» » » » Miley Cyrus Konserde Hayranın Tangasını Ağzına Soktu!


Miley Cyrus Pazar günü Bangerz tur kapsamında Tacoma, Washington'da konser verdi. Ancak bu konserden sonra konuşulan Miley'nin Twerk yapması olmadı. 

Söylenilenlere ve paylaşılan fotoğrafa göre Miley konserde bir hayranın tangasını ağzına soktu.
AMAN TANRIM! Az önce biri sahnede tangasını attı ve Miley onu ağzına soktu!!!!
Bu tweetten sonra başka bir kullanıcı da bu fotoğrafı paylaşarak söylentileri onayladı.

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

43 yorum:

  1. Ya amk ben bu kızın yeter artık şu haberleri görmek bile midemi bulandırıyor. Sizden tek isteğim şöyle haberleri ''haber'' diye koymayın güzelim sitenize. Porno izlemek yada cinsel bişey isteseydim brazzersa giderdim!

    YanıtlaSil
  2. Ya şu kız yoldan çıktı. Allah için şuraya bi smiler gelip '' o istediğini yapar o özgür, biz onun yanındayız, onun ne yaşadığını biliyomusun, onu yargılamak sana düşmez'' yazmasın. Gerçi yazcak bişey bulamıcaksınız şimdi ama kabul edin . Bu kız İĞRENÇ.

    YanıtlaSil
  3. İğrenc olabilir, smiler degilim.Ama bu sizi ilgilendirmez.O ne isterse yapar.Sonuçta orası türkiye değil.Yurtdışında bu tür olaylar pek fazla önemsenmiyor.

    YanıtlaSil
  4. şimdi mileyi severim ama yaptıkları gerçekten kötü o istediğini yapar diyosunuz onu yargılamayın ne yaşadığını bilmiyosunuz diyosunuzda kötü şeyler abi ya iğrençlik bunlar mileye anti değilim ama artık düşünmeye başladım bu kadar iğrençlikten sonra

    YanıtlaSil
  5. gerçek bi smiler yargılamayı bilmeli ve evet bu hoş degil mayli napıyon evladım sen .s

    YanıtlaSil
  6. ya la 8 yıldır smiler'im artık yaptıklarının hattı hesabı yok! İdolümdü artık değil. Sapık birini idol olarak alamam.

    YanıtlaSil
  7. Karşılıksız seviyorum. Smiler'ım.Görünüşü umurumda değil onu bilenler bilir.

    YanıtlaSil
  8. Ya amk önemsenmiyor sen hiç yabancı dergi falan okumuyo musun ? Aç bi bak internetten millet mileye neler diyor? Ayrıca dünyanın neresinde olursa olsun milyonların önünde ağzına tanga sokmak iğrenç birşeydir.

    YanıtlaSil
  9. Smilersan smilersın her eleştirinin altına bi savunma yazmak zorunda hissetmeyin kendinizi çünkü artık savuncak bir şeyiniz yok lütfen yani, sıkıldım size yanıt vermekten.

    YanıtlaSil
  10. O zaman yabancilarda bile "olay" oluyor bu surtuk . Lutfen faiselikle gelismisligi ayirt edelim

    YanıtlaSil
  11. helal kardeş. smilerlık her yaptığı şeye göz yummak biz onu karşılıksız seviyoruz demek değildir. azcık tt falan yapın miley kendine gel diyede biraz akıllansın amk

    YanıtlaSil
  12. Demekki hic smiler olmamissin

    YanıtlaSil
  13. BelieBer SmileR19 Şubat 2014 22:09

    ağzına soktu yutmadı sonuçtaa

    YanıtlaSil
  14. verme o zaman. uğraşma. sanane ki?
    iğrençse iğrenç. kendi düşünsün, hayranları düşünsün. yorum yapmak zorunda mısın?

    YanıtlaSil
  15. Zorundayım? Görüşümü bildiriyorum? En temel özgürlüğüm? Ama siz benim görüşüme terbiyesiz olsun yada olmasın bi karşılık vermek zorunda değilsiniz. Özgür de değilsiniz.

    YanıtlaSil
  16. ya sen harbi malsın. dsjkhfhkgdhds ben sana yorum yazma demedim ama yanıt vermekten sıkıldım diyosun. sıkıldıysan verme dedim o zaman. sonra da boş boş konuşup triplere girme kendi kendine.
    bn özgrm çnkü grş bldryrm. szn cwp vrme hkknz yok.s.s.

    YanıtlaSil
  17. sen fansın smiler değilsin eğer smiler olsaydın oun savunurdun bu onun hayatı istediğini yapar onun mutlu olması için onu savunmalıyız sizin gibi idlm dğl artk .s.s diyip kaçmamalıyız yeterince açık.hem burda ağzında değil mikrofona takmıştı

    YanıtlaSil
  18. Sen görüşünü bildiriyorsan bizde senin söylediklerine görüş bildiriyoruz. Biz nasıl özgür değiliz ya Bu benim en temel özgürlüğüm diyosun sonra da siz özgür değilsiniz diyosun. Bu nası iş abi

    YanıtlaSil
  19. yani evt işin dozunu biraz kaçırdı ama da bir insan onun o anki ruh halini bilmeden hiç bir şeye karar veremezsiniz.Herkes hata yapar kimse mükemmel değildir.Bu Miley bile olsa İşte sevgi bu bir insana içten bağlıysan yaptıkları umrunda olmamalı. Biz Smiler'ız ve Miley'e içten bağlıyız.Artık bunu böyle kabul edin.

    YanıtlaSil
  20. amk malı ben hiç bi zaman bu orospu kızın fanı olmadım oldumda demedim neyin kafasını yaşıyon aq

    YanıtlaSil
  21. Amk kızı bi küfür etrmeden konuşalım dedim anlamadınız al böyle konuşuyorum amk malı bak şimdi ben buraya haber olan bişeye görüşümü bildirebilirim. aslında bu haber bile değil bildiğin ön sevişme haberi. ayrıca yanıt vermeyin bana abi istemiyorum al üstte ismim yazıyor bu ismi gördüğün zaman yorum yazma bu kadar basit. bu haber sitesiz ne benim ne senin ama senin gelip bana mal yazdığın yer ''benim'' yorumum anladın mı ? şimdi git idolünü örnek alıp götünü parmakla

    YanıtlaSil
  22. ''Benim'' yorumuma görüş bildirmeyin bu kadar basit amk

    YanıtlaSil
  23. Sende yorum yapam o zaman

    YanıtlaSil
  24. Sen özgürsen biz neyiz boru mu? Sanki bizim yorum yapma hakkımız yok?

    YanıtlaSil
  25. Bu sayfada kaç tane seda var sanıyorsun? :D

    YanıtlaSil
  26. I'M DİFFERENT BITCH▲20 Şubat 2014 15:37

    Bence abarttı.

    YanıtlaSil
  27. Tamam Smiler olabilirsiniz.Smiler olmanız onun yaptığı kötü şeyleri savunmanızı gerektirmez.Tamam abi,bu yaptığı hoş değil işte niye kabul etmiyosun ki.Onun gittikçe kötüye gittiğini kabul edin yaptıklarının onun kararı olduğunu ve özgür olduğunu söyleyip durmayın.

    YanıtlaSil
  28. miley gerçekten çok itici.önyargılı falan demeyin herşey ortada amk :D:D:D

    YanıtlaSil
  29. Yok ben anladım zeynep sen gerçekten spastik bi anlama özürlüsün. bak şimdi iyice oku bunu tamam mı. git istediğin fotonun altında yorumuna yap, özgürsün. bu haberin altınada yap yorumunu bi sikimde değilsin. AMA benim yorumuma karışma anladın mı? Ayrıca burda nickine seda yazan bi tek ben varım amk kızı git diğer haberlede bak sinirimi bozma benim. böyle devam etçeksende söyle facemi vereyim ordan bi güzel konuşalım senle sıkıldım bu işten

    YanıtlaSil
  30. O tangadaki mikropları düşünemiyorum ya

    YanıtlaSil
  31. Yok canım kalsın Cuma arifesinden ağzımı bozamam. Daha doğrusu ağzımı bozamam.

    YanıtlaSil
  32. Allah Akıl Vermiş Kullan20 Şubat 2014 22:34

    Yutsa ne değişecekti acaba? Yine savunacaktın.Rezilliğinde bu kadarı.

    YanıtlaSil
  33. Allah Akıl Vermiş Kullan20 Şubat 2014 22:35

    Birisi siksin la şunu...

    YanıtlaSil
  34. BelieBer SmileR20 Şubat 2014 23:06

    evet savunacaktım zorunamı gitti ??

    YanıtlaSil
  35. Seda her konuda haklı bence bende mileyi seviyorum ama gerçekten de yoldan çıktı.

    YanıtlaSil
  36. biz mileyi seviyorduk onun hayranıydık. yeni mileyin değil !!

    YanıtlaSil
  37. Evet, haklısın Miley. Gerçekten de çok eğitici olmuş -_-

    YanıtlaSil
  38. ben bi smiler ım ve bu konuşmaya öncelikle şunu söylemek isterim, o miley yani özgür bi birey ve ne isterse yapar.bunu izlemek zorunda değilsiniz.onu sevenler değişik olduğu için seviyo zaten, o kimsenin ebeveyni değildir bunu aklınıza sokun.sıradanlık sıkıcıdır bazen eylenmek gerkir, miley de sıkıcılğa ve sıradanlığa çoooooooook uzak :)

    YanıtlaSil
  39. Biz de size yanıt vermekten.Her habere gelip yorum yapmanız mı gerekiyor ? Siz aşağılayın çok iyi yorum olsun,biz yanıt verelim gereksiz olalım -,- Evet,Miley'in yaptığı doğru değil.Fakat her paylaşımın altına sürekli Miley'i eleştirip smilersi kızdıracak yorumlar atmaya hakkınız var mı ? YOK.

    YanıtlaSil
  40. Bu Neyin Kafasıdır Abi?22 Şubat 2014 17:28

    O değilde bu kız öncedende böyleydi.Hannah Montana'ydı ama pekte bir farkı yoktu yani :D Tepkiler yeni yeni gelmeye başladı nedense.Yaşlı bir adama kucak dansı yapmıştı.2009'da Playboy'a bile kapak olmuştu.Boşuna ''Eski Miley'i özledim'' demeyin.Anlayacağınız o hiçbir zaman yoldan çıkmadı ve hiçbir zaman şirin kız numaraları yapmadı.Sizinde dediğiniz gibi o değişmedi sadece büyüdü :D

    YanıtlaSil
  41. HEY MİLEYY 21 YAŞINDASIN !! HANİ BİRAZ OLGUNLAŞSAN ARTIK XD

    YanıtlaSil
  42. mileyi seviyorum amma son zamanlar yaptiklarina gecekten cok uzuluyorum ama yinede smiler

    YanıtlaSil