlaSil
  6. İyide o örnek bir resim sadece 1-2 farklı yerdede sigara içerken görüldü.

    YanıtlaSil