» » » Smilers Kandırıldı!


Yılbaşı günü, Miami South Beach açık hava festivalinde festivalin organizatörü festivalde Miley Cyrus'ın olacağını ve performans sergileyeceğini söyleyerek büyük bir para aldı. Fakat konser alanında Miley yoktu...

Florida'da verilen konserde Miley Cyrus gibi giyinen bir kadın performans sergiledi. Organizatör, Miley Cyrus'ın geleceğini iddia ederek 125.000 dolar elde etti.


Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

13 yorum:

  1. Smilers mallarına iyi olmuş :D

    YanıtlaSil
  2. Hmm sen şimdi smilerlere "MAL" dedin dme ! Evet http://24.media.tumblr.com/f07e85c96346c5d39a2eaca34c1b0bf1/tumblr_mgmstz09tl1r5yp85o1_500.gif


    (14:47 -GÖT OLDU)

    YanıtlaSil
  3. ForeverSmiler20 Ocak 2014 14:48

    gerçek smilers miley'nin miami'de olmayacağını biliyodu. kandırılanlar baba parasıyla kendilerini smiler sananlar olmuş bence. ben bile biliyodum yılbaşı gecesi nerede olacağını.
    ama mal sensin.

    YanıtlaSil
  4. Sen nasil bir lovaticsin anasini siktigimin dol israfi ebeni sikerim senin aminakodugumun kasari siktir ol git.

    YanıtlaSil
  5. abi ya senin yüzünden lovaticler üzülüyo ya en başta ben. demileyi bitirdiniz mk ya mileyi sevmemeni anlarımda hakaret edemezsin hele ki hayranlarına. HAKKIN YOK BEYİNSİZ döl israfı.

    YanıtlaSil
  6. ZM Seyma Turhan22 Ocak 2014 16:58

    oç sen kime mal diyosun döl israfı

    YanıtlaSil
  7. Smiler FOREVER23 Ocak 2014 18:55

    SENİ SİKERİM KIZINM

    YanıtlaSil
  8. Aq miley yada smilersları sevmiyosan burda ne işin var , mileylinin izinden çıkmıyıcam ve hiçbir ünlünün hayranına boş laflarda bulunmıcam dedim kendime , bulunmuyorum da soruyorum sadece madem sevmiyorsun niye burdasın??

    YanıtlaSil
  9. ♥♫_Demetria_♫♥22 Mayıs 2014 23:16

    Bi Lovatic den bunu beklemezdim hem lovaticim hem smilerim ama boyle mal diyemessin asıl sen malsın salak illa bunu dedirtcen mk !!!

    YanıtlaSil
  10. abi ya senin yüzünden lovaticler üzülüyo ya en başta ben. demileyi bitirdiniz mk ya mileyi sevmemeni anlarımda hakaret edemezsin hele ki hayranlarına. HAKKIN YOK BEYİNSİZ döl israfı.

    YanıtlaSil
  11. Sen nasil bir lovaticsin anasini siktigimin dol israfi ebeni sikerim senin aminakodugumun kasari siktir ol git.

    YanıtlaSil
  12. gerçek smilers miley'nin miami'de olmayacağını biliyodu. kandırılanlar baba parasıyla kendilerini smiler sananlar olmuş bence. ben bile biliyodum yılbaşı gecesi nerede olacağını.
    ama mal sensin.

    YanıtlaSil
  13. Smilers mallarına iyi olmuş :D

    YanıtlaSil