» » » » Justin Bieber 'En Nefret Edilen Şeyler' Listesinde!


Geçtiğimiz günlerde Independent.com adlı ünlü bir İngiliz sitesi ülkelerinde en çok nefret edilen 50 şeyi araştırdılar ve anketler aracılığıyla bunun listesini tamamladılar!

Listede çalar saat, okul, trafik, kopuk kulaklıklar, bozuk bilgisayarlar ve küçük bir bebeğin durmadan ağlaması gibi maddeler yer alırken listenin 42. maddesinde yer alan isim herkesi şaşırttı!

42. maddede Justin Bieber yer alıyordu. Justin hayranları bu olaya tepki gösterip sayfayı şikayet etmeye çalışsalar da hala madde orada duruyor. Sayfa daha bu konu hakkında konuşma yapmadı, sadece anket sonuçlarında ne çıktıysa onu yazdık dediler.

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. Yuh..!! Hadi okul çalar saat vb neyse de Justin ???? !!!

    YanıtlaSil
  2. Smiler ♥ Belieber3 Mart 2014 19:08

    Justin icin aglayanlar Justine hakaret ediyor yuh

    YanıtlaSil
  3. öyle mi faişe?4 Mart 2014 23:28

    sen sus kaldırım fahişesi :D

    YanıtlaSil
  4. sadasdasd :D D:D :D tuttum bunu

    YanıtlaSil
  5. öyle mi faişe?8 Mart 2014 17:15

    justin'den niye nefret edeyim nefreti bile hak etmiyor ki bu velet.sadece sevmiyorum o kadar.hareketleri,davranışları,müziği hoşuma gitmiyor sevmek zorunda değilim.sana kıskanılacak hayatı olduğu halde kimsenin nefret etmediği milyon tane isim sayabilirim.kız justinin lakabı diye adını ''fahişe'' anlamına gelen bizzle yapmış onunla dalga geçtim.kimse kimseden sebepsiz yere nefret edecek kadar aptal değil. daha o kadar düşmedik.

    YanıtlaSil
  6. Bu ne ? Nasıl bi insansın sen ? Justin'den nefret etmek için hiç bir sebebin yok. Sebepsiz yere nefret edenlerin gözünde yükselmek için mi bu tavırlar anlamıyorum. Rant yapmaya mı çalışıyosun ?

    YanıtlaSil