» » » » » » » » » Hayranlarını Koruyan 7 Ünlü



Ünlülerin bu dünyada sahip oldukları en büyük armağan tabii ki onları hiçbir zaman bırakmayacak hayranları. Bazen konserlerde veya başka yerlerde hayranlar sorun çıkartabiliyor ancak ünlüler yine de onları savunuyor. Çoğu ünlü hayranlarını savunuyor ancak aklımızda en çok yer edenlere bir göz atalım.

1. Miley Cyrus'ın son verdiği konserlerden birinde bir hayran konserde fotoğraf çektiği için başı belaya girmişti ve Miley de o hayranı savunmayı unutmadı.
"Bir konserde fotoğraf çekemez misin? Bu ne be? S*ktir. Birinin lanet konserde çektiği bir fotoğraf için başı belaya girmiş. Bu sizin kahrolası bir bilete $1,000 ödeme nedeniniz. Yani, istediğiniz kadar benim lanet fotoğrafımı çekebilirsiniz. Lanet olsun."

2. Selena Gomez Instagram'ı en sık kullanan ünlülerden biri ancak paylaştığı fotoğrafların çoğu hayranlarıyla beraber çektirdiği fotoğraflar. Selena'nın Stars Dance turundan önceki turunda Who Says şarkısını seslendirirken güvenlik görevlileriyle hayranlar arasında problem çıkmıştı ve Selena şarkı söylemeyi kesip, 'Hayranlarımı rahat bırakın!' diye güvenlik görevlilerine seslenmişti.
 

 3. Belieberlar çoğu zaman Justin Bieber'ı görebilmek için her şeyi yapıyorlar. Bir keresinde bu olay polislere kadar gitmişti ve Justin hayranlarını polislere karşı koruyarak, bir tweet atmıştı.
"Sevgili polisler, Belieberlarım bana zarar vermeyecek. Her şey yolunda."

4. Taylor Swift de hayranlarını ölümüne koruyan ünlülerden. Muhabirler ona hayranlarını sorduğunda onlarla gurur duyduğunu söylemişti.
"Hayranlarımın diğer hayranlara karşı her zaman iyi olmasıyla gurur duyuyorum. Kötü şeyler söylemiyorlar. Diğer insanları sinirlendirecek ya da başka bir şey yapacak şeyler söylemiyorlar. Diğer insanlara ölüm tehditleri yollamıyorlar."
5. Ariana Grande bir keresinde hayranlarına cama çıkıp selam vermesine izin vermediği için otel yönetimiyle kavga etmiş, bunun için de hayranlarından özür dilemişti.
"Günaydın Amsterdam. Otelin menajeriyle kavga ettim çünkü size merhaba demek için gelmeme izin vermediler. Ayrıca balkondan selamlayamayacağımı da söylediler. Hay aksi. Sizleri kelimelerin açıklayabileceğinden daha çok seviyorum ve her zaman sizi görmeye gelmek için bir yol bulacağım."

6.  Austin Mahone Giuliana Rancic'le röportaj yaparken hayranlarının evinin dışında onu beklediğini ve onu teleskoplarla izlediklerini söylemişti. Ancak Austin bu durumdan şikayetçi değil, hatta bunu sevdiğini ve komik bulduğunu söylemişti.

 7. Demi Lovato bir konserinde hayranlarıyla güvenlik görevlilerinin arasında oturmayla ilgili bir problem yaşanınca ve hayranları zorla oturtmaya çalışınca, Demi performansına başlamadan önce 'Ne yapıyorsunuz? Hayranlarım eğer isterlerse ayakta durabilirler.' demişti.

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply