» » » Taylor Swift Bekaretini Kime Verdi?


Radar Online'ın haberlerine göre Taylor Swift bekaretini 21 yaşında Jake Gyllenhaal ile çıkarken kaybetti!

Radar Online'ın raporlarına göre Jake, Taylor'ın 21. doğum günü partisinde Taylor'ın banyoda kendini kilitleyip ağlamasına neden olmuş. Taylor, aslında kendisini evlilik sonrasına saklıyordu fakat Jake ile 3 ay çıktıktan sonra Jake onu ilişkiye girmeleri için ikna etti. Bir kaynağa göre Taylor, Jake ile evleneceğini düşünüyormuş ve onu çok seviyormuş. İkili ilişkiye girdikten kısa bir süre sonra Taylor 2010'da ailesinin Nashville/Tenn'deki evinde kendisine 21. doğum günü partisi yaptı ve Jake'in de gelmesi gerekiyordu.

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

22 yorum:

  1. Böyle saçma bir haber görmedim.İlk olarak kimsenin böyle bir başlıkla yakından ilgilendiğini sanmıyorum. Taylor'dan nefret ediyor olabilirsiniz, ona katlanamıyor bile olabilirsiniz, sorun şu ki o da bir "insan". Kimseye onun özel hayatı hakkında böyle açık saçık yorumlar yapmaya hakkı da yok. Ayrıca konu şu ki bu haberin doğruluğu bile kesin değil, çünkü videosu/ropörtajı olmayan şeylere inanmak cidden çok saçma. Taylor zaten bu konu üzerine konuşma bile yapmaz, kim gelip bu konu hakkında yalan uydurabilir? Bu kadar mı düştünüz? Taylor birine söylese bile o kişi yakınlarından birisi olurdu ve o kişinin de medyaya haber yapacağını sanmıyorum. Taylor'ın 20 tane sevgilisi olduğuna inananlar bile bu durum karşısında melek kalıyor gerçekten. Taylor bu sene ile neredeyse 8 senedir profösyönel anlamda bu işin içinde ve şimdiye kadar olan sevgilileri de Jake, Conor, Taylor, Harry, John ve Joe. 3 ay sürmüş bir ilişkinin sonunda neler olduğunu veya olmadığını kimse bilemez. Haberde yapılan imalar da ayrı güldürdü zaten. Olay şu ki Taylor da bir insan ve onun da utanç verici, mutlu, hüzünlü, heyecan verici anıları olabilir ve birilerinin artık bu anları saptırarak veya "yorumlayarak" medyaya sunamaz. Kesinliği olmayan şeylere inanılmaması gerekiyor. Zaten böyle bir şey olsa dahi Taylor bunu medyaya yayacak bir insan değil. Bırakın da insanlar özel hayatlarını yaşasın.

    YanıtlaSil
  2. Bu haber yalan!!!!!

    YanıtlaSil
  3. Yazık lan size bunlara inanıyosanız adsdssdgsddasa Röportajı videosu olmayan bi konuda böyle yorum yapmanız çok saçma Taylor kendisi söyledi mi böyle bişeyi? Hayır. O zaman kapatın çenenizi.

    YanıtlaSil
  4. Haber siteleri sacma sapan bisey paylastiginda sizde paylasmak zorunda degilsiniz

    YanıtlaSil
  5. OROSPU FAHİŞE

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen kimsin bana böyle diyorsun.seni şikayet edeceğim.Hakaret davası açacağım.gör gününü...

      Sil
    2. Sen kimsin bana böyle diyorsun.seni şikayet edeceğim.Hakaret davası açacağım.gör gününü...

      Sil
  6. Bu ağır bir kelime değil mi :/ Sevmeyebilirsin nefret de edebilirsin . Ama senden nefret edenler sana orospu fahişe dese hoşuna gitmez

    YanıtlaSil
  7. Sevmiyor olabilirsiniz hatta ölesiye nefret bile ediyor olabilirsiniz ama bu size kimsenin bekareti hakkında yorum yapma hakkını tanımıyor! Ki her ödül gecesinden sonra partilere değilde evine gidip kedisiyle birlikte uyuyan bir kızdan bahsediyorsanız o zaman bu haberi yapmaya tenezzül bile etmemelisiniz diğer ünlüler sahnenin ortasında twerk yapar bekaretini sattı diye haber yapılmaz! Ama taylor swift'in yaptığı hiç bir şey yokken yalan yanlış haberler çıkar basın ve magazin bu mu??

    YanıtlaSil
  8. Seni ayakta alkışlıyorum gerçekten.Doğru düzgün kaynağı bile olmayan bir haberden Taylor'ın orospu,fahişe olduğu kanısına varabildin.Aferin sana at kafası seni..

    YanıtlaSil
  9. Bu Neyin Kafasıdır Abi?20 Şubat 2014 23:14

    Bekaretini birine veren herkes orospuysa sen en büyük orospu çocuğusun.

    YanıtlaSil
  10. BelieBer SmileR20 Şubat 2014 23:20

    taylorun 4 yıldır hayranıyım ve bu haber yalann

    YanıtlaSil
  11. Taylor 'un özeli sizi ilgilendirmez.bekaretini 14-15 yaşında kaybetmiş birçok ünlü var!! Azcık beyniniz olsaydı böyle işlerle uğraşmazdınız

    YanıtlaSil
  12. Taylor'a özel kötü haberler vermenizin nedeni ne? Sıkıyorsa gidin Rihanna'ya yazın böyle birşey. Türk Swiftieler sizi kınıyor!

    YanıtlaSil
  13. paspkdlaskdoasj22 Şubat 2014 11:50

    kibarlaşmaya gerek yok asıl başlık taylor swift ammını kime verdi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Terbiyesiz sen ne dediğinin farkında mısın? Hakaret davası açacağım görüşürüz o zaman...

      Sil
    2. Terbiyesiz sen ne dediğinin farkında mısın? Hakaret davası açacağım görüşürüz o zaman...

      Sil
  14. ya oyle seyler yazmayin tayloru cok seviyorum cok hanimhanimcik burada kac taylor swiftci var ayzsin lutfen

    YanıtlaSil
  15. nasıl bi selenatorsan onların arkadaşlığını bile hiçe saymışsın bravo gerizekalı

    YanıtlaSil
  16. Bu Neyin Kafasıdır Abi?23 Mayıs 2014 12:58

    Çok uğraşıyor musunuz gerçekten bu kafaya sahip olmak için?

    YanıtlaSil
  17. Pardonda haberi biz yaptık gibi konuşmanızın saçmalığını farkındamısınız siz? Biz haber siteleri ne verirse onu yapıyoruz.

    YanıtlaSil