» » » » Fineas Ve Förb’ün Gerçek Hikayesi


Fineas ve Candace’ın annesi babalarından boşanınca Förb’ün babasıyla evlenmiş. Yani Fineas ve Förb öz kardeş değillermiş. Förb’ün beyninde tümör olduğu için konuşamıyormuş. Bu nedenle çizgi filmde sürekli susuyor. Candace ise aslında şizofrenmiş. Her zaman Fineas ve Förb’ün bir şeyler inşa ettiğini görüp annesine şikayet edermiş. Fakat annesi hiçbir zaman bunları görememiş çünkü öyle bir şey yokmuş. Annesi ona inanmayınca Candace içine kapanmış ve kardeşleriyle ilgili gördüğü halüsinasyonları bir deftere yazmaya başlamış. Deftere kardeşlerinin her gün yeni bir şey inşa ettiğini, bunun yanında evin evcil hayvanı Perry’nin(kimi kaynaklara göre Perry aslında bir kuşmuş, kimi kaynaklar ise köpek olduğunu söylüyor.) gizli bir ajan olduğunu ve kendi psikiyatrı olan Doofenshmirtz ile sürekli bir çatışma halinde olduğunu yazıyormuş. Jeremy ile ilgili de 2 farklı hikaye dolanıyor. Bunlardan birincisi Jeremy diye birinin olmadığını, onun Candace’ın kafasındaki bir karakter olduğunu anlatıyor. İkincisi ise Jeremy’nin bir köpek olduğunu ve Candace’ın bu köpeği çok sevdiği için onu bir insan olarak gördüğünü ve aşık olduğunu anlatıyor. Bu hayatın çizgi film haline gelme hikayesine bakacak olursaaak… Candace’ın psikiyatrı Doofenshmirtz ona kullanması için ilaç yazmış. Birgün Candace bu ilaçlarla intihar etmiş. Bu olayın üzerine annesi Candace’ın gördüğü halüsinasyonları yazdığı defteri alarak Disney Channel’a götürerek çizgi film yapılması için başvurmuş.


Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

11 yorum:

  1. Belieber SmileR15 Mart 2014 14:25

    biliyoruz bunları internete yazınca aynı hikaye her sitede çıkıyo youtube de videosu bile var lütfen saçma haberler yapmayınn

    YanıtlaSil
  2. ♫ Demiley ♫15 Mart 2014 14:30

    Biliyodum :)

    YanıtlaSil
  3. Selena Gomez15 Mart 2014 14:32

    Bunu herkes bilio biraz daha guncel haberler yapin

    YanıtlaSil
  4. Sorun şu ki böyle bir hikaye yok. İsterseniz araştırın ingilizce olarak. Bu sadece Türklerin uydurduğu bir şey. Rusça bile araştırdım ama böyle bir hikaye yok. Bu karakterlerin iki adam tarafından yaratıldığı yazıyor.

    YanıtlaSil
  5. İnsanları kandırmayın sevgili magazinee!
    Maria'nın dediği gibi bunu Türk'lerden başka kimse demiyor. Daha önceden araştırdım böyle bir şey yok. Dizinin konusu öz olmayan kardeşleri konu alıyor, bu doğru. Fakat Förb karakteri tümörden konuşmuyor değil. Sadece çoğu zaman konuşmuyor. Bunun sebebi farklı şeyler olabilir. Mesela otizm. Zeki çocuklarda görülebiliyor. Ama buraya gelipte kopyala yapıştır bir yazıyı paylaşmak gerçekten çok iğrenç bir davranış. Size olan güvenimizi kırdınız.

    TEŞEKKÜRLER (!)

    YanıtlaSil
  6. İnternette biraz araştırma yaptım ve sizin gibi diyenler de var. Ama çoğu kaynak doğru olduğunu söylüyor.

    http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20130414155007AA3F3RD

    http://www.fanpop.com/clubs/creepypasta/articles/211308/title/truth-behind-phineas-ferb

    http://www.fanfiction.net/s/8521888/1/Phineas-and-Ferb-the-truth

    http://www.youtube.com/watch?v=NuktK9irzgk

    YanıtlaSil
  7. Anti magazinee15 Mart 2014 20:33

    Bencede felekleri şaşmış bu adminlerin millet zaten fineas ve förbü merak ediyodua

    YanıtlaSil
  8. Gerçek sandığımız demeliydiniz böyle diyerek kötü duruma düştünüz......

    YanıtlaSil
  9. bunu akıllı ve mantıklı herkes anlar bir hayvan nasıl ajan olbilirki ve förb konusun da aleyna ya katılıyorum konuşmama sebebi her şey olabilir.

    YanıtlaSil
  10. var inanmayanlar çatlasın sizi inançsızlar

    YanıtlaSil
  11. asıl siz uydurmuşsunuzdurr

    YanıtlaSil